toske 19 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se po slikama u prethodnim postovima u odlasku 602km po kisi povratak 490km samo sto smo u povratku pravili cesce pauze i pukla mi sajla kvacila pa smo se oko toga zezali inace i tamo i nazat oko 12 dati. Послато са LG-E400 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh evo slike montiranog auspuha na ER5 icu. Zbuk na leru bez dbkilera dubok i lep dok se vozi glasan al ne vristeci sto sam i hteo. Sa DB kilerom pitomiji al kudikamo glasniji od fabrickog. Sve pohvale za Roberta Race Ada, poslao je bukvalno sve sto je potrebno za montazu, majstor samo iseko stari navario cevku koju je poslao i pripremio Robert, montirali i voziiiii sa osmehom na licu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Jun 9, 2015 Ne silazi, 7345 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Predobro! Sad sediste sa gelom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Predobro! Sad sediste sa gelom to cu van sezone necu da ga brzam sad nek odradi na tenane a sad da se vozim @alekre de si ti da vidis bandita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Jun 9, 2015 Ne silazi, 7345 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Radim da ga zaradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jun 9, 2015 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @ Stilgar, jel to Robert opet poceo da radi, ili je imao na lageru od ranije pa prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @ Stilgar, jel to Robert opet poceo da radi, ili je imao na lageru od ranije pa prodaje? neznam odakle mu nisam pitao.kacio sam link na njegov oglas na kupujem prodajem, a evo jos jednom https://www.kupujemprodajem.com/27907-1-robert-svi-oglasi.htm ja ga kontaktiro i reko mu za koji motor mi treba, on reko nema problema za jos 1000 din doplate poslo mi cev koja se vari na stari auspuh i sve sto nije bilo navedeno u oglasu . Ja prezadovoljan. Majstor kod kog sam otiso da sece orginalni i vari gde treba i montira ovaj slozio ga ko lego kockice Robert poslo sve sto treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Radim da ga zaradim brate ne naplacujem ulaznicu za gledanje, slobodno naidji da imas motivaciju jos vrednije da radis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1254 Napisano Jun 11, 2015 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan hvala stilgar!! ovo je bilo detaljno i korisno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Jun 11, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3193 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan danas će gpz valjda najzad kod Bokilića na update 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 12, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Al mi pobeze zadnji kraj veceras na semaforu. Taman krenuo,hladne gume, zeleno ja u skretanje 90stepeni reko kakvo kvacilo sad kad ga polegnem i opaaaa i ispravim ga odmah. Reko nikad vise Bolje mi idu brze krivine nego sporije. Kao da ne dobijam dovoljno informacija sa podloge i imam osecaj da ce motor da sklizne, ili se ja tripujem samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 13, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Inace, uz pomoc clana foruma Djunta, konacno stigla cizma viljuske Sada ide zamena semeringa i ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Jun 15, 2015 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, treba mi savet, prvi put menjam gumu na er5, dimenzije su 110-70-17, pa me interesuje sta vi koristite? Proizvodjac, cena i gde kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jun 15, 2015 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Heidenau kod Baneta u Altes doo, odnos cena/kvalitet je odlican, ja sam uzeo i zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Jun 15, 2015 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Heidenau kod Baneta u Altes doo, odnos cena/kvalitet je odlican, ja sam uzeo i zadovoljan sam Ako je tacno da je cena 7300 (tako sam video na sajtu) to je ekstra. Danas u Komppu mi nude Miselin pilot 3 za nekih 11000 cini mi se. E sad, da li je razlika u kvalitetu jednaka razlici u ceni ili je to samo zbog imena? PS jel mogu kod Baneta i montazu zavrsiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Jun 15, 2015 Ne silazi, 7345 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze biti Michelin i Heidenau isto. Da ne shvatis pogresno, Heidenau je O.K. guma ali ako mozes da priustis bolje, uzmi. Ja sam na Continentalu, odlicna guma, uvek sam dobijao bolju cenu ili u rangu Heidenau i zbog toga je nikada nisam ni kupio, mada imam pik na K66. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 16, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sada imate K80 u ponudi, to je novo. Meni je Continental iza, napred Pirelli danas stize Michelin. Imao sam ponudu za Pireli angel ali 120ka a necu da menjam fabricke dimenzije. Jednom probao i nikad vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Jun 16, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3193 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan otišla kawa kod doktora Bokilića saću vas sve izedem po putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Sada imate K80 u ponudi, to je novo. Meni je Continental iza, napred Pirelli danas stize Michelin. Imao sam ponudu za Pireli angel ali 120ka a necu da menjam fabricke dimenzije. Jednom probao i nikad vise. http://www.kompp.co.rs/catalog/michelin/michelin-gume/michelin-pilot-street-rad-11070-17-54h-r.html Hvala na brzim odgovorima. Ima ova Miselinka, verovatno je to moj izbor. Jel ima neko mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 16, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bas gledao te gume neki dan cak i ovde pitao zna li neko nesto i nisam dobio nikakav odgovor. Meni je stigao danas Pilot power Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ER5 je kad je izlazio iz fabrike nov imao dunlop arowmax, ja sam uzeo dunlop streetsmart (koji je naslednik) i prezadovoljan. kostale su 17500 din obe al sledecih 5 godina sam miran p.s. kupio sam i one krive ventile i zamolio vulkanizera da namesti gume tako da budu kako treba i bez tegova, nemam ni jedan teg na felnama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 16, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Inace ljudi ako budete imali ili znali nekoga ko ima uputan disk za gpz-a, er5 ( 280x130x4,5) pustite poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7186 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne želim da kudim ikoga, jedini problem kod Heidenau meni lično je što je drugar koji ju je imao rekao da je dobra po suvom ali da je na kiši jako klizala. E sad, šta nekom znači jako klizala, i koliko taj neko ima iskustva na drugim gumama je relativno... Ja mogu da pričam za Metzeler i ContiGO koje sam vozio obe na istom motoru, mezteler je pretvrda guma, dugo se greje i uvek klizi, po mokrom je gotovo nevozivo, ali zaista. ContiGO koji sam uzeo na preporuku kolege hard_rock još onomad mi se sjajno pokazao, stvarno je super guma, vozio po mokrom i suvom, nikad nisam osetio da prednja beži, zadnja hoće ali to radim namerno, mada su sad ContiGO i nešto poskupele.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 17, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko bar-a duvate gume? Gledam u manualu, 32 i 36psi sto dodje 2.2 prednja i skoro 2.5 zadnja. To mi je mnogo ja duvam na 2.0 prednju i 2.2 zadnju. A i nekako lepse mi se ponasa kada je malo nizi pritisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola9 15 Napisano Jun 17, 2015 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne želim da kudim ikoga, jedini problem kod Heidenau meni lično je što je drugar koji ju je imao rekao da je dobra po suvom ali da je na kiši jako klizala. E sad, šta nekom znači jako klizala, i koliko taj neko ima iskustva na drugim gumama je relativno... Ja mogu da pričam za Metzeler i ContiGO koje sam vozio obe na istom motoru, mezteler je pretvrda guma, dugo se greje i uvek klizi, po mokrom je gotovo nevozivo, ali zaista. ContiGO koji sam uzeo na preporuku kolege hard_rock još onomad mi se sjajno pokazao, stvarno je super guma, vozio po mokrom i suvom, nikad nisam osetio da prednja beži, zadnja hoće ali to radim namerno, mada su sad ContiGO i nešto poskupele.. Koja metzeler, jel lasertec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...