Motorcyclist 16852 Napisano Novembar 12 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja stikliram free shipping ono opet izbacuje neke artikle sa plaćanjem dostave ili su cene drasticno vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4878 Napisano Novembar 12 Drug član, 3695 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je trgovački algoritam. Nije dobro da kad kupac nešto traži, da se kaže - nemamo, nego se onda nude druge alternative, tj. ono šta ima (iako to ne tražiš). Ne znam dal si primetio, tako obučavaju današnje trgovce. I u radnji kad pitam dal imate ovo, oni kažu imamo nešto sasvim drugo. Mnogo me nerviraju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9716 Napisano Novembar 12 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan To ti je trgovački algoritam. Nije dobro da kad kupac nešto traži, da se kaže - nemamo, nego se onda nude druge alternative, tj. ono šta ima (iako to ne tražiš). Ne znam dal si primetio, tako obučavaju današnje trgovce. I u radnji kad pitam dal imate ovo, oni kažu imamo nešto sasvim drugo. Mnogo me nerviraju Moj komšija (sad u penziji) kod zeta njegovog povremeno radio u farbari-gvožđari. Jednom prilikom kad sam bio tamo mušterija mu traži nešto a on kaže baš nam nestalo ali biće za par dana. Kad je mušterija izašla on mene pita šta je to što je ovaj tražio pošto pojma nije imao pa da zna da upiše da zet nabavi. To je pravi trgovac Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4878 Napisano Novembar 12 Drug član, 3695 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste, kad prodavac samo kaže - nemamo, kupac se oseti otkačenim (iznenađenim i uvređenim:), i teško da će tu više ikad da se vrati. To ti je psihologija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5312 Napisano Novembar 13 (promenjeno) Pana, 529 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan To je ono kada starija gospođa traži kremu Niveu a prodavac kaže da nema , nestašica... Onda baba počne da mu soli pamet : Ne radi se tako . Ljubaznije, ponudiš neku zamenu , Solea ... Sledeći put baba traži toalet papir , prodavac poučen prošlim susretom : - Draga gospođo , trenutno nemamo toalet papir i kao zamenu nudimo šmirgl papir , odličnog kvaliteta ! Uvek je Ali tako zezao. Kad štikliraš bez šipinga on te baci u nesvest. Bolje se prolazi sa manjom poštarinom i relativno pristupačnom cenom, veći je izbor. Promenio Novembar 13 član Jašim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4878 Napisano Novembar 15 Drug član, 3695 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi su nas opako razmazili... Naručio sam nešto sa https://www.malossistore.com/en/rs i evo već skoro mesec dana ne možemo da se raskrstimo. U aplikaciji nemaju statuse pošiljki, nego šalju link i broj ka pošti FR, a ne stiže mail. Kao nisu odgovorni za probleme sa gmail servisom!? A nigde i nikad nemam problema sa prijemom mailova, nego baš od njih. Pa onda pošalju pogrešan ID pošiljke, i dalje ne mogu da pratim, ako su uopšte i poslali... i tako. Bojim se šta će na kraju da ispadne uopšte. A Temu - boc boc, i znaš gde ti je paket. Može Evropa da im udara kazne i zablesuljke, kao brinu se za babe zdravlje, ali bolje bi bilo da poboljšaju kvalitet svojih usluga. Kao da su u srednjem veku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 315 Napisano Novembar 15 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pre stiglo sa Temua neko sranje nego iz Španije isto nešto malecko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Novembar 18 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Sad je slucaj da Temu kasni. Pre mi stigle sitnice sa alija nego veca posiljka sa Temua... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9716 Napisano Novembar 18 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko problem da Temu neće da prihvati virtualnu karticu bankaitesa? Ja koristim internet karticu ali supruga do sad kupovala sa Temu-a virtuáalnom visa karticom a sad neće da prihvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Novembar 18 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Interceptor BPDa nije istekla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9716 Napisano Novembar 18 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nije. Probali napraviti i jednokratnu i višekratnu virtualnu karticu i jednostavno neće a i ćerka kaže da ni njoj ne prihvata pa je ona plaćala preko apple pay ili tako nešto.