Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom 800

Recommended Posts

• Zainteresovan, 541 postova
  • Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE

Zakazan servis ovaj famozni na 24000km za sl. nedelju pa vam javljam sta je uradjeno i koja je cena 

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1679 postova
  • Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800)

Napravih 8000 km za ova 4.5 meseca, i dalje oduševljen motorom i jako, jako zadovoljan. Mislim da ćemo stići na 10 000km pre snega i pauze.

Sem redovnih vikend vožnji za koje trenutno imam vremena, provozao sam ga do Crne Gore, Bih i Rumunije. Otprilike pola kilometraže je napravio na ovim turama, a drugu polutku po Srbiji.

Agregat mi je i dalje najjači utisak, obožavam ga. Dovoljno jak, elastičan, subjektivni utisak da je jači nego na papiru.

Potrošnja na dužim vožnjama 4.5 litra, na magistralnim sa jačim tempom, u društvu 2 ktm-a , oko 6 litara 😁

Menjač sa kojim nisam bio baš najzadovoljniji u početku kao da je sada "legao" i mnogo je bolji, pogotovo su mi 1-2-3 bile koščatije, ljuće nego što bih voleo.

Udobnost odlična, nijednom do sada nisam pravio pauzu u vožnji da bih odmorio sedalni ili bilo koji drugi deo tela. U danu sam najviše napravio 700 km, lagano i bez umora.

Vizir je kratki fabrički, dodao sam mu one šine sa aliexpressa i dobio dodatnih 5-6 cm visine.

Gume se drže ok ali nisu koje bih ponovo kupio, da odrade svoje i staviću škorpiju sa kojom sam ranije bio baš zadovoljan.

Sem redovnog održavanja, ništa za čačnuti, doraditi, popraviti. I očekivano za Suzuki kvalitet.

Celokupan utisak odličan (9-ka), prosto ne vidim bolju kupovinu na tržištu za ove novce, da se dobije više motora za taj iznos.

Pozz

20260929-122708.jpg

Promenio član Milanezi
  • Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja