travelman 14037 Napisano Decembar 27, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Novogodisnja voznja kuca na vratima i već kao da je odvozana pa mi treba nesto novo da mi okupira misli. Jedan produzeni vikend na proleće, krajnji cilj drezden. Moze predlog rute .... 1. Beč - prag - drezden 2. Drezden - minhen - salcburg Nista autoban, samo sporedni putići. Km nebitna, moze levo desno ... krivudanje. Moze neki predlig sta gde kako videti al to ću i ja malo da bistrim. Hvala ... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Decembar 27, 2022 Drug član, 2963 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ja tebi divim, ne podjebavam vec ozbiljno.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 746 Napisano Decembar 31, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @travelman kasno videh temu...ako ste jos uvek u Bavarskoj, prodjite kroz regiju Fränkische Schweiz, na putu ka Minhenu. Gornja i Srednja Frankonija. Franconian Switzerland - Tourismusverband Franken WWW.FRANKENTOURISMUS.COM Die offizielle Website des Tourismusverband Franken e.V. Nista auto bahn, sve krivine, fantazija priroda, varosice i gradici kao nacrtani. A lokalnih pivnica i piva u potocima. Svako mesto ima minimum jedan zamak, bilo u izvornom stanju ili ruiniran, al' Svabe ne bi bile Svabe da i od toga nisu napravile atrakciju. Pa skrenite ka Rothenburg ob der Tauber i onda dalje mozete ka jugu. Ako treba jos detalja - tu sam. Promenio Decembar 31, 2022 član saxomofon 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7549 Napisano Decembar 31, 2022 (promenjeno) Drug član, 3122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja!! Najlepši put ikada. Samo sekund. Pre same granice sa Nemačkom, posle Ušti nad Labom, ima izlaz sa auto puta 50.722889,14.002497, odatle ma magistralni put 13, do Libereca i gore u Poljsku preko Jelen Gore... Meni se svidelo mada Češki nacionali su dosta zanimljivi, pogotovu taj severni deo. Promenio Decembar 31, 2022 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2673 Napisano Januar 1, 2023 (promenjeno) Drug član, 1524 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam rodjake u D. I to bas okolina Drezdena. Uglavnom idem autoputem i ne mogu ti pomoci. @Andrej_Hotstepper Ja sam jednom pre mesta Usti, isao na Teplice pa u D. Nisam to hteo, bio sam umoran i pogresio put. Cilj mi je bio Kemnic. Put je prelep, priroda prelepa, ali sam se otego dok sam stigo... Promenio Januar 2, 2023 član MaxiS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 20, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Eh, nema sta tu puno da se planira .... Polazak u cetvrtak 13 aprila i naredna 4 dana uskrsa samo .... Zasto drezden .... Zato sto mi je sad samo cilj povećavati broj zemalja koje sam overio sa Srbom, do sad smo ih pregazili 16 a dojcland ce biti 17 ... ... Neka okvirna ruta bi bila ova, znaci nista a.ban vec samo lokal ... ... U jednom pravcu 1100 sto mu dodje nekih 2200 km ukupno al dok bude skreni ovde onde bice jos nekih 100/200 km preko sigurno. Do bratislave me nista ne zanima, to ću da opletem noću pod fenjerima a za dalje moze neki predlog ako neko zna dobru dzadu. Kolegin predlog za Usti nad labom mi se uklapa u ruta pa sam ga utefterisa za put u odlasku. U povratku iz drezdena gadjam teplice (rece kolega da je zanimljiva okolina) pa dalje ka karlovim varima i nazad. Pravac ka minhenu, sto sam pitao ranije, bi mi vec bilo puno ali ne toliko kilometarski koliko vremenski pa da budem u rebusu hocu li okasniti na posao ili ne, u povratku. Beč me takodje ič ne zanima ovaj put i na ovoj turi. Generalno, cilj su mi dobri putevi a gradovi su u drugom planu. Za drezden odvajam najvise vremena, od jutra do mraka. Ima tamo nesto sto me zanima ... ... ... ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 20, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pošto je ovo moto forum predlažem da pomeriš put i posetiš Saksenring i odgledaš moto GP jer to je odma do Drezdena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 20, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Nista gledanje, oću da vozim ... bre. Samo me krivudavi putići zanimaju, ko zna gde su pored ove rute neka javne. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 20, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 sad vide gde je, mogu u povratku pored njega da okinem koju fotku pa karlovi vari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1599 Napisano Januar 20, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znači ipak krečenje za prvi maj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1295 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Spojiće Travelić i Uskrs i 1. maj garant 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Januar 20, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Oće malo morgen.Čeka ga Travelmanka,zakazala krečenje 1 maja.Čik neka zakasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 20, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, VLAD81 je napisao: Znači ipak krečenje za prvi maj Ne, bre ... Za 1.maj će bečka i berlinska sirotinja da nagrne ka svojim balkanskim selima pa neću da se guram sa njima po autobanu. Ako pise 300 tolko i hoću da vozim, no limit ... Zato za uskrs, manja guzva. .... pre 37 minuta, gebee&co je napisao: Oće malo morgen.Čeka ga Travelmanka,zakazala krečenje 1 maja.Čik neka zakasni. Za 1.maj planiram da registrujem cabrio, tad neće biti guzve jer će domaći punišići da se izvezu do kosmaja i avale pa da iskoristim priliku .... Ti se spremi jedan vikend u maju da testiramo JNA escajg negde na nekoj livadi. Promenio Januar 20, 2023 član travelman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Januar 20, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, travelman je napisao: Ti se spremi jedan vikend u maju da testiramo JNA escajg negde na nekoj livadi. Nema livada,kod nas je običaj kući da te dočekam.Ja čekam..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 731 Napisano Januar 20, 2023 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, travelman said: Eh, nema sta tu puno da se planira .... Polazak u cetvrtak 13 aprila i naredna 4 dana uskrsa samo .... Zasto drezden .... Zato sto mi je sad samo cilj povećavati broj zemalja koje sam overio sa Srbom, do sad smo ih pregazili 16 a dojcland ce biti 17 ... ... Neka okvirna ruta bi bila ova, znaci nista a.ban vec samo lokal ... ... U jednom pravcu 1100 sto mu dodje nekih 2200 km ukupno al dok bude skreni ovde onde bice jos nekih 100/200 km preko sigurno. Do bratislave me nista ne zanima, to ću da opletem noću pod fenjerima a za dalje moze neki predlog ako neko zna dobru dzadu. Kolegin predlog za Usti nad labom mi se uklapa u ruta pa sam ga utefterisa za put u odlasku. U povratku iz drezdena gadjam teplice (rece kolega da je zanimljiva okolina) pa dalje ka karlovim varima i nazad. Pravac ka minhenu, sto sam pitao ranije, bi mi vec bilo puno ali ne toliko kilometarski koliko vremenski pa da budem u rebusu hocu li okasniti na posao ili ne, u povratku. Beč me takodje ič ne zanima ovaj put i na ovoj turi. Generalno, cilj su mi dobri putevi a gradovi su u drugom planu. Za drezden odvajam najvise vremena, od jutra do mraka. Ima tamo nesto sto me zanima ... ... ... ... Ne znam koliko ti je van rute i koliko te zanima,Ausvic nije daleko a po meni je steta propustiti ako se ide u tom pravcu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 21, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, dobar predlog ali sam bio tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...