vidakn 1790 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update, zamenisno veceras čuveno crevce, prednja guma zamenjena (strelice na felni su za vulkanizera i balansera, stisnuto dotegnuto, bilo ulja u cantri, nije povukao vazduh u gl. cilindar, nisam pipao abs centralu dok ne nabavim ostala creva a i nema potrebe, ozraceno, pa idemo dalje Hvala za savete drugari sjajna tema koja ceka jedno dobro cascavanje pa smislite gde:))) Ako smislim da radim desno i dovodno crevo i zadnje kociono, mislim da cu ove sto su radili izvesno preskociti, mozda gumena mozda pancirna pa javljam. Svakako bi sve trebalo zameniti jer guma jednostavno ima vek trajanja.Danas mi je puklo originalno crevo od pumpe za Maestral 18 tacno je muski izdrzalo 20 ak god Sent from my iPhone using TapatalkSve si rekao osim onog najbitnijeg, gde si nabavio crevo, pravio, kupio polovno, novo?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Odneo sam crevo da se uradi po modelu. Imas gore postove i fotke, mozda ti ne izlaze (?) kako sam brusio navoj jer je lose i aljkavo zavrsen prilikom stezanja. Bas sam se trudio da budem precizan i opsiran zbog kolega koji ce takodje juriti crevo za svoj bajk. Polovno nisam hteo da kupujem.OEM deo konkretan nasi ne uvoze.Uslikacu kad budem prolazio radnju, Ustanicka, levo od Htl Srbija, imas iznad moje postove, kucica u kojij je Hidraulik 2 (gde mi je receno da “ne znaju” da naprave kriv holender (ili ih je mrzelo). Ispod naziva Hidraulik 2 pise istovremeno i Beohidraulik. Dakle ne taj ulaz ili ne ta radnja već radnja u istoj kuci samo ulaz sa bocne strane, gde su me poslali iz ove radnje. Da li se radi o istoj firmi ili drugoj ne znam, jer masa njih koristi izraz hidraulik i hidraulik mp 2Milos , da ne bi gresio dusu.Mislim da smo u procesu mog traganja za resenjem utvrdili da niko ne koristi postojece navoje i holendere bez obzira da li je gumeno ili pancirno. Ovo je suprotno masi informacija koje sam dobio od nekih drugara da im je iskoriscen postojeci holender.Na google Maps nema slike ovog ulaza u radnju vec je sve Beogidraulik pa nisam stavljao sliku da ne dodje do zabune.Nfs i Abarth su preporucili Metalproizvod iz NS kao dobro resenje. Kineska creva nisam gledao.Kompletne sisteme sa teflonom i pancirnim delom trokomponentne ili visekomponentne proizvode Spiegler usa i jos masa firmi po belom svetu a cene su za kompletne setove (prednja, zadnja) sa spojevima i bakarnim podloskama 150-250 eur.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22520 Napisano Decembar 1, 2022 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Postojeci holender se koristi bez problema ali tamo gde je caura stisnuta preko tela, znaci gde je ona kao zasebni deo!Holenderi koji su iz jednog dela, oni gde crevo dolazi u sendvic pa se stiskaju nije moguce(bar ne lako) koristiti 2 puta. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Brate… jel pricamo o zenama il crevima….? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1790 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odneo sam crevo da se uradi po modelu. Imas gore postove i fotke, mozda ti ne izlaze (?) kako sam brusio navoj jer je lose i aljkavo zavrsen prilikom stezanja. Bas sam se trudio da budem precizan i opsiran zbog kolega koji ce takodje juriti crevo za svoj bajk. Polovno nisam hteo da kupujem.OEM deo konkretan nasi ne uvoze.Uslikacu kad budem prolazio radnju, Ustanicka, levo od Htl Srbija, imas iznad moje postove, kucica u kojij je Hidraulik 2 (gde mi je receno da “ne znaju” da naprave kriv holender (ili ih je mrzelo). Ispod naziva Hidraulik 2 pise istovremeno i Beohidraulik. Dakle ne taj ulaz ili ne ta radnja već radnja u istoj kuci samo ulaz sa bocne strane, gde su me poslali iz ove radnje. Da li se radi o istoj firmi ili drugoj ne znam, jer masa njih koristi izraz hidraulik i hidraulik mp 2Milos , da ne bi gresio dusu.Mislim da smo u procesu mog traganja za resenjem utvrdili da niko ne koristi postojece navoje i holendere bez obzira da li je gumeno ili pancirno. Ovo je suprotno masi informacija koje sam dobio od nekih drugara da im je iskoriscen postojeci holender.Na google Maps nema slike ovog ulaza u radnju vec je sve Beogidraulik pa nisam stavljao sliku da ne dodje do zabune.Nfs i Abarth su preporucili Metalproizvod iz NS kao dobro resenje. Kineska creva nisam gledao.Kompletne sisteme sa teflonom i pancirnim delom trokomponentne ili visekomponentne proizvode Spiegler usa i jos masa firmi po belom svetu a cene su za kompletne setove (prednja, zadnja) sa spojevima i bakarnim podloskama 150-250 eur.Sent from my iPhone using TapatalkSad je jasno!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Decembar 1, 2022 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @Endurac osvetljenje za rad ti je vrh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @Endurac osvetljenje za rad ti je vrh Haha, primenjena Srpska frikombinatorika…. Realno batt charger i ovo za vlogove ili bilo koji drugi usb led sam spremio za ako bude nekih iskljucenja struje )))Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 1.12.2022. at 14:15, Endurac je napisao: Brate… jel pricamo o zenama il crevima….? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sto nisi stavio sliku neke babe, kao sto je tvoje crevo, a ne ovu pancirnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sto nisi stavio sliku neke babe, kao sto je tvoje crevo, a ne ovu pancirnu.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Tako treba, spram cereva ide i devojka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Decembar 7, 2022 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Da zloupotrebim otvorenu temu(valjda kolega nece zamerit),stiglo pancir crevo poruceno sa Aliexpresa,cisto da vidim kakvog je kvaliteta i izrade pa reko da podelim sa vama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Decembar 7, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo cepaj, zato ne zatvaram. Javi utiske. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...