Salehonda 0 Napisano Octobar 25, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda Silver Wing Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ako je neko imao slican problem pa da mi pomogne. Jutros sam na svom SW 400 zatekao upaljena stop svetla upaljena , bez kontakta , kada pritisnem kocnicu pojavi se kontakt , sve se to desava iako kljucevi nisu u bravi , kada kljucem dam kontakt nece da zavergla, tek kad skinem klemu sa akumulatora ugasi se stop svjetlo , eto ako je neko imao sličan problem da mi pomogne da ga rijesim , pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Octobar 25, 2022 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kanda su ti žice negde u kratkom spoju, možda se uvuka miki maus pa napravi od kuće haos. Ja bi skinuo klemu, proverio osigurače, bravu i komplet celu instalaciju počevši od prednjeg kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...