Miroslav91 566 Napisano April 8 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Narucena ova komulikacija pa kako bude. A ima i kamericu. Za te pare ne moze bolje verovatno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano April 8 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam snimke ovoga, ne deluje loše, snimci su dobri. Bilo bi suludo tražiti stabilizaciju za ove pare. Solidan 2u1 combo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano April 8 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmišljam o ovoj kombinaciji: Q3D Motorcycle DVR GPS TPMS - link Pored standardnog snimanja napred/nazad, ima brdo raznih funkcija, ono što mi se sviđa su senzori za pritisak u gumama (pogotovo mi zanimljivo jer moj nije tubeles). Naravno još GPS/parking snimanje/merenje voltaže itd itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 8 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao AliPinlock za Alivizir, po pakovanju deluje identično originalnom, lepo lego, lepo stoji, lepo ne magli, nisam ga još provozao, ali i to ćemo rešiti uskoro.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2646 Napisano April 9 (promenjeno) Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Aj bas javi utiske. Ja probao dva kineska, do duse, ne namenska, bez ovog kacenja, ali je kvalitet plastike bio "sacuvaj boze". Videlo se mutno kroz njega... Promenio April 9 član MaxiS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 929 Napisano April 9 (promenjeno) Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da ostavim utisak o komunikatoru, možda će nekome značiti. Ja imam Ejeas v6 pro. Ima burazer, ćale i ja. Poručio sam još dva za prijatelje. Baterija drži jako dugo, domet je veliki. Može šest komunikatora da se poveže direktno. Može i da emituje muziku sa telefona. Preko 80km/h, već se malo malo lošije čuje (može da se priča), oko 100 km/h čuje se ali loše (i dalje može da se priča, ali ćeš dosta puta zahtevati od sagovornika da ti ponovi šta je rekao), od 110, 120 km/h ne čuješ gotovo ništa. Onaj ko priča sa tobom čuće te u svakom trenutku. Primetio sam da je zvuk kvalitetniji kada mikrofon stavim kod obraza, a ne direktno ispred usta. Bukvalno mikrofon na pola savijem i podignem ga na gore, ka viziru, i tako mi stoji kod obraza. Ja vozim naked-a, pretpostavljam da se na motorima sa vizirom bolje čuje i na većim brzinama. Sve u svemu, pošto košta čitavih 2.000 do 2.300 dinara na Aliexpressu, ja sam zadovoljan. Nije neki visoki kvalitet mikrofon, primeti se da si na komunikatoru, ali radi posao. Zapravo, dobra je stvar i za bezbednost, jer te natera na kraju da usporiš Promenio April 9 član Luka9905 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano April 9 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan daj link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano April 9 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Viđao sam dosta ovih na KP i svuda, uvek me je odbijao jer ima puno dugmića. Ako sam dobro shvatio, ovaj komunikator može da se upari u "grupu" od 6, ali ne podržava grupno pričanje već samo 1 na 1. A na dugmićima biraš sa kim započinješ razgovor Jel sam dobro razumeo? Inače smešna cifra naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 929 Napisano April 9 (promenjeno) Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, PaPaja said: daj link https://www.aliexpress.com/item/1005005366574677.html?srcSns=com.android.chrome&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60576358356&aff_fcid=839dc337e1524292aca277a955665a9f-1712648853414-07814-_EHVpfrp&tt=MG&aff_fsk=_EHVpfrp&aff_platform=default&sk=_EHVpfrp&aff_trace_key=839dc337e1524292aca277a955665a9f-1712648853414-07814-_EHVpfrp&shareId=60576358356&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=9671d88d0a4d40cfa459f85ca6a3f46f&afSmartRedirect=y Ne radi mi hyperlink preko telefona, pa moram ovako dugačak link... Promenio April 9 član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 929 Napisano April 9 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, zZavarivach said: Viđao sam dosta ovih na KP i svuda, uvek me je odbijao jer ima puno dugmića. Ako sam dobro shvatio, ovaj komunikator može da se upari u "grupu" od 6, ali ne podržava grupno pričanje već samo 1 na 1. A na dugmićima biraš sa kim započinješ razgovor Jel sam dobro razumeo? Inače smešna cifra naravno Znaš kako, dugmići su poprilično jednostavni. Imaš dugmiće za povezivanje sa ostalim komunikatorima, imaš plus i minus za pojačavanje/smanjivanje zvučnika, imaš slušalicu da se javiš, malo dugme da ga ugasiš i dugme za paljenje. Nisam vozio u grupi tako da ne mogu da ti kažem. Ni burazer, a ni ćale nisu vozili u grupi i nismo se još uvek sastavili da vozimo zajedno. Kada budemo testirali, javiću. Koliko sam čitao opis, podržava povezivanje 6 vozača, ali da li mogu istovremeno svi da se prikače i pričaju, to nisam probao. Biće da si u pravu za to što si napisao, verovatno je 6 ljudi konektovano, ali istovremeno možeš samo 1 na 1 da pričaš. Svakako, javiću kada isprobam, mada ja najviše volim solo vožnju. Šta meni smeta, kada treći put zazvoni telefon komunikator se automatski javi, a dugme za prekidanje je stvarno malo. Ako ti telefon nije na nosaču, prinuđen si da se javiš, a ne znaš ni ko te zove i možda u tom trenutku ne želiš da razgovaraš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2646 Napisano April 9 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga i ja, i sve je tacno napisano. Kada ga koristim sa suvozacem, preko neke brzine ne cujem sta kaze, niti ona mene cuje. Druga mana su dugmici. Sa rukavicom, boga ne mogu da napipam... pa mnogo ih ima... Zvuk muzike pri manjim brzinama je izuzetan, stim sto baterija traje beskonacno. Pa ja ne znam, da li sam ga svega 2 ili 3 puta punio za proslu sezonu. Eno, i sada ga koristim sa prislogodisnjim punjenjem.