SugarMan 14 Napisano Octobar 28, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Kymco Downtown Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o novoj verziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Octobar 28, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan U reklami sam se svega nagledao, ali motora najmanje, ovoliko kratkih i brzih kadrova, glava da te zaboli. Promenio Octobar 28, 2022 član zajec 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Octobar 28, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam juce čitao članak i hteo da otvorim temu. Lepo izgleda, nema sta. Osvezili su izgled, izgleda još agresivnije. Novi TFT displej sa konekcijom za pametne telefone i podrškom za Garmin aplikaciju. Osnovni model to nema. Gluposti.Sedište izgleda odlično, kao i alu dodaci.Motor je isti koliko vidim?Očekujem finu cifru za ovaj model. Načuo sam da će ići preko 7k €!Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4911 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To, još više skupocene i nepotrebne elekronike, to narod traži! Nego, kako li su uvek u ovim reklamama puste ulice, pa se vozi ko da si sam na svetu? A u praksi miliš i gledaš kako da se ne onsvestiš od izduvnih gasova 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SugarMan 14 Napisano Octobar 28, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Kymco Downtown Prijavi odgovor kao problematičan Da li su na 2022 modelu signalna svetla bila na ovoj poziciji ili je ovo promenjeno. Isto pitanje da li je na starijem modelu imao vetrobran koji se pomera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 263 Napisano Octobar 28, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Prednje žmigavce su podigli gore a do sada su bili dole i nisu bili led, vetrobran ima dve pozicije (odšrafiš pa pomeriš i zašraviš) čini mi se da je i dalje tako nije na dugme...? Lepo su ga zategli, dizajn mi se dopada, ne bi smeli da podižu previše cenu jer je to i dalje isti rang a moraju biti blizu konkurencije (bar se nadam da je tako). Promenio Octobar 28, 2022 član RobiNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 263 Napisano Novembar 2, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SugarMan 14 Napisano Novembar 2, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Kymco Downtown Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je estetika subjektivna stvar ali meni izgleda fantastično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 92 Napisano Novembar 10, 2022 U prolazu, 46 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Od 7.300 TechMax... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4911 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To u Italiji možda. Kod nas može samo skuplje da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiRk300 38 Napisano Novembar 11, 2022 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bar Crna Gora Motocikl: Yamaha X max 300 Tech Max 2022 Prijavi odgovor kao problematičan TexhMax je u CG kostao 7,300.Ovaj ce sigurno skuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji 7.800 je bio TechMax. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4911 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih rekao da je bilo toliko. U cenovniku od 9-og meseca piše 7.090 € https://yamaha-srbija.rs/pricelist/motocikli.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Promaših broj - 6.800€ je bio TechMax pre nekih mesec dana i pre 2-3 meseca kad sam prvi put gledao, regularan je bio 6.440€. Rekoše u Barelu da ide preko 7.000 od NG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4911 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, ako je još model 2023, ići će još gore. Em je inflacija, em ima televizor, to podiže cenu znatno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Januar 27, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izasao je novi cenovnik. Promenio Januar 27, 2023 član djpesic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Januar 27, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, postavljen je u temi nerealna cena motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4911 Napisano Januar 27, 2023 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, cena jeste možda nerealna, ali jeste realno koliko smo osiromašili za kratko vreme Kad uzmeš sve u obzir - cenu namirnica, ogreva, motora... treba prihodi da nam porastu za bar trećinu, pa da budemo na istom nivou standarda kao pre godinu, godinu i po dana... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano Januar 27, 2023 Drug član, 1130 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kgza to što smo mi osiromašili , za to se neko obogatio tako da će se sve skuplji i luksuzniji modeli više prodavati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4911 Napisano Januar 27, 2023 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moja plata i ja https://www.tiktok.com/@20ivi_smiley05/video/7173619841256000774 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 35 Napisano Mart 7, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Očekivao sam više. Ovo više deluje kao facelift nego kao potpuno novi model. LCD, malo izmenjena svetla, verovatno su šasija i agregat ostali isti. Nerealno koliko su postali skupi ovi maxi skuteri. Danas bio do Barela da naručim neki deo....TMax 16.000 EUR...pored njega Tracer 9 GT, 1.000 EUR jefitiniji od TMax-a...ko je tu lud.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano Mart 7, 2023 Drug član, 1130 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Užas , taj t max su poskupeli procentualno mnogo.A gledam ih po oglasima aktivno već duže vreme i baš se slabo prodaju polovni ,tipa za 9 meseci sam video da je jedan sklonjen sa oglasa (model '20 do '22 restajling) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 7, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se zaljubio u taj novi Tmax, otišao do Plattnera neku opremu da pazarim, seo na Maxa i smorio se. Korman udara u kolena baš solidno, kao da je pravljen za Kineze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano Mart 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 1130 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Alexa90 je napisao: Ja se zaljubio u taj novi Tmax, otišao do Plattnera neku opremu da pazarim, seo na Maxa i smorio se. Korman udara u kolena baš solidno, kao da je pravljen za Kineze E i ja isto ,smorio se sa svojih 1.91 cm na t max .čudno se sedi kad stavim noge na fuzaster onaj vertikalni kao da mi je daleko korman ai blizu je kolena ..A mislio sam da će biti najkomforniji ..c400gt je "mama i tata" za njega u smislu komfora za visoke. Promenio Mart 7, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...