živke 8804 Napisano Januar 20 (promenjeno) Drug član, 3000 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @mangup lepa slika. Gde je ovo i koji je motor u pitanju ? Aha, to ovaj iz potpisa, voge . Promenio Januar 20 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mangup 18 Napisano Januar 20 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Voge 525ACX Prijavi odgovor kao problematičan put Subotica-Horgoš. Jedna od zadnjih vožnji u prošloj sezoni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 2241 Napisano Februar 2 Zainteresovan, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam o kupovini Carplay za motor. Parametri: Android Auto ekran: 7 inča (sa pristojnim osvetljajem, tj. vidljiv i po sunčanom vremenu), dual bluetooth mogućnost brzog skidanja (postoje fiksne verzije koje se teško skidaju, ali mi se ne dopada mi ideja da nekom padne na pamet da pokuša da ga otkine) nije loše da ima senzore pritiska u gumama kamere nisu neophodne Ove parametre zadovoljava Carpuride 702S Pro ( link ), koji košta 304 EUR sa senzorima pritiska, a 287 EUR u verziji bez. Da li postoji pouzdana jeftinija zamena za njega? Kakva su iskustva? Može li ovo da zameni "prave" navigacije (Garmin, Tomtom)? Našao sam ovaj link Aliexpres (druga ponuđena verzija, "BMW style") koji na prvi pogled deluje OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...