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano April 9 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 Možda ima u uputstvu opcija za AutoAnswer ili tako nešto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1595 Napisano April 9 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja je imam, u paru, i sve je kako je rečeno. Za taj novac, meni odlična. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 929 Napisano April 9 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se čuo sa burazerom, on je komunikator napunio prošle godine početkom avgusta i do danas ga nije ponovo punio. Baterija brutalno dugo traje i to mi je stvarno neverovatno. Da, sa rukavicom definitivno ne možeš da pogodiš dugmiće. Video sam da ima onaj neki dodatak da se kupi koji se kači na korman, pa valjda preko njega možeš da promeniš pesmu, javiš se i odbiješ poziv. Iskreno, očekivao sam mnogo lošije za te pare, a dobio sam poprilično korektnu stvarčicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Aj bas javi utiske. Ja probao dva kineska, do duse, ne namenska, bez ovog kacenja, ali je kvalitet plastike bio "sacuvaj boze". Videlo se mutno kroz njega...Vrhunski je, ne primećuje se da je instaliran Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano April 9 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' pokusao neko da upari taj v6 sa nekim drugim? Konkretno ja imam lexin et com, kupljen isto na aliju, pre par godina, radi bez greske, isto dugo traje baterija, radio, ima vece dugmice, ali je duplo skuplji.. da nemam i ja bih probao v6 Ako moze v6 da se upari, da kupim ortaku sa kojim vozim, kad nece on da baci pare, ja cu toliko puta sam pomislio kako bi mi bilo lakse za nesto dok vozimo, isplati se to cudo definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2646 Napisano April 9 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Gordak985 je napisao: Vrhunski je, ne primećuje se da je instaliran Sent from my 2107113SG using Tapatalk Vidim da je namenski za hjc. Koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 9 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je izašao $9.79, malo manje nego vizir Sent from my 2107113SG using Tapatalk Promenio April 9 član Gordak985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 929 Napisano April 9 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, demo0007 said: Je l' pokusao neko da upari taj v6 sa nekim drugim? Konkretno ja imam lexin et com, kupljen isto na aliju, pre par godina, radi bez greske, isto dugo traje baterija, radio, ima vece dugmice, ali je duplo skuplji.. da nemam i ja bih probao v6 Ako moze v6 da se upari, da kupim ortaku sa kojim vozim, kad nece on da baci pare, ja cu toliko puta sam pomislio kako bi mi bilo lakse za nesto dok vozimo, isplati se to cudo definitivno Može sa drugim komunikatorima. Imamo uparen CarDo i Ejeas v6 pro. Pretpostavljam da će moći da se upari i sa tvojim komunikatorom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 10 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za moto svet, stigli štapovi za planinarenje, valjda ću preživeti kad krenem nizbrdo negde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetić V. 21 Napisano Maj 1 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko problem da paket stigne iz Mađarske do NS i da se vrati za Mađarsku?Jel postoji neka famozna osoba iz pošte kojoj se mogu obratiti??Nije prvi put, al oba puta kad sam naručio komunikaciju. U međuvremenu su mi stizali drugi paketi. Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6355 Napisano Maj 2 (promenjeno) Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze na aliexpressu kad pratis? ove aplikacije za pracenje mi se uopste nisu pokazale dobro. Pratim sad samo preko ali aplikacije tj u samoj aplikaciji Pre 2-3 dana mi stigla sa alija LexinG2P komunikacija, stigla za 13 dana, iznenadih se. Komunikacija kosta 4000 i siping 1000din Vredi svih para, lepo izgleda, maska na njoj se menja, dobije se vise boja (da se uklopi sa kacigom) i ono najbitnije zvuk fenomenalan, kao da su JBL slusalice. Prethodna lexin b4fm koju imam bas i nema neki zvuk. Promenio Maj 2 član Sharky - Alex 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Maj 2 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze na aliexpressu kad pratis? ove aplikacije za pracenje mi se uopste nisu pokazale dobro. Pratim sad samo preko ali aplikacije tj u samoj aplikaciji Pre 2-3 dana mi stigla sa alija LexinG2P komunikacija, stigla za 13 dana, iznenadih se. Komunikacija kosta 4000 i siping 1000din Vredi svih para, lepo izgleda, maska na njoj se menja, dobije se vise boja (da se uklopi sa kacigom) i ono najbitnije zvuk fenomenalan, kao da su JBL slusalice. Prethodna lexin b4fm koju imam bas i nema neki zvuk.Link, odma :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6355 Napisano Maj 2 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD4,169.08 50% Off | 2023 New Lexin G2 Motorcycle Intercom Helmet Bluetooth Headsets,Handsfree Communicator Up to 6 Riders Interphone with FM Radio https://a.aliexpress.com/_EzGc86X 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetić V. 21 Napisano Maj 2 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze na aliexpressu kad pratis? ove aplikacije za pracenje mi se uopste nisu pokazale dobro. Pratim sad samo preko ali aplikacije tj u samoj aplikaciji Pre 2-3 dana mi stigla sa alija LexinG2P komunikacija, stigla za 13 dana, iznenadih se. Komunikacija kosta 4000 i siping 1000din Vredi svih para, lepo izgleda, maska na njoj se menja, dobije se vise boja (da se uklopi sa kacigom) i ono najbitnije zvuk fenomenalan, kao da su JBL slusalice. Prethodna lexin b4fm koju imam bas i nema neki zvuk.Kaže da je na lokaciji. Ali to stoji već danima. Sad je već isteklo vreme za dostavu. Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...