misko016 15 Napisano Februar 18, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da mi preporuči kome poveriti/platiti eventualnu pomoć na putu za Makedoniju i Grčku konkretno? Da li je neko plaćao i koristio i kako je zadovoljan značilo bi mi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Februar 18, 2023 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim vozzi aplikaciju, sa paketom koji pokriva i te zemlje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 18, 2023 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam i ja vozzi,nadam se da mi nikad nece trebati.Drugara letos doslepali iz Bijelog Polja a video sam u SAT-u da je preporucuju za Makedoniju i Grcku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko016 15 Napisano Februar 20, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koji paket je odabran što pokriva Makedoniju i Grčku, koliko se plaća godišnje ? Da probam kroz vozzi aplikaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5482 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1961 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @misko016 https://rs.vozzi.app/sr/pretplata-za-pomoc-na-putu/ Sve ti piše. Doduše poskupeli su, ako se ne varam ja sam prošle godine platio 4500. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko016 15 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle to je ovaj paket: VOZZi Evropa Pokrivenost cele Evrope u jednom paketu 5499 RSD Za Makedoniju i Grčku ? Pošto nema opcija za Motocikl ta je cena kao za auto ? Promenio Februar 20, 2023 član misko016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9754 Napisano Februar 20, 2023 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmeš Wozzi za Evropu. Instaliraš App na fon, ubaciš kod sa kartice. Dodaš auto (ako imaš) a zatim dodaš motor. Sve piše kroz App. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5482 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1961 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da. Treba posle da aktiviraš kao dodatak za motocikl. To je bilo besplatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko016 15 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba samo za motocikl da ne bude aktiviram za auto a za motocikl ne može ili se dodatno plaća, pošto nisu konkretni poslao sam im pitanje, jer nigde nema jasna opcija za motocikl, instalirao sam aplikaciju aktivirao nalog ali čekam da mi objasne jer nisu jasni za motocikle. Za auto mi ne treba apsolutno. Promenio Februar 20, 2023 član misko016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Vozzi paket se ne vezuje za vozilo,već za vozača. Šta god vozio, imaš pokriće. Naravno u app imaš mogućnost dodavanja vozila i motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko016 15 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da sačekam njihov odgovor pa da aktiviram naravno, trebaće za leto da bude kao opcija, ide tura Leskovac - Solun - Paralia. Promenio Februar 20, 2023 član misko016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Iz ličnog iskustva ih preporučujem. Kad me zadesila muka u Albaniji, šlepka stigla za 45min, sitna popravka u servisu završena za 10min, put nastavljen nakon sat i po. Vredi svaki dinar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko016 15 Napisano Februar 20, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, nikad ne možeš da planiraš eventualne kvarove ali vredi u svakom slučaju svaki dinar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1515 Napisano Februar 20, 2023 Никад не једи жути снег!, 715 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Прошле године је могло да се узме и путно осигурање преко Воззи, мислим Граве, и било је повољно и важило преко целе године... Сада тога нема у апликацији... или барем ја не видим... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ja sam uzeoSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko016 15 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan U razgovoru sa jednim od operatera operativnog centra isečak jedne poruke u vezi pneumatika: "Vodite samo računa, sa motociklima je, kao što znate, specifična situacija sa gumama. Iz tog razloga nije moguća zamena na licu mesta. U tim slučajevima pristupamo šlepanju do najbližeg vulkanizera koji može da izvrši popravku/zamenu gume za motor. Šlep i rad u servisu su pokriven paketom, ali novu/polovnu gumu plaća korisnik. Nadamo se da je to u redu. S poštovanjem, Dragan Operativni centar KOV TECHNOLOGY d.o.o. Member of VOZZi Holding B.V. 11120 Belgrade Serbia." Što se tiče rada oko drugih kvarova kako sam ih razumeo svako šlepanje je gratis i radni sat mehaničara a delove plaća korisnik bez obzira koji je kvar, ako je kvar oko delova redovnih servisa popravi se i nastavi dalje ako je nešto više motocikl se šlepa nazad. U svakom slučaju vredi i mislim da je cena prilagođena po gotovu ako se nalazimo van Srbije Makedonija ili još gore Grčka oni su malo specifični. Ono što sam primetio posle ovih par mailova što smo razmenili pozvali su me i detaljno objasnili sve, za početak ulivaju poverenje i ažurni su dosta bar ovo što sam primetio do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Februar 21, 2023 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To je skroz Ok, da je suprotno ne bi valjalo za njih. (Ne)Ljudi su čudo, brže bolje beskičmenjak iskoristio bi priliku da reši problem za 5.500din, dovoljno je samo da sedne i odveze se, pozove vozzi i nakrivi kapu..... Probusenu gumu relativno lako sredis na licu mesta, turi crva ili uvi holsraf sa malo lepka na navoju, pumpa ispod sica i gass. Ako je isečes....jbg U ostalom ne mraci sebe crnim mislima pred put ...da sam tako razmisljao sta bi bilo kad bi bilo ne bi ni putovao. Pošto vozis Majesty ponesi par L ulja, kontrolisi, dolivaj....to cenim da već znas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko016 15 Napisano Februar 26, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vozzi biti aktiviran eto čisto da ga ima. Što se tiče ulja nema problema, može da se ponese eto da ga ima na broju inače je to sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...