dzimi83 11 Napisano Septembar 1 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, OgiBG said: Dzimi otori novu temu, „Popusti na nova vozila" pa se premesti tamo. Vec si pisao o ovome, ok bilo je lepo. Sad se vrati na temu kove800x. Sve je vezano za temu, ne znam sto ti smetam ali ocigledno ako se ne slazem sa vama onda ne valjam pa je lakse reci da prosetam dalje Ali u ovom slucaju cu da budem 10ti covek pa cu reci da se ne slazem sa vama i vasim kalkulacijama jer ne znate sve promenljive u jednacini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 286 Napisano Septembar 1 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Preslikavanje ekrana na 450rally i 800x radi savršeno u Evropi. Link sa FB KOVE Moto Slovenija KOVE 510X/800x | Screen mirroring on 450 rally and 800x works... WWW.FACEBOOK.COM Screen mirroring on 450 rally and 800x works perfectly in Europe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Septembar 2 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Septembar 2 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ej, danas popodne im je u salon stigao kamion sa 800X. Taman kada sam ja preuzimao 450. Kada ga sastave treba da dođe nadležni iz AMSS (recimo da sam pogodio ustanovu) i da se finalizuje homologacija. Biće i to uskoro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 286 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Gliga said: Ej, danas popodne im je u salon stigao kamion sa 800X. Taman kada sam ja preuzimao 450. Kada ga sastave treba da dođe nadležni iz AMSS (recimo da sam pogodio ustanovu) i da se finalizuje homologacija. Biće i to uskoro Bio danas da odradim servis, pokupio motor posle 17h. Samo cu reci da sam imao srece da naidjem bas u tom trenutku. AMSS je mogao da dodje vec tad... Hvala im na tome sto su mi dopustili da vidim i cujem sta sam video i cuo. Zamolili su da se ne kace slike pre njih (cim sam ga video opalio sam jednu) Tako da cu neke svoje utiske zadrzati za sebe da ispadnem korektan, kao sto su i oni ispali svaki put. Pa kad se motor zvanicno predstavi, onda cu ih podeliti... Samo cu reci Ako se neko dvoumi izmedju ovog i nekog drugog motocikla, ja bih licno sacekao koliko treba da probam i ovaj, da ne bude posle e jbg... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 268 Napisano Septembar 3 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan I used a machine to translate the 800X disassembly video (some... WWW.FACEBOOK.COM I used a machine to translate the 800X disassembly video (some nonsense has been removed, and there are also some translation errors, so please bear with... Evo ga rastavljanje agregata i poređenje sa 790 i 800mt. Ne kaže posle koliko km je ovo. Takođe, prevod je takav kakav je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 3 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Punktmann said: I used a machine to translate the 800X disassembly video (some... WWW.FACEBOOK.COM I used a machine to translate the 800X disassembly video (some nonsense has been removed, and there are also some translation errors, so please bear with... Evo ga rastavljanje agregata i poređenje sa 790 i 800mt. Ne kaže posle koliko km je ovo. Takođe, prevod je takav kakav je. Koliko vidim sve je isto, bar bitniji delovi. Na 2:50 pominje problem sa bregastom, nema nikakve razlike, tako da... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 268 Napisano Septembar 3 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Da, kaže zagrejati motor u hladnim danima pre vožnje i 'biće sve super' Nisam pametan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16933 Napisano Septembar 3 Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto Teneru ne treba zagrevati pre voznje da ne ode bregasta... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1603 Napisano Septembar 3 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pričao negde u temama, nije isti sto i stolica od lipe i hrastovine ,bagrema. A isto izgledaju čak je i lepša šara stola većini od lipe, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 286 Napisano Septembar 3 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Punktmann said: Da, kaže zagrejati motor u hladnim danima pre vožnje i 'biće sve super' Nisam pametan. Neko ce morati da ga kupi i testira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 286 Napisano Septembar 3 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su na zvanicnoj strani kovemoto_serbia okacili snimak 800x tako da se verovatno moze pogledati vec od danas-sutra u Burnout-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 268 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Bio seo video. Za sad nisam previse odusevljen. Par stvari - prvo ne deluje toliko lagano kao sto se ocekuje, drugo spojevi plastika su nekako osrednji. 450 izgleda ultra kvalitetno a 800 onako. Rezervoar je ili plastican ili ima plasticnu oblogu, pa je odatle verovatno navodno nize teziste u odnosu na konkurenciju. Nadam se probnoj voznji pa da onda cela prica dobije drugaciju dimenziju. Ljudi u Burnoutu me standardno oduseve svojim nastupom koji mi je najprofesionalniji od svih salona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 286 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se pitao da li je neko otisao da ga vidi pa da poedelimo ustiske. I meni 450 rally izgleda kao da je „sastvljen" bolje tj kao premium proizvod dok je 800x onako klasa ispod... Plastike onako sta znam ok su ali daleko od neke premium varijante. Opet za iste pare dobijate adv bike koji je bar po prici veoma sposoban za off pa se negde moralo ustedeti... Displej se na dnevnom svetlu vidi dobro. Iskreno nisam nesto fasciniran tim tim nakcenim tabletima i dobro svi to sad rade tako... Nisam seo na motor, otici cu ovih dana da vidim polozaj sedenja. Zvuk mi se svideo, nisam neki ekspert ali ne zveci mi kao cfmoto 800mt. Sad po meni te plastike su zanemarljive sto se tice izgleda... meni to nije primarno jer planiram da sa njim idem van asfalta i realno je da ce se te