Jump to content

Moto Zajednica

Transparentnost cena BAREL i PLATNER

Recommended Posts

• Drug član, 1111 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥
pre 1 minut, Blaza je napisao:

Će dizginemo zbog kredita...:grr:

Bukvalno , nema više rata s pušku nego sad je s'olovku.

• Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 797 postova
  • Motocikl: Honda NT1100
pre 2 minuta, Blaza je napisao:

Će dizginemo zbog kredita...:grr:

Boga mi, ako slušate Džima, neki će biti sterljani a neki jebani...

• Haha 1

pre 3 minuta, Mr_Wolf je napisao:

Boga mi, ako slušate Džima, neki će biti sterljani a neki jebani...

@boza_kgispričaj mu vic kad je ciga preživeo"streljanjem", izbor streljanje ili jebanje.

• Drug član, 797 postova
  • Motocikl: Honda NT1100
pre 14 minuta, Džim Džarmuš je napisao:

@Mr_WolfLihvari žive od takvih stručnjaka kao što si ti kojima je ok 30% + kamate..Ti verovatno imaš  i realan savet kako prodati motor pod zalogom kad dođu crni dani vraćanja velike glavnice i kamate.Naš Strongmen:takoje:

Edit.

@Mr_Wolf

Ti da si precizan ukalkulisao bi i taj skok euribora koji sam pominješ koji će biti još 1% a kao multplikator u komfornom metodu će ti dati dosta više od nominalnih 30% kamate u odnosu na glavnicu..ali šta ja tebi pričam i objašnjavam, kad ti ne razumeš, pa me onda omalovažavaš.Zato ti je kod ovih 44% sa fiksnom kamatom jel su ukalkulisali budući skok kamata!

Moraš da prestaneš da menjaš postove kako ti odgovara. Evo, da istaknem da shvatiš bolje

VEĆINA BANAKA NE URAČUNAVA EURIOBOR ZA AUTO KREDITE VEĆ JE KAMATA FIKSNA!!!!!!

Molim te prestani da lupaš gluposti.

pre 1 minut, Mr_Wolf je napisao:

Moraš da prestaneš da menjaš postove kako ti odgovara. Evo, da istaknem da shvatiš bolje

VEĆINA BANAKA NE URAČUNAVA EURIOBOR ZA AUTO KREDITE VEĆ JE KAMATA FIKSNA!!!!!!

Molim te prestani da lupaš gluposti.

Ko kaže stručnjak kome je 30% ok?

Ako su fiksne onda su visoke .

• Drug član, 1961 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Ljudi, bilo je par korisnih informacija o kreditima, ali odoste u debeli off.

Ne verujem da će vaše pisanije bilo kome da promeni mišljenje.

Ko ne voli kredite i ne mora da uzme - neće - oni kojima to nije bauk informisaće se svakako sami za konkretan kredit i odlučiti.

Nema više poentu ova diskusija.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 4

pre 3 minuta, Mr_Wolf je napisao:

:D Ti dečko imaš ozbiljne probleme.

Sve ti najbolje želim.

Sta imamo mi vise da se ubedjujemo nek ljudi vide sami,ti si sebi u pravu ja sebi.

Prelaziš u patologiju i agresivnost ja ne bih da sam deo toga ,gubi se debata, trebao si da poštuješ svoju prvobitnu odluku kad si istupio iz diskusije.

Promenio član Džim Džarmuš

• Ne silazi, 2275 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Moram malo da se uključim, sorry za off...

Zašto off ? pa, ne interesuje me (trenutno) kredit. Verujem da ste oboje upućeni u materiju, i znate nešto što mi "nezainteresovani" ne znamo, ali me ovo podseća na npr. zvezdaša i partizanovca, koji je bolji klub ? (evo nove teme za rat !:):))

Btw, ne pratim fudbal...:2kolce:

@Blazadobro je ..uplaših se da ćeš pitati dal je bolje novi stadion za instant  strast ili ulaganje u energetiku zdravstvo i obrazovanje za budućnost..Ovo je lako, Voša je najbolja:jee1:

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: u potrazi

Kao što sam naveo u naslovu teme koja je ušla u tri duple krivine, cene koje nisu transparentne kod Yamahinih predstavnika vrlo su iritantne a pogotovo posle poziva za info gde nekako "uvijeno" kažu +300e na cenu ako nije za keš. Ovo je od ove godine. Krediti su danas nepredvidivi a fiksni je 40% na kreditirani iznos na 6god.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3678 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Sve je nepredvidivo. Opet da ponovim, moj motorin je poskupeo 20% za 2 godine. A ko zna koliko će to biti za 6 godina? Svako nek proceni za sebe.

pre 13 minuta, boza_kg je napisao:

Sve je nepredvidivo. Opet da ponovim, moj motorin je poskupeo 20% za 2 godine. A ko zna koliko će to biti za 6 godina? Svako nek proceni za sebe.

