živke 5275 Napisano Octobar 26 Drug član, 1879 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Dušan PN said: E pitanje imam jedno. Preko wolt aplikacije za kupce je uglavnom sve skuplje za 100-200 dinara + na to cena dostave. Npr ako odeš u neki fast food da kupiš pljeskavicu koja košta 500 din. Preko aplikacije bi koštala 650 + oko 250 din dostava. Zanima me da li wolt stavlja veću cenu ili restoran? Nikad nisam obratio pažnju na ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Octobar 26 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Restoran mora da da deo od svake porudžbine woltu, zato i dignu cene da nadomeste taj trošak. Čak za wolt+ korisnike mislim da ide i do 30% cene woltu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 26 (promenjeno) -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Za prodavnice su iste cene, samo dostava... Fiskalni je nas iz radnje, nema posebnog cenovnika Promenio Octobar 26 član ser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Octobar 26 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Fiskalni bude iz restorana, ali takođe sa uvećanom cenom. Makar ovde u Nišu u ovim restoranima gde ja poručujem. Baš sam na to obratio pažnju pre neki dan. Doduše pričam za MisterD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 100 Napisano Octobar 27 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Dušan PN A što ne voliš Nbgd? Zar to nije najlakše, nema uzbrdo/nizbrdo, široke i prave ulice, mnogo firmi gde zaposleni naručuju...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4730 Napisano Octobar 27 Drug član, 3613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja naručujem Glovo, kad baš nemam vremena da trknem skuterom... po 100 - 250 din je jeftinije u restoranu nego kad naručiš preko aplikacije istu stvar, plus 100 din za dostavu, plus 70 din ako je loše vreme. U Kragujevcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16487 Napisano Octobar 27 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, markommarko said: @Dušan PN A što ne voliš Nbgd? Zar to nije najlakše, nema uzbrdo/nizbrdo, široke i prave ulice, mnogo firmi gde zaposleni naručuju...? Moj omiljeni deo Beograda. Kada sam dosao drugi put u BG, motorom, ja sam se odusevio. Siroke ulice, ravne, drveca reko - PA OVO KO VOJVODINA! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4730 Napisano Octobar 27 Drug član, 3613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2011-te sam se zaposlio u firmi čije je sedište u M. Milankovića NBGD. Tad je bilo mesta za besplatni parking, koliko voliš. Sad jedva da ima za motor da se negde ćušne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4786 Napisano Octobar 27 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva statistika - oko 65.000 registracija auta ima više godišnje. Parking je užas svuda Da javni prevoz radi bolje, dosta ljudi se ne bi zezali sa putovanjem autom 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4730 Napisano Octobar 27 Drug član, 3613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. I da imamo normalan voz, kao u normalnim zemljama, nek ide 120 na sat, ne mora brži, ne bi mi na pamet padalo da se patim kolima do i po Beogradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 27 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze ama bas nista da se ucini da se poboljsa saobracaj u Bgd-u... Jednostavno na grad konstruisan za 1m stanovnika ti imas 3m. Pakujes zgrade na sve strane, a infrastruktura ostaje ista... I taj metro dok se sklepa grad ce vec imati 4 miliona i opet isti djavo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16487 Napisano Octobar 27 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji neka okvirna cena tog metroa? Posto nije izgradjen vec 50 godina kontam da je nesto tipa 4-5 milijardi evra ne moze da se napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4730 Napisano Octobar 27 Drug član, 3613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da može bolje, i da može mnogo toga da se učini. Ali mora da se hoće. Bugarska i nije neka fensi zemlja, a Sofija ima sličan broj stanovnika kao Bg, pa je saobraćaj mnogo bolje rešen. Metroom\udobnim vozom od aerodroma do centra Sofije, za nepunih pola sata. Cena karte 1 evro. Al da ne zatrpavamo više ovu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 27 