bobangsxr 1362 Napisano Novembar 18, 2022 (promenjeno) Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Klim jakna ima jednu fleku i pet malih rupica, vozena je na jednom veselju i tu je zakacen zihernadlama cvet inace jakna je kao nova.Jakna je S velicine, cena 250 Triump jakna i pantalone su bukvalno novi, velicina M stim da su pantalone malo duze, slika pantalona sutra, cena za komplet 150 Promenio Novembar 18, 2022 član bobangsxr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Novembar 18, 2022 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mere za klim ako nekom znace Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11944 Napisano Novembar 19, 2022 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre s za coveka od 186cm,daj tvoje dimenzije pa da se orjentisemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Novembar 19, 2022 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je americki S Ja sam 189 cm i nesto ispod 90 kg, jakna mi je mala, ovu klim jaknu i komplet triumph i jos jedan komplet isto triumph sam dobio u zameni, ovaj zadnji komplet triumph mi jedini pase i njega trenutno koristim, a ovaj koji je u oglasima mi je mali a oba su M 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo manekena u jakniznaci visina 189 I kilaza 88 kg… ja sam je obukao Ali je premala, ne mogu da mrdnem, ja mislim da ko je po merama koje stoje napisane na jakni, da ce biti top Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Avgust 17, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu Klim sam dobio od Bobana na probu i ustanovio da mi je mala, zapinje oko grudi, ruku itd. Veličina je za nekoga od 175-6 cm, i težine oko 65 kg, znači neko mršaviji. Probao moj klinac sa tim merama i kaže da je OK. Inače sama jakna je odlična, kako sam kvalitet izrade tako i stanje. Sem onih par sitnih tačkica izgleda novo, svi rajsfešlusi rade, svi protektori su na mestu. Mislim da ako se neko nećka, a ulazi u napred navedene mere neće pogrešiti. Jakna je trenutno kod mene (Valjevo), pa ako ima neko da je zainteresovan a planira ovih dana na ovu stranu slobodno neka me kontaktira dok je nisam vratio nazad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneZHvala puno na recenziji, steta sto ti jakna ne pase Pozdrav Boban Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna poslata nazad u Ćupriju. Nadam se da će nekoga mršavijeg da usreći. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...