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8569 Napisano Novembar 19 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio gomilu nekih sitnica. Prva trebalo da stigne 14.11. Sa šipingom je i 30.10 je stigla. Već sam i zaboravilo šta sam to veče naručio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5530 Napisano Novembar 22 (promenjeno) Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo prvi put da imam problem sa dostavom kod nas, baš sam se smorio. Vidim ne stižu mi neka dva paketa, reda veličine 10 evra svaki, a sve ostalo što sam naručio u to vreme već stiglo. I da proverim status - kad ono - nisu uspeli da dostave 25.10 ?! U međuvremenu stajali u pošti neko vreme i onda vraćeni nazad za Kinu pre par dana. Imam brojeve za praćenje pa sve to vidim. Niko me nije zvao, siguran sam. Proverim taj datum - imao sam neki propušteni poziv uveče oko pola 7, verovatno nisam video. A i ne zovu obično u to vreme. Pozovem, jeste postexpress kurir. Objasnim situaciju, pitam zašto nisam dobio nikakvo drugo obaveštenje da su paketi u pošti ako me već nije dobio na telefon - jer uvek dobijem sms, ili viber poruku, ili ih ostave u paketomatu. Izvinjava se, kaže jebi ga, mora da sam zaboravio da pustim poruku ... I toliko. Baš bezveze. Verovatno nemam prava ni na povraćaj novca. Promenio Novembar 22 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Novembar 22 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A temu je bio samo pompa, evo sad već 2 nedelje ništa ne stiže, a ali mi stigao za 13 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Novembar 22 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @živke Napiši prodavcu šta se desilo i zamoli da ti ponovo pošalje "parcel" kada mu se vrati, ako može priloži neki print skrin praćenja pošiljke, kao dokaz da je nisi preuzeo i da je krenula nazad. Nemaš šta da izgubiš, sem par minuta svoga vremena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9716 Napisano Novembar 22 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A temu je bio samo pompa, evo sad već 2 nedelje ništa ne stiže, a ali mi stigao za 13 danaMeni svaki do sad stigao za manje od 14 dana. Evo i danas jedan stigao a poručen 10. Novembra.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 41 Napisano Novembar 22 U prolazu, 40 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan Roba sa Alija po pravilu ide malo duze nego sa Temu-a. Meni u NS stize za otprilike 2 nedelje sa Temu-a, a sa Alija izmedju mesec i dva. Jednom mi nije dosao paket pa sam bio uporan i pisao upravi poste i na kraju su mi ga isporucili. Mislim da sklone pa ako niko ne talasa onda maznu. Pre koji mesec mi je u jednom momentu islo 34 paketa (sa Alija i Temu-a zajedno). Nekih 7-8 paketa je pocelo da kasni bas jako. Popisao sam brojeve za pracenje i poslao kao reklamaciju posti, stigli su mi svi do jednog sa velikim zakasnjenjem. U medjuvremenu sam pisao Aliju da mi ne otkaci automatski da je isporucen nakon isteka vremena za dostavu ako ja ne otvorim spor. Objasnio sam da se kod nas krade i da ne zelim da otvorim spor sa prodavcom jer vidim da je prodavac poslao i da je roba usla u Srbiju, a da je kod nas problem i od tada su prestali da mi automatski stave status kao da je roba isporucena. Uzeo sam do sada gomilu stvari za motor (iamo sam Suzuki gsr 600, sad vozim F750GS). Odlicno sam resio navigaciju sa bezicnim napajanjem za bmw-a tako sto sam kupio adapter koji pase na fabricki nosac (predinstalaciju) za navigaciju), kao i druge stvari. Rollbarove sam kupio odlicne od Poljaka (HEED) sa torbicama.... Kome treba pomoc oko opreme za motor slobodno se obratite, rado cu pomoci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Novembar 22 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan @vsasa Kojoj službi si se zalio ovde, i na koju adresu, ništa ne košta i ove naše pritiskati, daj sliku fotkaj žalbu da posluži kao template 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5530 Napisano Novembar 26 Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 11/22/2024 at 12:15 PM, živke said: Evo prvi put da imam problem sa dostavom kod nas, baš sam se smorio. Vidim ne stižu mi neka dva paketa, reda veličine 10 evra svaki, a sve ostalo što sam naručio u to vreme već stiglo. I da proverim status - kad ono - nisu uspeli da dostave 25.10 ?! U međuvremenu stajali u pošti neko vreme i onda vraćeni nazad za Kinu pre par dana. Imam brojeve za praćenje pa sve to vidim. Niko me nije zvao, siguran sam. Proverim taj datum - imao sam neki propušteni