Bojan1984 35 Napisano Novembar 18, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Posto je drugar imao druge izdatke, motor je ipak na prodaju. Vožen 2016 u CH, prvi put kod nas registrovan 2017 i od tada je u mom vlasništvu do sada. 1999 godiste, 107000km. Urađena je revizija hidro španera novim tipom. Ugrađeni senzori pritiska i temperature u gumama. Ugrađen Autocom za komunikacije vozac suvozač, slušanje muzike, navigacije i za radio stanicu. Ugrađena radio stanica i ptt dugme na volanu. Ugrađen radio mp3 Pionir sa zvucnicima na tabli, zvucnici a na kacigi i prekidace za selekciju. Ugrađen OEM daljinski preko koga se upravlja radiom. Ugrađeni dugmico preko koga se uključuje radio, menja izvor, javlja i prekida na telefon. Ugrađen dodatni punjac usb, wireless punjac. Ugrađen hladnjak sa ventilatorom od policijsko modela. OEM tank torba kao nova, mislim da je 48 litara. Bocni koferi sa originalni torbama BMW. Top case Givi, sa ugrađenim originalni stop svetlom, naslonom za suvozača, galerijom. Sve original Givi, staju dve kacige. Navigacija Garmin zumo 660,sa nosačem i punjačem i za motor i za kola. Dosta rezervnih delova: 1.Abs sa kompjuterom sa motora koji je presao 5000km 2.Bombina 3.Halč senzori 4. Kablovi za svećice 5. Sajle i y razvodnik koje su preventivno zamenjene. 6.Komplet rezervna instalacija motora za relejnom i osiguračkom kutijom. 7.Hladnjak ulja koji je skinut i uradjena je verzija sa policijskog motora. Cena je 3000 eur fiksna je. 0692259768 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 18, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 18, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Decembar 10, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Istekla registracija, pa je nova cena 2700 eur fiksna. Jako puno dodatne opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Decembar 10, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neki od ovih manuala na prodaju mozda. Dva ih ima, pa rekoh da pitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Decembar 10, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Vise bih voleo da ih dam uz motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Decembar 10, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Bojan1984 je napisao: Vise bih voleo da ih dam uz motor Vazi, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Decembar 22, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Bez navigacije, rezervnih delova, tank torbe i unutrasnjih torba za bocne kofere cena motora je 2200 eur fiksno. Pa ako nekom odgovara može i tako. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Januar 9, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna napomena. Proba motora moguca uz ostavljenu kaparu u iznosu cene motora. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Januar 24, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Urađena sinhronizacija, štelovanjem ventila. Rezervisan do nedelje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Boki reci mi samo gde je radjena sinhronizacije throttle bodys, ja bih sam s kolegom to odradio kod mene, ali ajde da imam rezervu ako je majstor korektan i zna posao.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Od kada sam kupio sam održavam svoj motor. Dosta stvari sam od Djunte u početku saznao. Ali jako puno istraživačkog rada je iza mene. Pre sam dosta bio u materiji, poslednjih godinu dve, jako malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Februar 1, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Prodato 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...