boza_kg 7754 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Ne silazi, 5466 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa javi. Kolko sad gledam po Netu, u IT, FR i GR, stizali su sa adventure gumama, i crnim felgama. Što opet ne mora ništa da znači Promenio pre 16 sati član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 45 Napisano pre 14 sati U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni je iskreno svejedno. Samo da vidim kakva je pozicija sedenja, Mada imam isti pogled na udobnosti I komociju kao Jovan(samo skuteri) I Rumun (ride with Alex) koji su ga dobra no nahvalili.. . Jedna stvar samo kod njega koja me brine je recenzija nekog kosookog momka mislim da je tajland u pitanju, koji kaze da mu je prijatno do 90-95, Ali preko toga nije, kao ima vibracija I nije bas stabilan koliko sam ja razumeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7754 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 5466 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam. Jedino ako te dual gume možda ne unose neku vibraciju na asfaltu, nisam imao nikad take, videćemo. A imao sam Kymco sa pretečom tog G5, tada Euro3 agregata. Fino to ide i radi, znam otprilike šta mogu da očekujem, a pišu da su ga od tad još dodatno optimizovali i poboljšali. I po svim testovima za Downtown GT, koji nosi isti agregat i prenos, kažu da je baš fin i uglađen. Nešto ne očekujem loša iznenađenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 45 Napisano pre 13 sati U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da bude to dobro, ovog nisam bas dobro razumeo. Pola prica na engleskom- pola na njihovom. Bitno je da moze 120 da odrzava bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7754 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 5466 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na DT GT 350 testu, kažu 148 km/h po satu, 139 km/h po GPS je max brzina. Browser verification SCOOTERNET.GR To nije putna brzina naravno, al da se zna da može Moguće je da X-Tera bude nešto drugačije mapiran, al to mu je to otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...