hpg 8 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemacka 2008. Oduvek sam zeleo da odem do Neuschwanstein-a. Bas bajkovito deluje na tvojoj slici. Pravo kroz monitor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zlatibor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ipe 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica-Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Moj skromni doprinos i ovoj temi. Drago mi je da na ovim bajkerskim stranicama ima ovoliko dobrih fotografa. Pozdrav od muve sa jedno sto i kusur kila. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kol'ko kila imas, al' znam da nisi normalan: upropastio si me ovim svojim fotografijama, samo trepcem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2020 Napisano Januar 20, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Takvi smo ti mi iz ovih krajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ipe 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica-Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem napraviti ovakvu fotku posto ja ne pijem recicu vam kako al da platite Gremlinu po pivo. Sala na stranu caka je u ranom ustajanju,suncu u kontri i... pivu za Gremlina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5964 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo pivo za Grmlina...znaš kako je nezgodan kad popije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem napraviti ovakvu fotku posto ja ne pijem recicu vam kako al da platite Gremlinu po pivo. Sala na stranu caka je u ranom ustajanju,suncu u kontri i... pivu za Gremlina. Pre neko vece sam se nagledao neverovatnih prizora, i to u Beogradu! Polazio sam sa nekog sastanka oko 16h i grad je bio prekriven maglom. Sunce je bilo krvavo crveno. Nize zgrade se nisu videle od magle a one vise, sa staklenim fasadama su delovale magicno!! Naravno, nisam imao sa sobom fotoaparta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ipe 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica-Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo pivo za Grmlina...znaš kako je nezgodan kad popije ;D Ma rizikovacu,nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ipe 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica-Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Au zajb... sam se ne znam kako. Stalno nesto pogresno stisnem to mi i zena kaze. :-[ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj skromni doprinos i ovoj temi. Drago mi je da na ovim bajkerskim stranicama ima ovoliko dobrih fotografa. Pozdrav od muve sa jedno sto i kusur kila. ;D Sta reci osim "prelepo" svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ipe 0 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica-Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne fotkice Biogradska gora ko nije bio neka ovaj nacionalni park odmah uvrsti u marsutu kada krene prema Crnoj Gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne fotkice... Sve su ti fotkice lepe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 25, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne fotkice Biogradska gora ko nije bio neka ovaj nacionalni park odmah uvrsti u marsutu kada krene prema Crnoj Gori. Kakva fotografija :o Eh sto su ti prave prirodne ljepote... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1693 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i nisam bas prirodna lepota, ali dobro sad... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 29, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fotografisano u voznji iz auta na putu od Race prema Kuzminu sa mobilnim telefonom Sony Ercsson K750i. Nisam mogao odoliti ljepoti oblaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 29, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstori!! Jedna od najljepsih tema a ja je zaobilazio. A ovom momku Misa22 posebne cestitke za ovu fotku koja je .... ako moze na PP da mi dobacis punu rezoluciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Par slika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2020 Napisano Februar 10, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kaktus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kaktus Proradio Nikoncic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 10, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne fotkice Biogradska gora ko nije bio neka ovaj nacionalni park odmah uvrsti u marsutu kada krene prema Crnoj Gori. Dobar kadar ali po meni previse zatamnjeno nebo koje je postalo sivo i fake sunce ! t.j. lens flare ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pogled na Homoljske planine iz Svilajnca (oblaci koji donose sneg...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nebo iznad novog sada pre neki dan kada je bilo lepo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ruza iz mog dvorista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ruza iz mog dvorista Fenomenaaaalno! Sto bih rekao Radovan III Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...