boza_kg 7766 Napisano Petak u 11:16 (promenjeno) Ne silazi, 5474 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa javi. Kolko sad gledam po Netu, u IT, FR i GR, stizali su sa adventure gumama, i crnim felgama. Što opet ne mora ništa da znači Promenio Petak u 11:34 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 47 Napisano Petak u 13:25 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni je iskreno svejedno. Samo da vidim kakva je pozicija sedenja, Mada imam isti pogled na udobnosti I komociju kao Jovan(samo skuteri) I Rumun (ride with Alex) koji su ga dobra no nahvalili.. . Jedna stvar samo kod njega koja me brine je recenzija nekog kosookog momka mislim da je tajland u pitanju, koji kaze da mu je prijatno do 90-95, Ali preko toga nije, kao ima vibracija I nije bas stabilan koliko sam ja razumeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7766 Napisano Petak u 13:43 Ne silazi, 5474 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam. Jedino ako te dual gume možda ne unose neku vibraciju na asfaltu, nisam imao nikad take, videćemo. A imao sam Kymco sa pretečom tog G5, tada Euro3 agregata. Fino to ide i radi, znam otprilike šta mogu da očekujem, a pišu da su ga od tad još dodatno optimizovali i poboljšali. I po svim testovima za Downtown GT, koji nosi isti agregat i prenos, kažu da je baš fin i uglađen. Nešto ne očekujem loša iznenađenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 47 Napisano Petak u 13:56 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da bude to dobro, ovog nisam bas dobro razumeo. Pola prica na engleskom- pola na njihovom. Bitno je da moze 120 da odrzava bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7766 Napisano Petak u 14:10 Ne silazi, 5474 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na DT GT 350 testu, kažu 148 km/h po satu, 139 km/h po GPS je max brzina. Browser verification SCOOTERNET.GR To nije putna brzina naravno, al da se zna da može Moguće je da X-Tera bude nešto drugačije mapiran, al to mu je to otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 47 Napisano pre 23 sati U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak kazu da oko 25. Oktobra stize u salon, sto znaci da bi trebalo pocetkom novembra ako sve bude OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7766 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Ne silazi, 5474 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Biće gaće ne znam kad će. A naručio sam već, neću ni da gledam Izlaze polako testovi, kod Francuza Essai Kymco X-Tera 350 : VRAI aventurier ou simple scooter de ville ? - Page 3 WWW.CARADISIAC.COM ESSAI - Kymco suit la tendance crossover, ces deux roues hybridant routier et tout terrain au travers... Hvale živahan motor, stabilnost, kvalitet izrade i opremu. Zameraju tvrđe ogibljenje i slabiji osećaj koji daju gume. Essai Kymco X Tera 350 WWW.EMOTO.COM La marque coréenne retravaille sur son DTX pour nous présenter le X Tera, un maxi scooter baroudeur à... Posebno hvale upravljivost, preciznost prednjeg kraja i ponašanje na lošijem asfaltu. Smatraju da je udobniji od Downtown GT modela iz kojeg je razvijen. Pa ti veruj. Sve u svemu, hvale agregat, nema vibracija. A imali su vala 16 godina da ga usavrše, od kad je prva verzija ugrađivana u Downtown i Kawasaki J300. I u tome je u stvari prednost nad novim kinezima. Platforma je kvalitetna, u praksi dokazana i dugoročno podržana. Novo jesu elektronske džidža bidže, TFT, elektro vizir, kamere, grejači ručica... Nadam se da će to raditi kako valja i da će biti kvalitetno kao i osnova. Promenio pre 22 sati član boza_kg 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 47 Napisano pre 22 sati U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa da, videh I ja negde da ima malo losije/tvrdje zadnje ogibljenje... Prednje bi trebalo da bude dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7766 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 5474 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi šta ko očekuje, verovatno. Ovo je pre svega klasičan skuter, za asfalt, eventualno neki kraći zemljani put i tako to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 47 Napisano pre 22 sati U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja prvenstveno ocekujem od skutera da bude udoban, prostran I da se dobro ponasa na asfaltu. Tako su pricali I bmw c400 da ima lose zadnje ogibljenje, a meni je bio bruka udoban za nase rupcage. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7766 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 5474 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos metuo YSS amortizere na svom skuteru, osetno su bolji od fabričkih. Nije sad to nešto drastično mekše, kako bih rekao, ali je udobnije, skuter je responsivniji i upravljiviji, ne bije po leđima, manje zamara... Ali i takvi novi, pa trebalo je bar jedno 500-600 km ili više, da sve nalegne i da se razgaze, i tek onda bude sve kako treba. A novinari često dobiju nove i nerazrađene primerke za recenziju. Ili često to budu motociklisti, silom prilika na skuteru za taj članak, pa i podsvesno upoređuju monoshock, swingarm ogibljenja itd, sa skuteraškim amortizerima. Ebiga, skuter je skuter, težina, prenos je pozadi i sve to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 47 Napisano pre 20 sati (promenjeno) U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja zvao Jagodinu malopre, kazu da moze zamena kod njih uz doplatu. Tako da cu u ponedeljak da ih zovem da se dogovorimo, posto ovi nasi iz Kragujevca nisu bas preduzimljivi cini mi se... I rekose mi Jagodinci da su porucena 2 primerka kod njih. Promenio pre 20 sati član Gavrilo87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7766 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Ne silazi, 5474 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vrh, vidimo se onda kod Francuza kad stigne Centrala je u Jagodini, kao i direktor koji se pita. U Kg će samo da mi isporuče vozilo, kad stigne. Ja ću i servise da radim u Jagodini, nešto imam više poverenja. Promenio pre 20 sati član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 47 Napisano pre 19 sati U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice isti, posto se I meni najvise svidja sand boja, belu volim, Ali mi nekako ovaj deluje mrsavo napred za nju. Ja sam radio Jedan servis u Kg-u, sve bilo ok, jedino mi za cenu rekli prvo jednu doduse okvirnu, pa kad sam uzeo motor ispalo par hiljada vise... Ali dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...