Rkekoke 103 Napisano Maj 19 U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 5. 2024. at 22:45, Dule Sebeški je napisao: Stiglo juče sa Alija,danas montirao,vezao struju ,sutra test vožnja. Kako je proslo sa carinom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Maj 19 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Rkekoke prošlo bez problema.Poručujem godinama sa Alija,samo jednom mi je paket otišao na carinu i to zbog kutije ..Maglenke i nosači bile spakovane u veću kutiju, vrednost oko 40E,naplatili i još nekih 15tak.Uzimao sam i telefone ,soundbarove,sluške svašta sve bez problema stizalo bez dodatnih troškova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Maj 19 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče potrošnje baterije telefona .. Juče,za nekih 3 sata vožnje ,navigacija plus muzika non stop sa 100% baterije na 75 %,telefon je Xiaomi 13t,5000 mAh,kupljen krajem januara. Ja zadovoljan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano Maj 19 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Znači, telefon u džepu, ekran ugašen, BT i navigacija radi... I ja imam sličan fon, samo stariji - 11T (5000mA). Majku mu, na mom nosaču postoje rupe i uzdužno i popreko, ali je raspored 4 x 3 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 4 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Moze li kakav update? Kako si zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Septembar 4 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mog uređaja tiče ja baš zadovoljan. Sve radi kako je opisano,Maps,Waze nav, Spotify muzika.. fon u džepu,na sigurnom.Pokisao sam par puta,bez problema radi. U početku mi je malo više smetala osvetljenost tokom noćnih vožnji,pošto imam neki Revo clear vizir na kacigi,refleksija svetlosti sa uređaja,dok nisam otkrio da mogu da smanjim osvetljenost,a postoji i night mode pa je mnogo prijatnije za gledanje. Nosač je dobar,podesiv u svim pravcima,stoji mi ispod samog vizira,displej se odlično vidi i na Suncu,što mi je velika prednost u odnosu na telefone i razne nosače koje sam probao.Povezao sam struju preko prekidača za poziciju,kad uključim poziciju aktivira se i sam se povezuje sa telefonom i sa komunikatorom sa kacige . Sve u svemu super uređaj za male pare,za sada radi perfektno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Septembar 5 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce.., imam kupljenu aplikaciju Cam Sam Plus, zbog radara barem onih fiksnih, dali ovaj uređaj odradi kopiranje aplikacija sa telefona, ili klasični miroring, šta je upaljeno na telefonu radi i na njemu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Septembar 5 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Samo one koje podržavaju android auto. Postoje liste aplikacija sa kojima je to moguće 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan On 4/25/2024 at 1:43 PM, Dule Sebeški said: Ja poručio ovo sa linka pre par dana i čekam da stigne.. https://www.aliexpress.com/item/1005006520053350.html?spm=a2g0o.best.moretolove.1.33412c25n3KpQM Baš taj sam i ja uzeo.Testirao ga do Grčke i nazad savršeno i prosto radi.Najbitnija stvar je koju navigaciju koristite probao sam ih više i našao pravu Sygic platio 1800 din.Baterija na tel se netroši brzo za nekih 8h voznje 70%. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 15 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Uspio sam neku kinesku navigaciju ubiti...univashom. Dakle moram izabrati neki od ovih uredjaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...