poziv uveče oko pola 7, verovatno nisam video. A i ne zovu obično u to vreme. Pozovem, jeste postexpress kurir. Objasnim situaciju, pitam zašto nisam dobio nikakvo drugo obaveštenje da su paketi u pošti ako me već nije dobio na telefon - jer uvek dobijem sms, ili viber poruku, ili ih ostave u paketomatu. Izvinjava se, kaže jebi ga, mora da sam zaboravio da pustim poruku ... I toliko. Baš bezveze. Verovatno nemam prava ni na povraćaj novca. Da ne bude da samo kudim. Odradio dispute, objasnio da nije do mene, dobio refund, naručio opet isto iz iste prodavnice. I da svuda su reklame Blek frajdej, popust 60% , ovo ono, a cena ista kao kad sam prvi put naručio pre par meseci 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1609 Napisano Novembar 26 Drug član, 596 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti kriv kad dugo pamtiš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 159 Napisano Novembar 26 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, živke je napisao: I da svuda su reklame Blek frajdej, popust 60% , ovo ono, a cena ista kao kad sam prvi put naručio pre par meseci Videli Kinezi od nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 117 Napisano Novembar 26 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 11. 2024. at 17:29, vsasa je napisao: Odlicno sam resio navigaciju sa bezicnim napajanjem za bmw-a tako sto sam kupio adapter koji pase na fabricki nosac (predinstalaciju) za navigaciju), @vsasa Šta ti je ovo, možeš li da okačiš link ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2886 Napisano Novembar 26 Drug član, 1700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, markommarko je napisao: @vsasa Šta ti je ovo, možeš li da okačiš link ovde? On ti je nocna ptica, odgovorice ti kad stigne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 41 Napisano Novembar 26 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.aliexpress.com/item/1005004876569713.html?spm=a2g0o.productlist.main.9.47e1aKo3aKo37q&algo_pvid=02581d16-9968-446d-9581-a5ad2cd84aaf&algo_exp_id=02581d16-9968-446d-9581-a5ad2cd84aaf-4&pdp_npi=4%40dis!EUR!31.68!25.03!!!32.35!25.56!%402103846917326410358874474ec9fe!12000030856698524!sea!SRB!168669856!X&curPageLogUid=zjF3ZXNYLozO&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Ja sam sebi stavio ovaj: https://www.aliexpress.com/item/1005007599375939.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.2.e5f3WZSVWZSV7I&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40196.366991.0&scm_id=1007.40196.366991.0&scm-url=1007.40196.366991.0&pvid=a5319f22-bdc5-470f-8608-e2e4923ff8a9&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.366991.0,pvid:a5319f22-bdc5-470f-8608-e2e4923ff8a9,tpp_buckets:668%232846%238109%231935&pdp_npi=4%40dis!EUR!22.92!18.34!!!170.00!136.00!%402140cdd517326423100254352e10c9!12000041455058096!rec!SRB!168669856!X&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A Namontirao sam ga na ovakav nosac https://www.aliexpress.com/item/1005006136136523.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.77bb1607zwrExe&algo_pvid=3fc9938a-0970-4e62-8b59-a03fc778a8ca&algo_exp_id=3fc9938a-0970-4e62-8b59-a03fc778a8ca-1&pdp_npi=4%40dis!EUR!28.21!17.77!!!28.80!18.14!%402103864c17326426334715427eb818!12000035920311843!sea!SRB!168669856!X&curPageLogUid=RXHSaw8FbVTL&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Promenio Novembar 26 član vsasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 41 Napisano Novembar 26 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan On 11/22/2024 at 6:15 PM, saxi said: @vsasa Kojoj službi si se zalio ovde, i na koju adresu, ništa ne košta i ove naše pritiskati, daj sliku fotkaj žalbu da posluži kao template Imate na sajtu poste link gde mozete da ostavite poruku: Кориснички сервис - Рекламације WWW.POSTA.RS Пошта Србије је највећи инфраструктурни и логистички пословни систем у земљи који покрива целокупну територију Републике Србије. Popunite sve podatke i dobijete od njih mail nakon popunjavanja koji izgleda ovako: Onda se oni kao jako iznenade i traze Vam brojeve za pracenje da provere. Onda vi ne budete lenji pa sle lepo napisete (pogledajte brojeve posiljki na aliju ali obavezno i na parcelsu jer se nekad desi da se promeni broj posiljke, najcesce ako putuje preko Turske pa napisete i jedan i drugi) I tako pocne jedno lepo dopisivanje, ali bar znaju da Vasi paketi imaju oca i majku ... Promenio Novembar 26 član vsasa 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...