Limeni67 281 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam ovo na jednom mjestu navodio ali evo da ponovim/pomognem Prvi wind spojler sa aliexpresa je vrlo dobro radio posao. Ispod klema za kacenje sam ubacio dodatni sloj gume. Nije žuljao vjetrobran i nije bilo potrebe za busenjem i ostalim akrobacijama. Skinuo sam ga jer sam tada bio glup. Drugi wind spojler je takodjer bio sa aliexpressa kopija puigovog takodjer kao prvi sa cijenom od ca 20eur. Najgori dodatak koji sam u zivotu stavio na motor. Mutno staklo losa izrada a kleme ne drze pa se pauze koriste za sarafanje istog u pravilan polozaj. Smece! Treci je pun pogodak. Isto sa Aliexpressa KemiMoto sa cistim staklom kvaaalitetnim metalnim zglobovima i kopcama ispod kojih je debela guma za cvrsto kacenje na vizir bez ostavljanja traga. Kostao je negdje ca 50eur. Kako ga stavih tako je i ostao. Odlican! Uglavnom usput sracunah da sam na ovome polju imao ukupni izdatak od 100eur gdje sam mogao odmah na pocetku uzeti neki posten spojler made in germany. Al dzaba meni govoriti 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Septembar 24 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto tako eksperimentisao sa kineskim spojlerima, na kraju popizdeo i kupio MRA spojler i zavrsio pricu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 30 (promenjeno) Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Maglenke br 2, ovog puta rade samo na kontaktu ali ono sto mi se ne svidja je sto ima svoj prekidac. Sijaju belo i zuto, kratko sam se vozio i svidja mi se, kad nahvatam negde mrak javim kako je i po krivinama. Za ugradnju i jos neke savete zadužen Dare, Hvala puno. Da li se zna do koje snage mogu biti potrosaci a da se ne optereti punjenje? https://www.aliexpress.com/item/1005006018598868.html Promenio Septembar 30 član RankoBg87 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 14 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Maglenke testirane, dobro sijaju, po danu zuto radi posao, bio u grupnoj voznji od nas 16, da kazem da sam bio negde u sredini, kaze Skittles da se bas vidim i cak daleko kad smo bili od njega. Imaju tri rezima ne dva, zuto, belo i kad se brzo stisne prekidac sija zuto i belo u isto vreme, zuto bude ispred motora a belo u daljinu, lepo osvetle put, osvetljavaju i u sirinu. Uzeo sam dva nastavka vizira, jedan veci sa plasticnim nosacima, njega nisam montirao, drugi je manji sa jednom onim metalnim nosacem i na Ivanov vizir sto imam radi posao lepo, sad preko 100 milina, lako se podesava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Octobar 14 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Zaboravih da te pitam u subotu, gdje si uzeo nosac za naljepnicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 14 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, drazenye je napisao: @RankoBg87 Zaboravih da te pitam u subotu, gdje si uzeo nosac za naljepnicu? Louis, ima slicno i kod nas ali nema poklopac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Octobar 14 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Gdje kod nas? 'Ebo poklopac naljepnica je napravljena da kisne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 14 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, drazenye je napisao: Gdje kod nas? 'Ebo poklopac naljepnica je napravljena da kisne. Nosač registracione nalepnice za MOTOR - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Nosač registracione nalepnice za MOTOR, idealna stvar (3d štampa, PETG, kvalitet 0,2, 60%... Slobodno stavi par kapi smrt lepka i ispoliraj površinu, meni je drzalo god dana bez lepka al nije kisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Octobar 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala skroz. Porucio. Promenio Octobar 14 član drazenye 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 22 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bacio pogled na prednje plocice, ima mozda jos 1mm do kraja kanala, presao sam 13 hiljada, ne znam koliko mogu jos da traju. Uzecu druge, bolje da stoje kod mene nego da jurim kad mi bude trebalo. Da li uzeti isto Nissin ili mozda Trw, EBC itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 22 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Rankoooo Ovo na slici je "reper" za zamenu, kada dodje (ja ga nikada nisam sacekao) dotle plocice su za zamenu. Ti imas i drugi, nazovi problem. Plocke ti se trose ukoso, treba kljesta servisirati. Da sam ja u pitanju, za NC EBC polusinter ili sinter napred, polu sinter nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 22 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... da su se ravno trosile u njima ima bar jos 5000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 22 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sinter cu svakako, samo koji, navijam za TRW, sve drugo ako bude i ako neki glas presudi. Pozadi sam skinuo fabricke i stavio Trw sinter. Izem ti sistem ako se za ovo malo km klesta poremetila. Svakako sam planirao preko zime da menjam ulje al kako vidim tad cu i plocice, jes malo ukoso, nije uzivo toliko strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 23 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... po mom iskustvu EBC uvek pre TRW. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Octobar 23 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim nista tu nije za zamenu, ciscenje odraditi i vozi misko. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 42 Napisano Octobar 27 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ukoliko nekom znaci info, nc750x je na akciji u hondi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 100 Napisano Octobar 27 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dopunim informacijama sa sajta: Redovna cena: 8.390 EUR Cena sa popustom: 7.990 EUR Kamata: 0% Mesečna rata: 89 EUR Popust: 400 EUR Učešće: 3.700 EUR Period otplate: 48 meseci *Moguća doplata za opciju sa automatskim menjačem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 27 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 400 manja a digli 1000. Ne vredi ni 7400 koliko je mene kostao. Znam da su cene otisle gore ali najmanje nudi od svih i najslabiji je. Zavrsava posao, vozi se i na dalje ali kad se podvuce crta ne vredi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 42 Napisano Octobar 27 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dct verzija sa uplatom kompletnog iznosa izadje 8800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Octobar 29 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan U Bosni, 2024. do kraja godine verzija sa mjenjacem 9.500Eur (18.500 maraka). DCT 1000 vise. Ne znam za popust. Tako da je cijena od ca 8000eur za tu akciju bas dobra...nego Gledam po oglasima: dobri primjerci dobro drze cijenu. Nisu to visoki iznosi jer je motor u startu "budget" verzija ali se cijena ne srozava douboko dole od pocetne/kupovne. Uglavnom, ovom matematikom zakljucih trecu sezonu sa 18tkm na satu. Do 5-7 novembra ide redovni servis pranje- mazanje i spremanje na zimak. Neka se naspava do proljeca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Octobar 31 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posle mnogo razmisljanja da li preci na jaci, veci motor, obzirom da se najcesce vozimo supruga i ja, te da cesto idemo na visednevna putovanja, definitivno je pala odluka da nastavimo druzenje sa dragim nam LoreNCom. Ima jacih, udobnijih motora ali kad sam uzeo u obzir moj stil voznje i dosadasnje iskustvo sa NC-om odluka je pala. A posto je LoreNCo napunio 20.000 km na satu, a i ostace sa nama jos dugo, resio sam da se pocastimo i on i ja sa novim dodacima koji bi trebalo da poboljsaju udobnost i putne karakteristike. Blizio se i redovan servis pa sam odlucio sam da sve to odradim djuture. Tj. uradio je @abarth_maniac, maestro kome se ovom prilikom neizmerno zahvaljujem na vremenu, radu, savetima i narocito na gostoprimstvu. Hvala druze. Prva stvar koja je stigla i dosla na ugradnju je EMC Road 1 Shock absorber sa preload opcijom Druga, Matris FH263SE Fork Kit 3. Pored ulja i filtera zamenjene su zadnje kocione plocice i stavljene EBC organic plocice kupljene u Motolandu. Motor sam sinoc pokupio od Ranka i laganom voznjom ga testirao od Zrenjanina do Zemuna. Prvi utisci su bas pozitivni. Motor malo deluje tvrdje ali po neravninama dosta dobro absorbuje "udarce". Nadam se da ce vremenske prilike dozvoliti da se predje jos koji kilometar pa ce biti jos utisaka. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12508 Napisano Octobar 31 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Preporodićeš se. To je najbolja investicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Octobar 31 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si se odlučio za francuza? Baš me zanima kakvi će biti utisci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreckovicrobert 9 Napisano Octobar 31 U prolazu, 23 postova Lokacija: Belgrade, Rakovica, Petlovo brdo Motocikl: HONDA NC 750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, Kadezi said: Posle mnogo razmisljanja da li preci na jaci, veci motor, obzirom da se najcesce vozimo supruga i ja, te da cesto idemo na visednevna putovanja, definitivno je pala odluka da nastavimo druzenje sa dragim nam LoreNCom. Ima jacih, udobnijih motora ali kad sam uzeo u obzir moj stil voznje i dosadasnje iskustvo sa NC-om odluka je pala. A posto je LoreNCo napunio 20.000 km na satu, a i ostace sa nama jos dugo, resio sam da se pocastimo i on i ja sa novim dodacima koji bi trebalo da poboljsaju udobnost i putne karakteristike. Blizio se i redovan servis pa sam odlucio sam da sve to odradim djuture. Tj. uradio je @abarth_maniac, maestro kome se ovom prilikom neizmerno zahvaljujem na vremenu, radu, savetima i narocito na gostoprimstvu. Hvala druze. Prva stvar koja je stigla i dosla na ugradnju je EMC Road 1 Shock absorber sa preload opcijom Druga, Matris FH263SE Fork Kit 3. Pored ulja i filtera zamenjene su zadnje kocione plocice i stavljene EBC organic plocice kupljene u Motolandu. Motor sam sinoc pokupio od Ranka i laganom voznjom ga testirao od Zrenjanina do Zemuna. Prvi utisci su bas pozitivni. Motor malo deluje tvrdje ali po neravninama dosta dobro absorbuje "udarce". Nadam se da ce vremenske prilike dozvoliti da se predje jos koji kilometar pa ce biti jos utisaka. Hajde, molim te, za nas malo manje upucene, koliki je iznos pomenute investicije, racunajuci rad I delove ( potrosni materijal)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Octobar 31 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolfnajvise me za njih zainteresovao covek koji vozi isto NT-a kao ti na nekom britanskom forumu. Posle sam nasao jos neke pozitivne komentare. Kazu da rade i za Airbas. A i gledao sam ko sam ko salje preko UPS-a da ne bi upao u DHL zamku, shipping im nije bio skup. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...