živke 8964 Napisano Januar 20 (promenjeno) Drug član, 3076 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @mangup lepa slika. Gde je ovo i koji je motor u pitanju ? Aha, to ovaj iz potpisa, voge . Promenio Januar 20 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mangup 18 Napisano Januar 20 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Voge 525ACX Prijavi odgovor kao problematičan put Subotica-Horgoš. Jedna od zadnjih vožnji u prošloj sezoni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 2291 Napisano Februar 2 Zainteresovan, 260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam o kupovini Carplay za motor. Parametri: Android Auto ekran: 7 inča (sa pristojnim osvetljajem, tj. vidljiv i po sunčanom vremenu), dual bluetooth mogućnost brzog skidanja (postoje fiksne verzije koje se teško skidaju, ali mi se ne dopada mi ideja da nekom padne na pamet da pokuša da ga otkine) nije loše da ima senzore pritiska u gumama kamere nisu neophodne Ove parametre zadovoljava Carpuride 702S Pro ( link ), koji košta 304 EUR sa senzorima pritiska, a 287 EUR u verziji bez. Da li postoji pouzdana jeftinija zamena za njega? Kakva su iskustva? Može li ovo da zameni "prave" navigacije (Garmin, Tomtom)? Našao sam ovaj link Aliexpres (druga ponuđena verzija, "BMW style") koji na prvi pogled deluje OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 75 Napisano Mart 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Pre par meseci uzeo neki carplay za motor sa temua od 5 inca, neki VENBES. Postavio ga pre neki dan i radio jedan dan, vec sutra tacskrin baguje i ne radi lepo na dodir vec dodirnes nesto on skroz drugo nesto radi i bukvalno je neupotrebljiv. Mozda ima veze jer na onom baru gore malo mrda od vibracija motora, ali ipak da izdrzi samo jedan dan i to kratke voznje stvarno nema smisla. Kontaktirao temu i bez obzira sto proslo vise od 90 dana od kupovine uplatili mi 3900 a kostao je negde oko 4500. Sad bi opet da uzmem jer svakako mi dali taj kredit preko temua. Da li neko ima iskustva koji da izaberem tamo da bi radilo to ili to nema veze pa kako se kome zapadne?? https://share.temu.com/Gc9XEtsMQHB Evo linka od ovog sto sam uzeo i sto izdrzao jedan dan. Promenio Mart 8 član R3MAX1989 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 673 Napisano Mart 8 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Taj kod mene, sad će godinu dana, radi bez problema, ne skidam ga. Kako se kome zalomi. Sve su to generički uređaji kako god da se zovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 75 Napisano Mart 8 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan A da li ti je bas fiksiran da ne mrda? Ja sam ga stego bas ali od vibracija mrda po malo. Buni me sto na temu imas i za 4000 a imas i za 7-8-9000 isto od 5 inca. Nemoguce da duplo skuplji a da nema razlike u kvalitetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 673 Napisano Mart 8 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne može da bude do toga, na motociklu će da trpi vibracije kako god okreneš. Uzmi koji ti se sviđa i nadaj se najboljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 75 Napisano Mart 8 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pa svakako mi vratili pare, uzecu neki drugi da ne bude isti pa ako opet strada opet cu da ga reklamiram. Nego vec sam sproveo kablove kroz motor pa mi lakse sa istim konektorom da trazim da ne bi seko i prepravljao. Svakako hvala na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...