Jovan Ristic 5369 Napisano Novembar 14, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo šta je Honda novo pripremila za 2023. godinu. Naravno, sve oči su uprte u Hornet i Transalp. Hornet mi nije nešto ni na papiru ni uživo (bar u poređenju sa pravim, starim Hornetom), dok Transalp bogami ima veliki potencijal. Uživo je lep, jednostavan, baš onako kako treba da bude. Honda noviteti sa EICMA sajma motocikala - BJBikers.com BJBIKERS.COM Honda je takođe posetila EICMA sajam i pored dosadašnje ponude za 2023. godinu doneli su dva modela koja su veoma interesantna. Jedna gratis fotka detalja sa Transalpa: 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Novembar 14, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Joco, pa ti imaš više slika devojaka nego motora. Jesi im pričao kako si se dočekao na glavu? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Novembar 14, 2022 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš greškicu u tekstu. Nije da je bitna, ali mi je zapala za oko: Od elektronskih pomagala XL750 Transalp poseduje 4 režima vožnje (Sport, Standard, Rain i Grave)... Verujem da je režim za vožnju po rastresitom kamenju - Gravel. Sumnjam da su pravili poseban režim za vožnju po grobovima 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5369 Napisano Novembar 14, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Mr_Wolf je napisao: Imaš greškicu u tekstu. Nije da je bitna, ali mi je zapala za oko: Od elektronskih pomagala XL750 Transalp poseduje 4 režima vožnje (Sport, Standard, Rain i Grave)... Verujem da je režim za vožnju po rastresitom kamenju - Gravel. Sumnjam da su pravili poseban režim za vožnju po grobovima Hvala, ispravljam odmah! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5369 Napisano Novembar 14, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, nafetS je napisao: Joco, pa ti imaš više slika devojaka nego motora. Jesi im pričao kako si se dočekao na glavu? Vozio simulator i kaže lik dobro kočiš. Reko uža specijalnost i objasnim kako sam leteo. Lik je profsionalni vozač i pokazuje mi snimak kako je na kraju pravca na Estorilu leteo još gore nego ja preko prednjeg točka sa 270 km/h i pokazuje ožiljak na ramenu, ugradili mu nove ligamente. Reko PA NISAM NAJGORI dođi da se izgrlimo. A što se devojaka tiče: ćaoooo 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 14, 2022 (promenjeno) .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Novembar 14, 2022 član СајберГастарбајтер Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 15, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima informacija kada će nekome novi modeli biti dati na testiranje? Pretpostavljam ništa ove godine, negde u martu možda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5369 Napisano Novembar 15, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, X8 Vračar je napisao: Jel ima informacija kada će nekome novi modeli biti dati na testiranje? Pretpostavljam ništa ove godine, negde u martu možda? Ne znam. Nemamo saradnju sa Deltom tako da nemam podatak o testnim primercima i njihovoj dostupnosti. Svakako ću im poslati mail da vidim da li se situacija možda promenila i da li će nam ustupiti neko vozilo na test. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Novembar 17, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jovane, ni reci o novom CL500? Jesi li ga slucajno izostavio, ili nije vredan pomena? Meni deluje zanimljiva, retro, classic, nesto kao Yamahin XSR, samo u A2 kategoriji. Bice zanimljiv mladjim vozacima, za grad, na kaficu... Promenio Novembar 17, 2022 član cikamike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Novembar 17, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, cikamike je napisao: Jovane, ni reci o novom CL500? Jesi li ga slucajno izostavio, ili nije vredan pomena? Meni deluje zanimljiva, retro, classic, nesto kao Yamahin XSR, samo u A2 kategoriji. Bice zanimljiv mladjim vozacima, za grad, na kaficu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Novembar 17, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Nemanja Petrovic je napisao: Lepo pise plakata gore: H O N D A 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16528 Napisano Novembar 17, 2022 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno najlepsi retro na sceni: 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7143 Napisano Novembar 17, 2022 Drug član, 2989 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Neo-retro. Jedva čekam da se svi proizvođači vrate "tradicionalnom" izgledu, da je era vanzemaljaca i insekata prošla.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Novembar 17, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Motorcyclist je napisao: Trenutno najlepsi retro na sceni: Sta je stobom lice??? Al nam rece covek da pise plakata: Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Novembar 17, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, cikamike je napisao: Lepo pise plakata gore: H O N D A Izvini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Novembar 17, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameri Petrovicu... Sad, reko ja... Jaka stvar. Pomalo rekoh to i u saljivom tonu... Izvinjavam se i ja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 19, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jos da je Honda uzela VFR1200 agregat i ubacila u NT-a, e to bi bio pogodak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...