OgiBG 1103 Napisano Utorak u 09:14 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Zakazan servis ovaj famozni na 24000km za sl. nedelju pa vam javljam sta je uradjeno i koja je cena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2842 Napisano Sreda u 07:27 (promenjeno) Drug član, 1679 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Napravih 8000 km za ova 4.5 meseca, i dalje oduševljen motorom i jako, jako zadovoljan. Mislim da ćemo stići na 10 000km pre snega i pauze. Sem redovnih vikend vožnji za koje trenutno imam vremena, provozao sam ga do Crne Gore, Bih i Rumunije. Otprilike pola kilometraže je napravio na ovim turama, a drugu polutku po Srbiji. Agregat mi je i dalje najjači utisak, obožavam ga. Dovoljno jak, elastičan, subjektivni utisak da je jači nego na papiru. Potrošnja na dužim vožnjama 4.5 litra, na magistralnim sa jačim tempom, u društvu 2 ktm-a , oko 6 litara Menjač sa kojim nisam bio baš najzadovoljniji u početku kao da je sada "legao" i mnogo je bolji, pogotovo su mi 1-2-3 bile koščatije, ljuće nego što bih voleo. Udobnost odlična, nijednom do sada nisam pravio pauzu u vožnji da bih odmorio sedalni ili bilo koji drugi deo tela. U danu sam najviše napravio 700 km, lagano i bez umora. Vizir je kratki fabrički, dodao sam mu one šine sa aliexpressa i dobio dodatnih 5-6 cm visine. Gume se drže ok ali nisu koje bih ponovo kupio, da odrade svoje i staviću škorpiju sa kojom sam ranije bio baš zadovoljan. Sem redovnog održavanja, ništa za čačnuti, doraditi, popraviti. I očekivano za Suzuki kvalitet. Celokupan utisak odličan (9-ka), prosto ne vidim bolju kupovinu na tržištu za ove novce, da se dobije više motora za taj iznos. Pozz Promenio Sreda u 07:28 član Milanezi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...