Nebojša S 73 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dex, prošvercuj me na vaš skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 11, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Nebojša S said: dex, prošvercuj me na vaš skup Prelepi preko kle 500 samo xt 600 i piči 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 11, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Nebojša S je napisao: dex, prošvercuj me na vaš skup Pa nismo mi Kju, Kluks, Klan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 203 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Arso je napisao: Pa nismo mi Kju, Kluks, Klan Mi smo Y(amaha)T(enere)K(lan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi i jos jedan kolega sa Tenerom 660 koji nije na forumu, mozete da ga upisete na spisak Sasa Manas, bice samo u u Subotu.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 203 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Smeštaj rezervisan (petak-nedelja). Idemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 12, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, kloktor je napisao: Smeštaj rezervisan (petak-nedelja). Idemo. Kad već nismo mogli zajedno u dolasku onda ćemo zajedno nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 203 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Arso je napisao: onda ćemo zajedno nazad. Na to liči. Vozamo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucio sator.A video sam sator samo na tv.Pojma nemam. To za svaki slucaj,ako uspem da se dokotrljam taj 3 jun. I neku podlogu,pitaj boga,reko treba to,valjda... Ustvari,u vojsci sam bio u satoru mesec dana,al ne mogu nicega da se setim osim kopanja kanala okolo Promenio Maj 12, 2023 član Bojan82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 203 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Kaže ženka, spavala bi u šatoru. Pre sat vremena, Bojan82 je napisao: A video sam sator samo na tv. Hoćeš da ja ponesem šator, da u subotu veče mi spavamo u šatoru, a ti u smeštaju koji je rezervisan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio bi pozitivno kad bi znao da dolazim 100%. Moja najava se svodi na obećanje instruktora da ću da polažem pre prvog juna za A. I morao sam da kažem ženi, pošto je baš trećeg juna svadba neka u njenoj familiji, da me zvali iz Yamaha predstavništva za ceo svet-a da dodjem ako bih bio ljubazan na svetski skup tih motora na Krupajskom Vrelu jer niko više nema taj modelpa i da izvlače iz bubnja dobitnika novog motocikla,i da ja nemam snagu volje da odbijem tu renomiranu svetsku organizaciju radi svadbe. A ionako će se razvedu ver posle deset godina I pustila me 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 203 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Bojan82 je napisao: Odgovorio bi pozitivno kad bi znao da dolazim 100%. Kakve veze ima? Ja ponesem šator, a ti došao ili ne. Pride će žena biti srećna, moći će da spava u šatoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6001 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 2067 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepe vesti za kraj radne nedelje stižu iz Niša: Barel je odlučio da podrži ovo naše okupljanje! Obezbediće deo novca za majice i 3 poklona koja ćemo podeliti nagradnom igrom; prva nagrada biće kaciga. Detalje ćemo znati kada se termin približi. Za uzvrat, mi ćemo staviti Barel logo na rukav majice i njihove zastave (one visoke kao za plažu) iza motora kada se budemo slikali. Ne znam za vas, mene je ovo baš obradovalo 15 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6001 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 2067 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Inače baš im se dopao jednostavan dizajn majice, tako da smo dobar posao uradili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, antir3ality said: Ne znam za vas, mene je ovo baš obradovalo U jbt, extra! Svaka im čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj ih jel imaju jednu sajlu gasa viska,da ponesu,onakoSta im tesko 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje od svega je što ja nisam ženu znači ni lagao... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 12, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E sad samo da se molimo da nas posluži vreme! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 336 Napisano Maj 13, 2023 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je poslednji dan za prijave za okupljanje? I za majice ? Zasto nigde ne pise yamaha ? Barem na vratu ispod ramfle moze diskretno logo. Ili na rukavu. ( OVO zadnje je predlog) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 203 Napisano Maj 13, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, antir3ality je napisao: majice i 3 poklona Ako imaju i neke nalepnice, da nalepimo na kofere. Interesantno je kao uspomena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 13, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, plumber.ns je napisao: Kada je poslednji dan za prijave za okupljanje? I za majice ? Zasto nigde ne pise yamaha ? Barem na vratu ispod ramfle moze diskretno logo. Ili na rukavu. ( OVO zadnje je predlog) Onoga ko ne zna šta je Tenere, Africa Twin, Transalp, Nindža, Dominator, KLE... njega motori ne interesuje i to Yamaha, Hond, Kawa mu ništa neće značiti, a nama je to suvišan podatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1219 Napisano Maj 13, 2023 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan A i ovaj bjb logo na majici nema potrebe da se stavlja.Nemamo nikakvu podršku od strane foruma.Ne mogu ni temu da prebace gde treba...Sent from my M2101K6G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 13, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, PaPaja je napisao: A i ovaj bjb logo na majici nema potrebe da se stavlja. Nemamo nikakvu podršku od strane foruma. Ne mogu ni temu da prebace gde treba... Sent from my M2101K6G using Tapatalk O tome neka se izjasni većina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 13, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, svi se mi "znamo" sa foruma, da nema BJB ne bi bilo ni okupljanja. Nemam ništa protiv logoa. Koliko pratim temu, (a pratim je vrlo pomno) @Jovan Ristic je izjavio da će biti napisan poseban članak o okupljanju i da će biti adekvatno propraćeno. Tako da, kao što napisah, nemam ništa protiv. A @antir3ality pripada najveći deo zasluga jer je pokrenuo celu priču sa mrtve tačke, uz @Arso koji je i dao ideju. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...