e-mayl 1783 Napisano Januar 23, 2023 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aplikacija sa dosta informacija o Alpskim prevojima (lokacija, prohodnost...) Pässe.Info - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM Everything about alpine passes and passes by motorbike and car 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac gm 19 Napisano Januar 23, 2023 U prolazu, 50 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Ex KLE 500, Ex FZ6 S, Yamaha Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, e-mayl je napisao: Aplikacija sa dosta informacija o Alpskim prevojima (lokacija, prohodnost...) Pässe.Info - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM Everything about alpine passes and passes by motorbike and car Ne mogu da provalim gde da podesim da aplikcija bude na Engleskom jeziku. Sve info su na Nemackom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Januar 23, 2023 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost nema ta opcija.Google translate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Januar 23, 2023 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i ova stranica koja je isto na njemačkom. Dobra jer ljudi pišu recenzije. Alpenländer und Alpenregionen - Alpen-Motorrad-Guide ALPENROUTEN.DE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1586 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, e-mayl je napisao: Na žalost nema ta opcija. Google translate... Dzaba, nepismeni smo na nemackom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1586 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, doktor je napisao: Mislim da vam je krug kroz Švicu višak. Umesto toga, radije bi vreme iskoristio za Grossglockner i npr. Nockalmstrasee u Austriji. Odlicno, uzecemo u razmatranje. Ima jos vremena do polaska, treba sve uklopiti, nas zgusnut raspored sa obavezma pre svega. Da sam u mogucnosti i 15 dana bih se zadrzao tamo. Nego gde i kako nalazite smestaj po Italiji? Samo Booking ili ima jos neka fora? I sme li se ici na varijantu da se smestaj nadje na licu mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Gile je napisao: Odlicno, uzecemo u razmatranje. Ima jos vremena do polaska, treba sve uklopiti, nas zgusnut raspored sa obavezma pre svega. Da sam u mogucnosti i 15 dana bih se zadrzao tamo. Nego gde i kako nalazite smestaj po Italiji? Samo Booking ili ima jos neka fora? I sme li se ici na varijantu da se smestaj nadje na licu mesta? U Dolomite nikako bez rezervacije. U septembru prosle godine nisam mogao da nadjem smeštaj nigde od insbruka do kortine, na kraju sam se spustio skroz do mora i tu prespavao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Januar 24, 2023 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Gile said: Odlicno, uzecemo u razmatranje. Ima jos vremena do polaska, treba sve uklopiti, nas zgusnut raspored sa obavezma pre svega. Da sam u mogucnosti i 15 dana bih se zadrzao tamo. Nego gde i kako nalazite smestaj po Italiji? Samo Booking ili ima jos neka fora? I sme li se ici na varijantu da se smestaj nadje na licu mesta? U sezoni je svakako dobro pogledati malo smeštaj. Ja rado koristim booking. Dobra varijanta su i bungalovi u kampovima, ima ih u dolinama, pored jezera... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1233 Napisano Januar 24, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Gile je napisao: Odlicno, uzecemo u razmatranje. Ima jos vremena do polaska, treba sve uklopiti, nas zgusnut raspored sa obavezma pre svega. Da sam u mogucnosti i 15 dana bih se zadrzao tamo. Nego gde i kako nalazite smestaj po Italiji? Samo Booking ili ima jos neka fora? I sme li se ici na varijantu da se smestaj nadje na licu mesta? Gledaj i Airbnb. Sto se tice Italije na Bookingsu, dobro obrati paznju na "sitna slova" jer moze da se desi da na prikazanu cenu treba da doplatis neke takse ili se trazi depozit. Jos jedna stvar vezana za Italiju i za kampove. Kao sto rece @doktor kampovi su dobra opcija, ali vecina njih isto ima caku, a to je da traze doplatu za posteljinu i peskire. Uglavnom, obrati paznju na ta sitna slovca dok budes trazio smestaj da se ne iznenadis neprijatno. Slatke muke..... Srecno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Januar 24, 2023 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Doplata je i za "final cleaning", ali uz sve te doplate, smeštaj za npr. 4 osobe je jeftiniji od noćenja u hotelu, pansionu i sl. plus motori su tu, a može i da se pripremi neka klopa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1586 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Imate neke kontakte tih kampova, neki sajt, ili ih nalazite na licu mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Januar 26, 2023 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U svakom GPS-u imaš gomilu kampova u POI. A možeš i preko googla da pogledaš...kucaj camping pa neku interesnu zonu npr. Dolomiti, Garda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Januar 26, 2023 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A dešavalo se i da nađemo na licu mesta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Januar 26, 2023 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Your Guide to Camping in Europe - camping.info WWW.CAMPING.INFO 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1586 Napisano Januar 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, e-mayl je napisao: Your Guide to Camping in Europe - camping.info WWW.CAMPING.INFO To nam treba! Promenio Januar 26, 2023 član Gile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Februar 14, 2023 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko orijentaciono cenu trajekta Split - Ankona u junu ... Najjeftinija varijanta , bez sobe ... I da li je za taj period potrebna rezervacija ili može na licu mesta da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Februar 14, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Presretac said: Zna li neko orijentaciono cenu trajekta Split - Ankona u junu ... Najjeftinija varijanta , bez sobe ... I da li je za taj period potrebna rezervacija ili može na licu mesta da se kupi Proveri sve preko sajta Jadrolinije. Cena okvirno oko 130e ukupno cena za motor i za tebe sedista. Soba izlazi skuplje za nekih 30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1233 Napisano Februar 15, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Presretac kad budeš gledao cene za trajekt, uvek gledaj cene direktno na sajtu prevoznika. Nemoj da rezervišeš karte na pretraživačima/bukerima ferry linija. Razlika u ceni zna da bude i po 50 eur. Preko pretraživača možeš da se informišeš koji prevoznik vozi i kad. Ali karte kupuj na sajtu prevoznika.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Februar 15, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram u Junu da idem. Trajekti ne idu svaki dan nego 3-4 puta nedeljno. Ja sam recimo hteo u petak 09.06 ali ne ide pa cu ici 08.06. Sledeci je 11.06. Uvek treba uzeti kartu pre jer em je lakse i brze, em sigurnije. Ako planiras da nastavis put sutradan i vozis 300-400km, plati tih 50 evra vise za kabinu i naspavaj se ko covek. Dole su cene za dvoje sa motorom, sa i bez kabine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4635 Napisano Februar 15, 2023 Drug član, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ju ju , ima nas junca/italijana vidim dosta... Samo da zapljunem temu , da pokradem neku ideju . Jun je i meni i zeni rezervisan ove godine za Italiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Februar 15, 2023 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam pogledao ... 100e 1 putnik , motor, paluba ... E sad , valjda može na palubi da se koristi vreća , eventualno podloga za spavanje ... Nadam se da ima i natkrivenih mesta u slučaju kiše ... Da ne širim šator ... Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Februar 15, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Presretac je napisao: Sada sam pogledao ... 100e 1 putnik , motor, paluba ... E sad , valjda može na palubi da se koristi vreća , eventualno podloga za spavanje ... Nadam se da ima i natkrivenih mesta u slučaju kiše ... Da ne širim šator ... Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Šiba vetar nemormalno, i hladno je. Ja kad sam bio pre par godina u septembru bilo je ledeno na palubi od vetra i otvorenog mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 18, 2023 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Deck odnosno psluba podrazumeva spavanje u separeima brodskih salona, a često i po ćoškovima u vrećama. Ne ostaje se napolju preko noći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan On 2/18/2023 at 9:31 PM, doktor said: Deck odnosno psluba podrazumeva spavanje u separeima brodskih salona, a često i po ćoškovima u vrećama. Ne ostaje se napolju preko noći. Dobra vest ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 20, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio u senti i kikindi mada ceo taj kraj uz granicu mi je nepoznat. Sad za vikend bi da udarim na zrenjanin pa sr.crnja a onda dalje gore. Imal neko neki savet, znaci taj pojas uz rumunsku i madjarsku granicu do sente i onda nekim drugim putem nazad da zatvorim krug. Becej, novo milosevo, fantast sam bio. Moze kroz sela i uz sela, samo da je asfalt. Hvala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...