plastike izgrebati... Ono sto bih ja odma uradio jeste zamenio komplet cras bar-ove. Ovi su tu samo ako motor padne u mestu za bilo sta drugo mislim da nemaju poentu... Kao i skid plate koji je tu samo da se kaze da je tu, ali sve sto tocak baci ide direkt na agregat... Kad se te stvari zamene i stave neki Barkbusters mislim da motoric postaje ozbiljna tenk ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 286 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce nekom znaciti Akumulator se nalazi ovde Sta to znaci To znaci skidanje kras bar-a i skidanje plastike da bi se doslo do istog. Po meni to nije idealno resenje jer bi.ja njih zamenio za mnogo vece i jace, a problem je skidati ih svaki put zbog akumulatora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 286 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Punktmann said: Bio seo video. Za sad nisam previse odusevljen. Par stvari - prvo ne deluje toliko lagano kao sto se ocekuje, drugo spojevi plastika su nekako osrednji. 450 izgleda ultra kvalitetno a 800 onako. Rezervoar je ili plastican ili ima plasticnu oblogu, pa je odatle verovatno navodno nize teziste u odnosu na konkurenciju. Nadam se probnoj voznji pa da onda cela prica dobije drugaciju dimenziju. Ljudi u Burnoutu me standardno oduseve svojim nastupom koji mi je najprofesionalniji od svih salona. Koliko sam ja video rezervoar se spusta ispod sedista(vidi se kad se sediste skine) i zato je nize teziste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 286 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Filter za vazduh se nalazi ovde i koliko sam shvati lako se dolazi do njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 268 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ma kvalitet plastika i spojeva mi nije bitan osim sa apekta obzira proizvodjaca prema zavrsnom kvalitetu. Ne mora da znaci da je motor los (siguran sam da je daleko od loseg) ali nekako moglo je to malo bolje. Za rez znam da ide ispod sedista ali nisam znao da je plastican (ne znam kako se to odrazava na dugotrajnost, citaj - deformisanje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 286 Napisano Septembar 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Punktmann said: Ma kvalitet plastika i spojeva mi nije bitan osim sa apekta obzira proizvodjaca prema zavrsnom kvalitetu. Ne mora da znaci da je motor los (siguran sam da je daleko od loseg) ali nekako moglo je to malo bolje. Za rez znam da ide ispod sedista ali nisam znao da je plastican (ne znam kako se to odrazava na dugotrajnost, citaj - deformisanje) Kao i za agregat, vreme ce pokazati. Nadam se da ce motor moci da se testira pre kupovine. Da vidimo mi kako to ide... Iskreno nisam bas za to da bez probe dam novac... Promenio Septembar 9 član OgiBG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Septembar 9 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Video ga danas u salonu, seo. Onako u mestu mi po težini deluje vrlo slično Tuaregu. Težište je definitivno niže nego recimo na T7 ili DesertX. Meni se sviđa izgledom. Nisam nešto zagledao detalje, a još nisam na nivou da primetim razliku u završnoj obradi (oči su mi dosta slepe na to, sve dok delovi stoje na svom mestu ). Na prvu, ne bih se protivio da imam jednog u garaži. Valjda će biti prilike za probu. I ne, ne razmišljam o kupovini. 450 je trenutno prava mera za ono što želim. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 286 Napisano Septembar 11 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Ko proba nek javi utiske. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6062 Napisano Septembar 11 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, koja cijena…Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Letos u Rumuniji sam parkirao pored ovakvog zelenog. Zagledao ga. Sta znam, nekako je bilo usko sedište, i ceo taj srednji deo mi se nije dopao. Promenio Septembar 11 član bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 268 Napisano Septembar 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Dok cekam kafu da kažem utiske sa prve vožnje. Prvo pozdrav za Burnout, korektni i ljubazni. Motor je odličan eto to mogu da kažem. Najbolji od svih kineza koje sam probao. Ako bi nešto idvojio da nije super to je zaštita od vetra, ali nije strašno i što korman ne može da se savije previše (ali možda je to moja navika). Agregat radi kao sat (i čuje se kao sat klak klak ktm) Ogibljenje potvrdo, ali nije neudobno (nekako mi RE Himi imao najbolju suspenziju), deluje da je kvalitetno. Snage ima i više nego što treba (nisam ga previše gazio jer je tek malo na satu). Što se tiče odziva gasa, ja prvi put sa kinezom nisam bio nezadovoljan kako se ponaša na dodavanje i oduzimanje gasa. Rekao bih da je sasvim korektno (u odnosu na 700mt recimo). Malo agresivniji u odnosu na moje karburatorsko ubrizgavanje. Motor jednostavno traži da se vozi. Lagano si na 120 u 6oj na nekih 4-5k rpm. Ne oseća što bi se reklo. Zvuk je magija, a svaki put kad pustiš gas ima ono pap pap pap pap. Sedište vrlo udobno (iako je tvrdo). Ima dva položaja za vozača - skroz napred (agresivno) i pozadi (vrlo udobno). Ništa ne krcka ne škripi i sl, jedino malo ruke bride posle vožnje, ali ništa strašno. Kočenje vrlo dobro, ali nije sad top top. Nisam naravno išao offroad, pričam o ponašanju na putu, sa rupama i ležećim. Trebalo bi mi naravnoo jedno 7-8 hiljada km da bolje upoznam motor, ali ovako na prvu najbolji od svih koje sam imao priliku da probam. Sad samo da presečem i kupim si novi motorin (a da zaboravim na bregaste :D) Da, čini mi se da je menjač bolji nego na mojoj bakici (što je meni do sad bila retkost) Promenio Septembar 12 član Punktmann 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16933 Napisano Septembar 12 Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko ako ga ne mrzi da napise konkretan postupak pre sedanja na motor i voznje: papirologija, sta se od vas trazi i da li odgovarate za mogucu nastalu stetu i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...