Dobald.D 43 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Posle krace pauze od nekih 15 god navratih da vidim sta se desava sa mojim pisanijem.Majstori ,Majstori su mi ostali nedovrseni dakle u stilu Dobrog vojnika Svejka....Paperinos je deo istorije pa i to je nesto ostavio sam trag, svedocanstvo o jednom vremenu ljudima mestima .Student Paganini Limar i ostali deo ekipe ostadose u vremenu proslom trajno uspisani. Promenio Februar 20, 2023 član Dobald.D 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Februar 20, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Trazi se Paganini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 20, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Paganini je neiscrpan neponovljiv tako poseban i nenadmasan ....jednom recju MAESTRO> 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15461 Napisano Februar 20, 2023 Ne silazi, 1168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam mislio da ti je neko uzeo avatar a sad sam se oduševio! Dobrodošao, mnogo toga je ostalo nedovršeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 20, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Naprotiv ,mnogo toga je zavrseno , nazalost .Vreme se promenilo ,promenili su se u ogromnoj veci i ljudi (na gore).Toga sam nazalost mnogo kasno postao svestan i odustao sam od namere da bilo koga menjam ili spasavam iako jos ponekad dam svoj licni doprinos nekoj ideji ili akciji ali samo iz svojih pobuda i uverenja tako da kad se i desi krah ja ne mogu sve i da hocu biti razocaran.Svoj mali svet sam zadrzao za sebe ljubomorno ga cuvam i branim pred najezdom svega i scacega.Naravno to ima i svoju cenu ali ne bih o tome . 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15461 Napisano Februar 20, 2023 Ne silazi, 1168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem, ali svakako mi je drago da si bar navratio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Šta K navratio, došao da ostane! Sad, da l' ćeš u manjem ili većem obimu - tvojesije, al' vidi da začiniš tu i tamo da se malo razmrdamo pred sezonu. Dobrodošao, zauvek da ostaneš!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Dobald.D je napisao: ...Majstori, Majstori su mi ostali nedovrseni... Za mlađu populaciju, da se uputi...: 3 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah mnogo lepih putopisa, tekstova, tema na ovom forumu, ali ništa tako genijalno kao tvoje pisanje. Drago mi je da si opet tu, a koliko si falio "e student NEMAŠ TI POJMA". Dobrodošao nazad MAESTRO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo me danas obradovalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9611 Napisano Februar 21, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Au patka vam sarenog ima vas ko sitnih svetaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Moram videti kako da se nedostajuci a vec postojeci deo majstora ovde pridoda, greota mi je da ovdasnji deo pisanija ostane ovako okrnjen .Mislim na onaj deo koji vec postoji i koji je nekima i poznat . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se dao u čitanje starog štiva. Valja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Citam ga i ja, ne mogu da se setim svega pa se sad sve pitam da li sam to zaista ja napisao il ce biti da sam omatorio pa postao zaboravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš tako,nego si radostan što si u starom kraju(foruma).Dobrodošao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo kako da se otkljuca tema pa da tamo prebacim nedostajuci deo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam citao 3 puta do sada, moracu i cetvrti da se podestim malo, drago mi je da se prica nastavlja, jako prijatno iznenadjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Deder ne bilo vam zapovedjeno vidite to sa administracijom da se otkljuca ili da postavim posebno greota da mi stoji ovako okrnjeno Promenio Februar 21, 2023 član Dobald.D 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se, PO vratio mislim da bi bilo prigodnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Februar 21, 2023 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Dobald.D je napisao: Deder ne bilo vam zapovedjeno vidite to sa administracijom da se otkljuca ili da postavim posebno greota da mi stoji ovako okrnjeno Otključano. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pa da krenem patka vam sarenog drzte se (za stomake) polecemo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Gde se dede prozorce u koji da ubacim tekst nema ga na *meniju* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dobald.D 43 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Deder ako je moguce da vratim i svoje originalno ime greota da se pokvari kontinuitet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...