Forsberg 5260 Napisano Septembar 23, 2023 Drug član, 1121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pre 2 dana se vratio iz HR i Bosne i nisam imao problema na granici, a nisam ni vozio po ograničenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beardlion94 6 Napisano Jul 7, 2024 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Kawasaki EN 500 A custom Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, imam u planu krenuti ovom rutom iz Vranja do Sutomore, ove oznake tacaka planiram tu prenociti na ta mesta satorom ja i supruga zanimaju me uslovi za kampovanje na tim mestina pre svega kroz albaniju i crnu goru samo sto bi u suto more boravio oko 4 noci tu bi nasao neki kamp obelezen.. albanija me zanima jer su tu nocenja na po 1 noc i makedonija kod mavrovo i debar po 1 noc .. oznacio sam tacke crvenom bojom gde planiram nociti po jednu noc samo za ta mesta trazim informacije... Promenio Jul 7, 2024 član beardlion94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...