nikola9 15 Napisano Decembar 7, 2014 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas igrao malo sa diodama i ispod tablice ubacio Eagle eye crvenu led diodu sa e bay-a. Koštala me je manje od dva dolara, a sija jače od zadnjeg fara. Povezao sam je na plus i minus koji idu na zadnju sijalicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Decembar 8, 2014 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan pd prosle nedelje, dok je jos bilo sunca i bez vetra, sa temp.preko 10 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola9 15 Napisano Decembar 8, 2014 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kakva su vaša iskustva, da li stavljati drugi top ili ne? Mislim ako se motor ponaša, kako ide? Bilo kakav komentar ili savjet. Da mi je da je malo glasniji a opet ne bi da upropastim granu nekim sjeckanjem i budženjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 8, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Nexxusov 2u1, odlican top. Hromiran, nema problema sa rdjanjem. Zvuk nije mnogo drugaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Decembar 8, 2014 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan problem kod er-a je sto moras da seces cev, kad bi stavljao drugi samo ovaj bi razmatro kod njih dobijas cevku selnu veliku i selne manje moze svako sam da montira. http://www.fuelexhausts.com/ evo kako covek odradio i kako se cuje motor. p.s. koga mrzi da slusa kako je covek radio nek premota na 9.40 da cuje kako se cuje auspuh. Bez dbkilera od 11 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola9 15 Napisano Decembar 8, 2014 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmišljao da kupim top sa granom, ali opet nekako žao mi je narušavati orginalni izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Decembar 8, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan i ja razmisljam o kupovini novog topa, mada se nisam jos uvek raspitao oko cene.. nadjoh lika na netu izgleda da pravi auspuhe.. moracu da se raspitam kako radi itd, posto zivi u mojoj blizini.. evo linka, fb profil https://www.facebook.com/flash.inazuma.9?fref=ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12938 Napisano Decembar 8, 2014 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se uopste nisam dvoumio oko auspuha. Pre svega, imam stav da motocikl, mora da brunda i da se cuje da dolazi i odlazi. Drugo, jako mi je bitan detalj i treba da bude poseban. Evo kako je to kod mene: Maksimalno kulturica, slip on, sa dve opruge. Inace, zamenio sam vizir pre par dana: Inace, ovako zaledjen pali iz prve i nema da omane: Stize hrpa stvari uskoro, ulje, filteri, neki sprejevi za kozmetiku, pa cemo zimi da cackamo. Cekam da padne sneg pa da demontiram ceo zadnji kraj, hocu da ocistim onaj prostor ispod sedista, crash barove saljem na plastifikaciju, izduv cu peskarim i ofarbam da bude pucka i da ispoliram onaj aluminijum na hladnjaku. Treba jos da mu nakacim neke stvari ali samo mi je na hemiju za kozmetiku otislo 40 evrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 11, 2014 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kakva su vaša iskustva, da li stavljati drugi top ili ne? Mislim ako se motor ponaša, kako ide? Bilo kakav komentar ili savjet. Da mi je da je malo glasniji a opet ne bi da upropastim granu nekim sjeckanjem i budženjem. Na mom je Dragon Ada i on je za preporuku kako se cuje,grmi ubija ,nemozes da prodjes ili da se priblizis vozilu a da ostanes ne primecen. imam i db killer,a imam i fabricki top koji je prepravljen tako da ovaj uvek mozes da skines i stavis fabricki.. odgovor na tvoje pitanje je : ako stavis neki otvoren top,neces izgubiti performanse ali ih neces ni dobiti ! Dobijas samo zvuk i paznju vozaca u saobracaju(mada ima onih koji ni to ne cuju u svom dzipu il ih samo zabole..) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 12, 2014 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko moze da podeli iskustvo koje je imao prilikom kupovine/izrade nosaca za top case za Kawu er5 .. pitao sam momka sa foruma "Seba011" da mi da ponudu za izradu barova za zastitu agregata i nosaca top case-a i dobio odgovor.. medjutim ja cu za tu cifru morati dobro da stedim neko vreme.. pa me interesuje gde ste vi kupovali / pravili te stvari i naravno po kojoj ceni.. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12938 Napisano Decembar 12, 2014 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod Sebe radio sve sto mi je trebalo od gvozdjurije. Nosaci za Wingrack, nosac navigacije, nosaci maglenki i jos neke sitnice. Uglavnom, nemas boljeg coveka za taj posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 13, 2014 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda cu i ja kod njega morati posto ne mogu da nadjem autogeni aparat.. mada mi ne izgleda preterano komplikovano.