Jump to content

Moto Zajednica

Atorn

Članovi
  • Broj tema i poruka

    670
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Atorn

  • Rođendan 22.07.1970.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Železnik
  • Motocikl
    Yamaha Xj900s - za odrasle

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Atorn's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,7k

Reputacija u zajednici

  1. Ovo je trebala šala da bude. Sramota da se tako izražavaš, a svetski putnik.
  2. Ja bih svim našim gastosima i svim strancima koji dodju u Srbiju da rade zube veštake, jer ih tamo civilizacijski stomatolozi deru, naplatio 5x skuplju putarinu. A onda te pare iskoristio za edukaciju naših vozača, pa kad odu u Nemačku da se ne sramote za volanom.
  3. To bata Žile i hoću da kažem... Dresura bato, dresura, a ne kultura. Manje stresna vožnja kroz DE, naravno. Provozao celu Evropu na 4 točka, sve mi je jasno ko dan. A i rodjen sam u genocidnoj Nemačkoj, jbg.
  4. Ja bih te zamolio da me ne stavljaš u taj Deutsche koš. Prvo kažeš da kod njih postoji kultura saobraćaja, a odmah zatim u sledećoj rečenici kažeš da više poštuju saobraćaj jer imaju manje veza i vezica. Pa dobro, odluči se, jel poštuju saobraćaj zato što su kulturni, ili zato što ne mogu lako da se izvuku? Sve je druže moj pitanje koliko te gde odrape po džepu. Ne poštujem Nemce kao kulturniji narod od Srba, a to i nisu.
  5. Ti da ideš u munšen da živiš, jerbo tamo taki ki ti, kulturni. A ne da mi ovde kočiš saobraćaj
  6. Goca nakupac. I meni je bila sumnjiva. U vrtiću u Zemunu, dobro sam ispratio da ne drpi neki paketić, pa da ga preproda posle.
  7. Ja vozio u Beču po ograničenju, kad svira mi neko iza, hoće da me preskoči, zalepio mi se na metar. Kad je uspeo da me obiđe pokaza mi srednji prst i kao vrti rukom da sam lud. Mora da je neki naš iskompleksirani, ko bi drugi.
  8. Ako pročitaš komentar na koji sam reagovao, možda ti i bude jasno. Reagovao sam na " sakrivanje tablice je jedna noga u grobu" Što nema veze sa istinom. A gde si pročitao da pozivam na to sve što napisa?
  9. Ti stvarno voziš 50 gde je 50, 80 gde je 80, ne provlačiš se leti izmedju kolone, ne pretičeš više od jednog vozila, a kamoli na punoj liniji? Želim ti puno lepih kilometara, ali to sa skrivanjem tablice i nogom u grobu ne kapiram.
  10. Da nije sakrio tablicu misliš da bi preživeo?
  11. Mannol je mama Jel sam menjaš ležajeve?
  12. Pa kad mu pritisneš surlu prebacuje na off-road mod.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja