Kadezi 1307 Napisano April 20, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @travelmanPa mozda da se od Sente spustis ka Adi. Ada/Mol - Becej - Curug - Zabalj - Djurdjevo - Titel. U Curugu imas fino mestasce na Tihoj Tisi (https://www.facebook.com/people/Riblja-Čarda-Tiha-Tisa/100063586572659/). Da u finom ambijentu popijes pice i odmoris. A mozes i od Sajkasa da produzis do Kovilja umesto ka Titelu pa autoputem kuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 20, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Kadezi je napisao: @travelmanPa mozda da se od Sente spustis ka Adi.U Curugu imas fino mestasce na Tihoj Tisi .... Prodato .... Nema kod mene puno razmisljanja oću neću i na koju stranu. Sad nesto razmisljam da krenem odma sutra sa posla i udarim kunt negde na nekoj livadi a posto je u subotu za rucak corbasto uz tisu onda bi sutra za veceru mogao da padne neki suvi obrok na haubi ... Hvala za predlog, bice neka fotka za tebe ... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 4, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Našta spucati nekih max 3400 km. Evropa mi nije zanimljiva, jel moze neki zanimljiv krug po turskoj da se ukalkulise u tu cifru. Nek bude bg edirne 1500 tamo vamo ... i jos nekih 1500 sa polaskom i dolaskom u edirne. Onih 3/400 km nek bude rezerva za nesto zanimljivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1792 Napisano Maj 4, 2023 Drug član, 1359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio u senti i kikindi mada ceo taj kraj uz granicu mi je nepoznat. Sad za vikend bi da udarim na zrenjanin pa sr.crnja a onda dalje gore. Imal neko neki savet, znaci taj pojas uz rumunsku i madjarsku granicu do sente i onda nekim drugim putem nazad da zatvorim krug. Becej, novo milosevo, fantast sam bio. Moze kroz sela i uz sela, samo da je asfalt. Hvala ...Svrati do Carske bare, banatski Amazon, ima lep putić za obilazak a i organizuju ture brodićem, to se malo otkloniš ka Belom blatu.Preko puta je ribnjak i restoran Sibila, dobra riblja čorba i fiš paprikaš.Ako si za nešto konkretnije imaš restoran Trofej (divljač i ostalo) na samom zrenjaninskom putu na skretanju.Zrenjanin lep grad, obići obavezno!Fotkaj se kod spomenika Rokiju Balboi u Žitištu!Muzej i kuća Đure Jakšića u Srpskoj crnji...A Temišvar ti na pljuc odatle.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 47 Napisano Maj 9, 2023 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko upustvo za one koji bi se prvi put ukrcali na trajekt ... kada kupiti kartu, na koji način ... kada stići na ukrcavanje ... Npr , konkretan primer , trajekt Split - Ankona ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 10, 2023 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš kartu preko neke od kompanija, u ovom konkretnom slučaju Jadrolinija, odabereš i vrstu smeštaja ako želiš...kupuješ unapred, ako je baš sezona u skladu sa tim. Odštampaš rezervaciju i u luci na šalteru kompanije podigneš karte za ukrcavanje i odeš u red za ukrcavanje. Kada se ukrcaš pokažu ti gde da parkiraš, u prvu brzinu i na ćopavu. Tokom plovidbe nema silaska u garažu, pa treba poneti sa sobom potrebna stvari. Ako si rezervisao smeštaj, tražiš recepciju, a ako nisi gde god nadješ zgodno mesto tu se skući...dozvoljene su vreće, podmetači pa čak i dušeci. Split-Ancona sam bio pre mesec dana. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 47 Napisano Maj 11, 2023 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Po tvom iskustvu , jel nije kasno da se kupi karta dan dva pre polaska , pošto verovatno tad donosim odluku idem li na tu stranu . Termin bi bio 11.06. , posle moto skupa u Trebinju . Video sam da ima linija uveče oko 20h. Uzeo bih palubnu kartu, pretpostavljam da tu i nema nekog ograničenja , ali opet ko zna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 12, 2023 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da je problem, dešavalo se i da kupujemo tako...posebno ako kupuješ samo palubnu kartu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 280 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 5. 2023. at 23:51, Presretac je napisao: Može li neko upustvo za one koji bi se prvi put ukrcali na trajekt ... kada kupiti kartu, na koji način ... kada stići na ukrcavanje ... Npr , konkretan primer , trajekt Split - Ankona ... Ja sam 2015 putovao iz Splita do Ankone, nisam rezervisao kartu ali sam imao puno srece sto nije bila guzva pa sam platio samo 74€ I dobio celu kabinu samo za sebe Moj savet je da unapred rezervises kartu. Ako ne zelis kabinu onda obavezno ponesi vrecu za spavanje I sve sto ti treba tokom noći jer kad se jednom zatvori "garaza" nema ulaska do pristanka u luku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...