Ti si kriv za sve:):) plaćaš mi pivo ako dođeš na sajam ,osušila mi se usta objašnjavajući, zbog tebe.:cirka2:

• Podržavam 1

• Drug član, 1611 postova
  • Motocikl: V-STROM
pre 54 minuta, DAR'C NS je napisao:

Kao što sam naveo u naslovu teme koja je ušla u tri duple krivine, cene koje nisu transparentne kod Yamahinih predstavnika vrlo su iritantne a pogotovo posle poziva za info gde nekako "uvijeno" kažu +300e na cenu ako nije za keš. Ovo je od ove godine. Krediti su danas nepredvidivi a fiksni je 40% na kreditirani iznos na 6god.

Ne vidim problem što cene nisu objavljene na PA, svakako se pre kupovine obidju potencijalni saloni i odrade pregovori u 4 oka.

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: u potrazi

MILANEZI//Ne slažem se sa tobom nikako. Zašto ne bi svako ko razmišlja da kupi i pravi "kombinacije" oko kupovine odmah  znao tu banalnost, tj. cenu. Čemu mistifikacija iste kada bilo gde u svetu prvo i osnovno je vrednost robe istaknuta na kljun motora. Ovo su prava pravcata "srpska" posla i nema opravdanja za takav odnos prema potencijalnim kipcima ali i onim koji iz čiste znatiželje žele da se informišu oko vrednosti istih. Ispadne da treba "veza" a ustvari i treba( telefonska) da saznamo istu. Za ovakvu (ne)poslovnost od mene zato i ova tema. A što se tiče banaka i kredita, stanje je slično kao i kod transparentnosti sa cenama. Potrebno je zakazati susret sa agentom(lično ili na poziv) kako bi saznao  pojedinosti o kreditu.

Fiksni skup, varijabilni još skuplji. Imao sam utisak prilikom kontakta banke kao da imam posla sa hijenama, ovo je moje mišljenje. Nema govora o tome da se izađe u susret kupcu novog vozila/motocikla da dođe do nove stvari, nego ožeži do koske. Imam stravičnu apatiju prema istima i daleko im lepa kuća, kad skupim kupiću, ne dam im ni 1 evro .

Šta mislite o vakcini protiv covida ..:)

Čupaj kablove gasi temu..ovo ne ide nigde 

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Zainteresovan, 394 postova
  • Motocikl: KTM 890 Duke R
Sve se slažem, osim u ovome. Ima firmi koje povećavaju plate da zadrže radnike koji im vrede. Ali to nema veze sa inflacijom nego sa konkurencijom. Al kako god.

Ima firmi koje svake godine odvajaju budžet i svim zaposlenima podizu plate na ime inflacije. To nema veze sa konkurencijom, jednostavno je to praksa. Evo i primera, dok sam radio u SAP svi timovi u kojima sam bio su imali takve budzete. I to je bila praksa ne na nivou SAP West Balkans nego globalna, praksa nesvesna trenutnog stanja i konkurencije na trzistu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Drug član, 3678 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

@VladoGrcicOdosmo mnogo od teme, ali eto... Ima vrv takvih firmi, eti ti si naveo primer. Ali suština je u tome što su jake firme koje lepo zarađuju, sa visoko kvalifikovanim radnicima, zaključile da im je bitno da su radnici zadovoljni i motivisani, tako donose i više vrednosti kompaniji. A najviše košta kada radnik u koga je uloženo mnogo ode kod konkurencije. Pa tako i smišljaju razne benefite.

Neki radnici dobijaju privatno zdravstveno osiguranje, neki imaju vrtiće u prostorijama firme, neki šalju na tim bildinge i zahebancije, na sportske aktivnosti i koncerte, a neki eto imaju budžet za inflaciju. A i takvih firmi kod nas u odnosu na ukupan broj je malo, možda 5-10% max.

• Ne silazi, 7359 postova
  • Motocikl: TDM 900
2 minutes ago, boza_kg said:

@VladoGrcicOdosmo mnogo od teme, ali eto... Ima vrv takvih firmi, eti ti si naveo primer. Ali suština je u tome što su jake firme koje lepo zarađuju, sa visoko kvalifikovanim radnicima, zaključile da im je bitno da su radnici zadovoljni i motivisani, tako donose i više vrednosti kompaniji. A najviše košta kada radnik u koga je uloženo mnogo ode kod konkurencije. Pa tako i smišljaju razne benefite.

Neki radnici dobijaju privatno zdravstveno osiguranje, neki imaju vrtiće u prostorijama firme, neki šalju na tim bildinge i zahebancije, na sportske aktivnosti i koncerte, a neki eto imaju budžet za inflaciju. A i takvih firmi kod nas u odnosu na ukupan broj je malo, možda 5-10% max.

Kod nas je drugačije. Kome se ne sviđa kapija :D Moraš da radiš pa makar i naopako, svesno da upropastiš ako ti je tako rečeno. Posle smo izašli u novine zbog masovnih otkaza. Propao posao sa jednim bitnim kupcem. 

• Sviđa mi se 1

pre 22 minuta, Alekre je napisao:

Kod nas je drugačije. Kome se ne sviđa kapija :D Moraš da radiš pa makar i naopako, svesno da upropastiš ako ti je tako rečeno. Posle smo izašli u novine zbog masovnih otkaza. Propao posao sa jednim bitnim kupcem. 

Srećko Šojić:tuzno:

57d524fd5091b457863f.jpeg

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja