Best 10522 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari skuteraši, treba mi User manual za Majesty125 2007 u PDF formatu, ako ima neko, i ako je voljan da mi pošalje na e-mail, ili link gde može da se skine. Sestrić je položio za A i kupio ovaj skuter, i sad hoće malo i da majstoriše. Bistri on te stvari, ali kaže hoće onako kako kaže fabrika. Ko zna, videćemo koliko će istrajati. Biću Vam zahvalan na pomoći, a možda se i popije neko pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4431 Napisano Decembar 24, 2022 Svrati cesto, 3551 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/topic/69803-repair-service-manuals-yamaha/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano Decembar 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan @Fredi hvala ti, ali nema za Yamahu yp 125. Tražimo dalje, mada mislim da se rszlikuje od ostalih samo po karoseriji a motor isti kao kod ostalij 125-ica sa vodenim hlađenjem. Nisam se bavio skuterima. Promenio Decembar 24, 2022 član Best 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 24, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.fuelarc.com/images/model_images/bike/yamaha-corporation/majesty-s/user_manual/yamaha-majesty-s-user-manual.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan @Branko hvala, to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 24, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Best Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan @Branko e da, može, dugujem. Kad ćemo i gde, kaži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 24, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Best je napisao: @Branko e da, može, dugujem. Kad ćemo i gde, kaži Jednog lijepog dana ,a mozda i prije?! Ocito si pogresno razumio moju poruku, posto ja usluge na bilo koji nacin ne "naplacujem", vec je poenta u poruci "ako PDF odgovara uzdravlje , ziv i zdrav bio". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan @Branko pa obećao sam u prvom postu , u planu mi je krajem Avgusta 2023 da prođem tvojim krajem, pa ako budeš zaludan da portrošiš nešto vremena samnom, biće ti kompezovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 25, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Best je napisao: @Branko pa obećao sam u prvom postu , u planu mi je krajem Avgusta 2023 da prođem tvojim krajem, pa ako budeš zaludan da portrošiš nešto vremena samnom, biće ti kompezovano. Boze zdravlja. kad god dosao dobro dosao,ali kod nas u Bosni je obicaj da doamcin docekuje gosta, tako da ne razmisljas o tome. Inace kraj Avagusta svake godine sam na godisnjem odmoru, tj. na moru u Meljinama, ali ja ne mislim jos umirati, ako me smrt ne prevari tako da ce biti prilike da se negdje vidimo i popijemo koju u zdravlju i veselju. Samo opusteno i uzivaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...