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Nema mesta, to je problem, nisu problem pare, laki metro se napravi cas posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 27 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, markommarko je napisao: @Dušan PN A što ne voliš Nbgd? Zar to nije najlakše, nema uzbrdo/nizbrdo, široke i prave ulice, mnogo firmi gde zaposleni naručuju...? Stresno mi je da prelazim most sa bajsem a i sada upoznavanje novog dela grada bi mi bilo gubljenje vremena, još su im zgrade sa puno spratova i dok bi došao na red za lift ode dosta vremena. Kada počnem motorom da radim. Tada želim da upoznam ceo Beograd. Čuo sam da je tamo sve ravno što bi mi odgovaralo zbog baterije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 27 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Sobzirom da prelazim oko 100km dnevno po BG-u i nemoguće je da izbegnem svaku rupu. Več sam 2x menjao točkove, uskoro ću i treći put. Kočnice tj pločice menjam na 700 do 1.000 km. Koliko se lako krivi felna na motorima? I koliko bi po vašem mišljenju trajale pločice na motorima ako se vozi samo po gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Octobar 27 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pljeskavica 900 rsd,šokiran sam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4730 Napisano Octobar 27 Drug član, 3613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Dušan PN livena felna na skuteru recimo, se mnogo teže krivi nego one na biciklama, ali ni to nije baš teško izvesti. Ja sam sa nekih 70-ak na sat upao u rupčagu, prostom glupom nepažnjom. Auto ispred mene je prešao između točkova, a ja za njim uleteo pravo. Iskrivio sam je i još je blago naprsla. Mogla je da se vozi i dalje tako, ali nije mi dozvoljavao duševni mir. Problem je što retko ko to ispravlja, nije ni jeftino, košta bar pola cene nove felne (zavisi od slučaja), i mora da se čeka na red kod majstora, što je kad zarađuješ od vožnje veći problem. Za kočione pločice, sve zavisi od stila vožnje, nema tu nekog krutog pravila. Neko koči usporavanjem, neko non-stop radi kočnicom. Mogu da traju od 5.000-50.000 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4730 Napisano Octobar 27 (promenjeno) Drug član, 3613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Bojan82 je napisao: Pljeskavica 900 rsd,šokiran sam a Pa jeste čudnovato, pitam se dokle će to da traje. Ovo je iz restorana odakle ja naručujem. Žena to voli, ukusno je, ne sporim. Ali ne vredi toliko. Ako pada kišica, preko Glova košta 1.070 din. U lokalu, da sam preuzmeš košta 700 dindži. Promenio Octobar 27 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 27 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, boza_kg je napisao: a Pa jeste čudnovato, pitam se dokle će to da traje. Ovo je iz restorana odakle ja naručujem. Žena to voli, ukusno je, ne sporim. Ali ne vredi toliko. Ako pada kišica, preko Glova košta 1.070 din. U lokalu, da sam preuzmeš košta 700 dindži. Zavisi iz kog restorana naručujete. Ima pljeskavice koje koštaju 350 din a ima i koje koštaju 2000 din. Sve u svemu. Beograd je duplo skuplji od Paraćina što se tiče fast food-ova i restorana. A da bi dobio ukus i kvalitet kao u Paraćinu onda 3x skuplje mora da platiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4730 Napisano Octobar 27 Drug član, 3613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd je veliki, ima svega, i jeftinog dobrog, i skupog da ne valja ništa Nego, samo komentarišem(o), i u mom gradiću naručivanje dostavom od nekih restorana bude i 50% skuplje. A opet ima prođu. A kukamo kako nema para 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16487 Napisano Octobar 27 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene kolega iz Backe Palanke narucuje hranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1453 Napisano Octobar 27 Drug član, 564 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam problem ni da platim ako je kvalitetno. Ali sve više i više je u pitanju deranje kože sa leđa za u najboljem slučaju osrednju klopu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8248 Napisano Octobar 29 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako ni potrčko biti https://n1info.rs/region/masovna-tuca-izmedju-dostavljaca-iz-volta-i-glova-u-zagrebu/ Promenio Octobar 29 član shlem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...