jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 12, 2022 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Potreban "auto za po gradu". Ako ima neki auto da valja za "od 1500 do 2500 evrića" uputite i mene da i ja znam. Neće sin više da vozi naša kola nego hoće da se osamostali i da ima lično svoj auto za svakodnevno švrćkanje po gradu i okolini. Spremljeni fond mu i nije neki ali on kaže da je to dovoljno. Ako ste u situaciji da ponudite ili preporučite nešto odgovarajuće bio bih vam zahvalan u njegovo ime. Unapred Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Decembar 13, 2022 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne važi više ono pravilo, da mu ti dodaš još toliko parica, koliko je on uštedeo/skupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 13, 2022 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima on da tera naša dvoja kola ali nisu mu dostupna bašsvih 24 sata pa hoće da ima neko "biciklo" koje je samo njegovo non-stop. Pa eto, kad hoće neka kupi. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niste snasli i ako vas zanima, imam ja Punto 2001, 1.2 benzin (bez plina), registrovan pre nepunih mesec dana, dao bih ga za 1000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Januar 10, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @JankelA Okaci slike punitca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 10, 2023 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Što reče kolega daj neku sliku, još neki podatak , kad mu prosledim da ima o čemu da razmišlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ode auto kod novog vlasnika, nisam stigao ni oglas da postavim. Pricam sinoc drugaru da ocu da prodam i da treba da slikam posto nemam ni jednu sliku i on kaze oce da uzme i napravismo poso 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Februar 16, 2023 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Potraga je i dalje aktuelna. U međuvremenu je mali prikupio još neki dinar pa su mu apetiti porasli. Sad bi mogao i neki fin auto oko 3000 eura, a kako je krenulo, ako ništa ne kupi do sledeće plate moći će možda i nešto do 3500 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Februar 16, 2023 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Najgori cenovni rang. Na klackalici između povoljnijih i onih oko 5000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Februar 16, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare ja bih uzeo Ford Focus 2, 1.6 dizel bih izbegao, al zato 1.8 dizel i benzin bih uzeo u razmatranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1887 Napisano Februar 16, 2023 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije. Ja bih gledao jeftine autice, oko 1500, zabo sto bolji primerak i promenio sve potrosno, dotrajalo ili nedotrajalo nema veze. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Februar 16, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u oglasima sta ima korektno za 1500. Megan 1, Clio 2 poneki, Pezo 206, Punto i Astra Clasic poneka, Vectra B itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...