xpetronije 44 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Istog sam mišljenja, ali ako se ispostavi da mora i zupčanik, uh, a kolega @Atornje uzeo od njih skoro i kaze da je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Prešao sa tim freilaufom i zupčanikom već 700 km, nikakav problem nemam. Jeste 150 eur, skupo jbg, ali ujutru se čuo sa čovekom, sutra sam imao freilauf, uveče odneo kod majstora, kraj priče. Verujem da ima jeftinije da se nadje,sad vidim i nov da ima kažeš, ali tada nisam imao pojma,samo sam hteo što pre da sredim to , da mogu da palim na dugme. Vozim i ne razmišljam, a dokle će da izdrži taj polovni, nemam pojma, za sada pali ko mina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jul 2, 2020 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao: Ja ne bih uzeo taj polovan iz inata. Taj iz Kanjiže je poznat po "dobrim" cenama, kod njega samo iz krajnje nužde, on nek ti bude zadnja opcija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jul 2, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali nešto ih nema u ponudi, nadjoh jedan za 80€,ali nisam siguran u ispravnost, a i prodavac nije baš rečit,tako da kažem. Što reče kolega @Atornsamo nek je ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16678 Napisano Jul 6, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel neko podesavao ogibljenje iza, sta mi treba od kljuceva? Pretpostavljam da nemam alat za to. Malo bih da pritegnem mozda jedan krug pa da probam. Sto se putovanja tice udobno je i upija lepo neravnine. Ali u krivinama je malo glindzavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ево да се и ја похвалим с моторче. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 16, 2020 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Да нема неко носач кофера да прода за старији модел ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16678 Napisano Jul 17, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tesko. Probaj naci KAPPA nosac ako ima na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jul 17, 2020 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @PSYCHO Vidi sa Sebom da ti napravi, jeftinije je nego original Kappa ili Givi, a podjednako kvalitetan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16678 Napisano Jul 17, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kappa je nekada bio oko 4000din, nzm koliko je sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jul 17, 2020 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to je cena samo cevke, bez onih gornjih krajeva na koje se montira ploča od kofera, a ti krajevi koštaju isto kao i cevke, i ja se tako obradovao kad sam našao u Motolendu Givi nosač kofera za moju Yamahu za 5-6000din, kad ono to samo za cevke koje ništa ne vrede bez tih gornjih podesivih krajeva a cena za komplet sve oko 12000din pa sam popizdeo i ćale i ja napravili nosač u kućnoj radinosti koji je koštao jedva 1000din, nije najlepši ali radi posao, samo još da ga plastificiram i biće full fullova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16678 Napisano Jul 17, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam isto pravio tj. pravili su mi nosac od cevki od stare stolice i ispao je sasvim ok i evo sluzi vec oko 6 godina bez problema. Inace ne nosim kofer vec neko vreme al njega ne skidam. Posluzi kada nosim torbu na njemu i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 17, 2020 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Себа ми тражио 7000 ја мислио ако неко има да му је остао од старог мотора. Или да купим неки сличан па да прекарабуџим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jul 17, 2020 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako već daješ pare nemoj kupovati neki levi patiti se s prepravkom, izaće te par hiljada a opet imaš karabudževinu, uzmi kod Sebe i miran si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5437 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 6/28/2020 at 9:23 PM, Atorn said: Dečak sa Beverly 300- Aleksandar Ako mislimo na istog, decko ga vozi za medalju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, drmilan_ je napisao: Ako mislimo na istog, decko ga vozi za medalju Ako je sa Bežanije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5437 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Atorn said: Ako je sa Bežanije Ne razumem se, ja nisam i Bgd, ja jedino znam @aaleksa. Tera ga za sve pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Nije taj, ali očigledno da Aleksandri cepaju Beverly za medalju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4860 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 1873 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ako neko ima dobro održavanog Er5, neka mi javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jul 22, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz ljudi osovinu koja nosi impeler vodene pumpe ima neko na prodaju...Kontra navoj msm da je m6 na njoj drugi kraj je dosta siri i srafi se msm u balansnu osovinuPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jul 23, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sam ja rešio na bivšem GPZu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Avgust 6, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Danas se provozao do Ivanrsvb i osvežio GPZ-a sa novim uljem 15w50. Tačnije brat Ivan mu promenio, a ja dosuo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Avgust 7, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 23.7.2020. at 20:33, drtommy je napisao: Ovako sam ja rešio na bivšem GPZu A jesi li ovo zavarivao nešto , ili original rukohvat sa pločom za kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Avgust 7, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li ovo zavarivao nešto , ili original rukohvat sa pločom za kofer?Nosač je pravljen od cevi, a efekat ploče je urađen fiber gitom Sent from my Coolpad R108 using Tapatalk Moralo je tako da bi se sakrila rupa od originalnog rukohvata i sprečio prilaz mehanizmu za sedište 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Avgust 9, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da od svih Kawasakija jedino gpz500 i njegovi derivati vrede ovo ostalo teskoPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...