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Decembar 13, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nosač za top case radio drugar. Materijal izašao nešto ispod 2000 din. Drugar nije ništa tražio, ali sam ga častio 2000 din. Iako njemu to nije bilo nešto posla jer ima iskustva i napravio ih je dosta, ne za ER5 nego generalno. Vozio pre, pre tovaren kofer od 42l 180km/h, tako da mislim daj e valjano testian i atestiran Na 150 i 160 testiran više puta. Nisam ga prefarbao nikako, pa me sramota da kačim slike hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Decembar 13, 2014 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan potvrdjujem za Sebu, covek je maximalno korektan i profesionalac u svom poslu, meni je radio nosac kofera za CB, fantastican je, i jos u cenu radi plastifikaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12938 Napisano Decembar 13, 2014 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, stiglo je novo ulje za Kawu, Silkolene Comp4 i filter Silkolene sada vec tradicionalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12938 Napisano Decembar 14, 2014 (promenjeno) Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel radite nesto ili samo ja srafim Nedelja je posvecena Kawi. Ovo na slikama je nesto kaljavo sto se vozi svaki dan Bez obzira na sve, mora da bude puckica. Prvo je usledilo pranje, klasicno sa ciscenjem agregata, felni, lanca, viljuske... Lanac treba da se opere svakako i generalno sve mora biti cisto zbog malog servisa. Nakon nekih sat vremena, moze se reci da se radi o Kawasakiju ER5. Nakon pranja, zamenio sam ulje i pri tom napravio previd, nisam video da mi je ostala zalepljena stara gumica pa sam isprljao dvoriste i izgubio nekih 300gr ulja u sanaciji Naucena skola. Zamenio sam i filter vazduha. Naravno, servisni limit je 12000km, ja sam ga u medjuvremenu duvao kompresorom i skontao da, zamena filtera treba da bude ucestalija. Vozimo po jako prljavim i prasnjavim drumovima, filter ima mnogo mnogo teskog posla. Od sada menjam filter vazduha svake sezone bez obzira na kilometrazu. Usput sam podmazao sajle, ocistio i nauljio lanac, podmazao bravice i tak. Motoric sapuce, odusevio sam se kako mirno i tiho radi. Igrom slucaja, lanac i lancanike sam mu menjao pre par meseci a pre par nedelja svecice, servis kocnica sam takodje radio pre par meseci pa mi se rastrskalo. Ja volim da odradim sve u jednom servisu ali o.k. je i ovako. Ostalo je jos da mu u naredim danima zamenim lezaj upravljaca i usput cemo da pregledamo ventile i vakuume karbova. Radi super, ali ajd', nece da skodi. To je to, bukvalno nema nista da se dira na putu ka 100,000 km. Naravno, imam u planu nesto kozmetike, poliranje i farbanje auspuha, poliranje alu na bokovima hladnjkama, farbanje wingracka i plastificiranje crashbarova. Promenio Decembar 14, 2014 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Decembar 14, 2014 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kazi kako se ponasa novi vizir? valja li? cak i lepo izgleda na Kawurdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Decembar 27, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko ideju gde mogu da nadjem set za reparaciju karburatora za er5 , karbovi su keihin cvk34 ... pre par dana sam ih skinuo, u ocajnom su stanju.. nije ni cudo zasto je trosio vise goriva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 27, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na Louisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Decembar 28, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na Louisu gledao sam, tamo imaju samo set za reparaciju igle nivoa goriva ili kako se vec zove.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 28, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wemoto.com/bikes/kawasaki/gpz_500_s_ex_500_a1/87/ Evo ima ovde ako mozes nekako poruciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Decembar 28, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wemoto.co...s_ex_500_a1/87/ Evo ima ovde ako mozes nekako poruciti. mislim da ni ovde ne mogu da kupim iglu sto ide na siber a treba mi i dizna gde naleze igla kao i drzac igle http://prntscr.com/5lwy9k to su stavke pod C,D,I specifikacija http://prntscr.com/5lwyzb sto he bzvz ne postoji oznaka za Needle Jet i Needle Jet Holder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 1, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,srecna Vam nova godina ! Puno kilometara u zdravlju Vam zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12938 Napisano Januar 1, 2015 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova! Ajmo na pocetku sezonu da napravimo mini skup 500cc ekipe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Januar 1, 2015 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova! Ajmo na pocetku sezonu da napravimo mini skup 500cc ekipe podrzavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...