Jump to content

Moto Zajednica

Atorn

Članovi
 • Broj tema i poruka

  142
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

87 Good

O članu Atorn

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 22.07.1970.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Železnik
 • Motocikl
  Kawasaki GPZ 500s

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Idemo GPZ ovci, kome smeta hladno vreme?
 2. Ako ne pomeraš noge lakše te zagrizu
 3. U Železniku kod Nisove pumpe, obavezno dva psa jure, kako automobile, tako i motore, jedan crni, a drugi braon crni, nisu ni mali baš nešto. Prošle nedelje sam stao na pumpu da natočim gorivo, a braon funjarski za levu nogu me ćapi. Sreća pa pantalone nije probio. Ja siđem, a oni štrafta preko ulice. Pumpadžija se krsti čovek. Kako sam sipao gorivo, upalim motor, kad evo ih trče. Gas i paljba. Danas pre pumpe, stanem ispred pešačkog da propustim pešake, a vidim da su me snimili, al šta ću, moram da stanem. Kako sam krenuo oni se zaleću, raspalim braon kera čizmom, tačno sam čuo kako mu škljocnuše vilica o vilicu. Dođem kući, a sve mi žao zbog psa. Odem pešaka do pumpe da mu se izvinim, majke mi, greota. Idem ka njemu ,a on kad me vide samo što ne polomi rep od mahanja. Mazim kera i ne verujem koliko je pitom i zahvalan na maženju, na pažnji. Jbg, nisu oni krivi, ipak mora čovek da se odbrani, neko šutne nogom ( pa mu bude krivo ), neko da gas, sve je stvar trenutka. Ne postoji volja nadležnih službi da reši lutalice, to je problem veliki.
 4. Nosio kacigu flip up od auto škole, par puta , dok nisam kupio svoju. Komunikacija bila preko voki-toki sa slušalicom,tj, samo jednosmerna komunikacija, ideš levo, ideš desno...
 5. Atorn

  VFR 800 V-TEC

  Za sada , koliko mogu da vidim, prodaješ vazduh brate.
 6. Znam to i prošao sam već automobilom,ispod novog mosta na Adi. Pala nagodba u Kraljice Jelene i prošao sa kintom i bodovima. Tačno je da mora da prodje godinu dana za sledeću nagodbu,a bodovi se brišu za dve godine. Čekam sad ovo iz Smedereva,80 sam išao,ali na više meta sam čuo da te kamere u Smederevu nisu automatske,već čovek radi u smeni,pa ako te zakači,jbg.
 7. Mene će onda tu na 80 cirka 29k, čisto psihološki A zabranu nisi imao?
 8. Kako je prošao sa kamerom za brzinu u SD?
 9. Tačno je da si upozorio da je putopis dugačak, al' što ne reče da je knjiga i to jako dobra. Pročitao sam je u cugu, uz 3 pivkana. Bravo, na putopisu, kao i na hrabrosti da se sam upustiš u takvu avanturu.
 10. Pre sat vremena, glavonja sa Mercedesom, vraća se iz restorana Aleksandar na Košutnjaku, jednosmernom naravno, pravac na mene. Nemam pojma kako sam ga promašio, ulazio sam u levu krivinu. Mrzi debila da odvoza nizbrdo do Rakovice. Tu kad bi saobraćajna stajala, nafatirali bi se para.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja