VladoGrcic 459 Napisano Jun 11 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli mi topovi, nabavio iz indije Rhino Racing za 300ak dolara. Lepo se cuju, solidno izgledaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 32 Napisano Jun 11 U prolazu, 51 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, VladoGrcic said: Stigli mi topovi, nabavio iz indije Rhino Racing Baci neku sliku da vidim kako izgleda i koji je model. Da li si porucio direks ovde u Srbiju da stignu ili si isao preko neke 'krstene' evropske zemlje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 459 Napisano Jun 11 (promenjeno) Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Direkt. Sa njihovog sajta. Saljem fotke cim budem imao.. Promenio Jun 11 član VladoGrcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 459 Napisano Jun 12 (promenjeno) Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih. Namerno sam uzeo v1 jer ima malo sirovosti. Promenio Jun 12 član VladoGrcic 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 88 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mu čučnuli! Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kilbane 97 Napisano Jun 12 U prolazu, 30 postova Lokacija: Niš Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/11/2025 at 12:13 PM, VladoGrcic said: Stigli mi topovi, nabavio iz indije Rhino Racing za 300ak dolara. Lepo se cuju, solidno izgledaju. Kako je sve to islo sa narucivanjem iz Indije? Mislim na carinu, pdv, porez i tako to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 459 Napisano Jun 13 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odes na sajt,narucis i platis. Posle nekog vremena,ne previše, posalju ti mejl iz DHL sa listom dokumenta koje moras da dostavis i popunis. Lagano,otvoris komp, skines template sa njihovog sajta i uploadujes na predvidjeno mesto. Onda ti stignu uplatnice, platis carinu i DHL i to ti je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 459 Napisano Jun 13 (promenjeno) Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsavao neke obaveze ovih dana i vise od.sto km sam imao po autoputu, od 200 sa koliko sam dolio benzin. Prosecna potrošnja oko 5litara. Bas dosta. Mislim da je do toga sto se razradjuje sto mu ne leze obrtaji. Pratim. Promenio Jun 13 član VladoGrcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kilbane 97 Napisano Jun 13 U prolazu, 30 postova Lokacija: Niš Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, VladoGrcic said: Odes na sajt,narucis i platis. Posle nekog vremena,ne previše, posalju ti mejl iz DHL sa listom dokumenta koje moras da dostavis i popunis. Lagano,otvoris komp, skines template sa njihovog sajta i uploadujes na predvidjeno mesto. Onda ti stignu uplatnice, platis carinu i DHL i to ti je. Ok, hvala. Ja sam narucio neke nosace za bisage iz Indije i sada mi Fedex pored carine i poreza, trazi da platim i neku njihovu uslugu koja kosta jedva nesto manje od samih nosaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 459 Napisano Jun 13 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan E da, DHL uzima isto to, oko 3000 je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 32 Napisano Jun 13 U prolazu, 51 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa da .. ti V1 su meni i najlepsi. V2 mi je nesto bzv izgled a i kazu da ima blazi zvuk nego V1. Ima i V3 nedavno sam video .. skoro kao i original, ne znam samo kakav je sa zvukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 459 Napisano Jun 13 (promenjeno) Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio siguran za V3 i V4 pa sam isao na siguricu.. Promenio Jun 13 član VladoGrcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 264 Napisano Jun 19 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Royal Enfield 350 Goan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frenk 41 Napisano Utorak u 16:06 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kranj Motocikl: KTM 1290 SAS, Yamaha XVS 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam puno išao u Indiju imao sam ideju, da uvezem jednog, ali nikad došlo do realizacije. Tada su u Indiji bili stvarno jeftini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 459 Napisano Sreda u 07:48 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neko me pitao za potrosnju, izmedju 4.5 i 5 litara je. Prvih par rezervoara je isao i izned 5. Vozim ga 90% po gradu i u dvoje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5351 Napisano Sreda u 20:09 Drug član, 546 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, VladoGrcic je napisao: Neko me pitao za potrosnju, izmedju 4.5 i 5 litara je. Prvih par rezervoara je isao i izned 5. Vozim ga 90% po gradu i u dvoje. Mnogo, moj sa 106 cinch trosi do 6 ptvoreno, grad mozda 6.5. 350 kg tezina + 100 vozac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...