Blaza 9673 Napisano Decembar 19, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, šta te ložim, @Djeronimo dobio čestitku. Da nije rekao gde je radar, ne bih ni ja znao... Ne brini, mi smo vozili po propisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3494 Napisano Decembar 19, 2023 Drug član, 957 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde je radar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Decembar 19, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Decembar 19, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn Primetili su ih ljudi na onoj krivini ispod zeleznickog mosta, na delu gde je nov put sa 4 trake. Svaka cast onome ko tu vozi 50. Nije fiksno postavljen radar nego saobracajci sa ovim cudom: Promenio Decembar 19, 2023 član Djeronimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano Decembar 19, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto nisam krenuo i ja sa vama na kafu inace bi i ja najebao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7704 Napisano Decembar 19, 2023 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Djeronimo je napisao: Obratite paznju kolege, stigla je cestitka za brzinu na motoru sa onog novog radara sto je bio na SATu, bez zaustavljanja. Novi Bulevar Patrijarha Pavla u Rakovici. Jel si je ti dobio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8511 Napisano Decembar 19, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Djeronimo je napisao: Svaka cast onome ko tu vozi 50. Baš tu sam pre mesec-dva vozim 70-tak levom trakom i shvatam da sam spor za većinu, ali mi pada na pamet da je lepo mesto za radar (a ne prolazim redovno da bih znao da li imaju naviku da tu stanu), neću da ubrzavam, ali sve do krivine gde se sastavljaju trake nisam uspeo da se prebacim u desnu traku jer, ne samo što je gužva, već svi voze brže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7704 Napisano Decembar 19, 2023 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Tu stoji 50 zato sto je malo nakaradno uradjena deonica ka Rakovici, ima par onih cudnih krivina i nije bas naivno kad ima vise vozila da prodjes vecom brzinom. A kolegu su tu upecali sa tim svemocnim radarom na 84. Al su ga zaustavili i pisali. Zato pitam dal je licno dobio kaznu il je to samo neka objava na nekoj grupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Decembar 19, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ser je napisao: Jel si je ti dobio? Dobio sam poziv da javim ko je vozio motor, i opis prekrsaja. Pise da je REDFLEX uredjaj, zena u policiji kad sam isao da preuzmem mi je rekla da je to taj novi radar, da ne zaustavljaju. Promenio Decembar 19, 2023 član Djeronimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1040 Napisano Decembar 19, 2023 Zainteresovan, 308 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To sranje je i mene slikalo, niko me nije zaustavljao, stigla cestitka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1582 Napisano Decembar 19, 2023 Drug član, 996 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend bio u bg. I zaustavim se na semaforu na kom sam imao strelicu za uslovno zeleno ali je toliko sunce bilo nisko i sijalo u pravcu semafora da nisam razaznao da li je uslovno ili nije. Vidim svi prolaze pa prosao i ja. Jos nesto sam primetio. Crveno na semaforu, postoji opcija za uslovno ali se nije upalilo. Svi prolaze u desno, kao da semafora nema. Kamere na raskrsnici, ja gledam ko je tu lud. Meni u KI iz kontejnera iskoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3494 Napisano Decembar 19, 2023 Drug član, 957 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Djeronimo je napisao: Dobio sam poziv da javim ko je vozio motor, i opis prekrsaja. Pise da je REDFLEX uredjaj, zena u policiji kad sam isao da preuzmem mi je rekla da je to taj novi radar, da ne zaustavljaju. Jel to znači da snima motor u odlasku i da moze da se postavi bilo gde, kao klasičan tronožac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Decembar 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj se postavlja gde god žele i snima 4 trake u isto vreme u oba smera, tako da - da, snima i otpozadi. Najveći je zajeb što ne zaustavljaju pa ni ne znaš da si uhvaćen... Promenio Decembar 19, 2023 član QmBGD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Decembar 19, 2023 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Atorn je napisao: Jel to znači da snima motor u odlasku i da moze da se postavi bilo gde, kao klasičan tronožac? Sigurno, cim imaju podatke sa tablice. Da sam na njihovom mestu postavio bih ga iza nekog stuba, tako da ga je nemoguce videti dok ga nisi vec prosao, a tad je kasno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 19, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre jedno mesec dana 3 lika sa motorima se spremaju da krenu i kao deo rutine vade znojnice iz dekatlona i navlače preko tablica.Kažu nigde više bez toga posle par plaćenih kazni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11068 Napisano Decembar 20, 2023 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Fora je u tome sto je taj radar relativno mali,nizak na tronoscu i nema policije oko njega.Nema policajca u prsluku da stoji,a njega vidis iz daleka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano Februar 9 (promenjeno) Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan presretac zaustavio motor na auto putu https://www.instagram.com/reel/C3ISq4FKRGt/?igsh=MTk1YXE3YjMxOHF3bg== Promenio Februar 9 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7704 Napisano Februar 9 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo autoput, ovo ti je ona nova deonica ka Nbgd od iskljucenja sa obilaznice... Verovatno su ga pratili na autoputu i cekali priliku da prebaci 200, pa da ga rebnu na 100k, al im jos bolje doslo sto se iskljucio i nastavio po deonici od 80 i tako usao u prekrsaj za nasilnicku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Februar 14 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i meni cestitka pre dve nedelje, navatali me sa tim cudom, kada sam se vracao sa dedamrazijade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3494 Napisano Februar 14 Drug član, 957 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Znači metar dana da stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8331 Napisano Februar 14 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Jbt još će dobra stara mito i korupcija u saobraćaju sa ode u prošlost. Zadnja vremena dođoše.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8511 Napisano Februar 15 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, shlem je napisao: Jbt još će dobra stara mito i korupcija u saobraćaju sa ode u prošlost. Zadnja vremena dođoše.... Ne, samo će da se smanji broj prekršaja za koji će moći da se iskoristi taj benefit, i cena pojedinačne usluge će verovatno da poraste. Naravno, ko ima kuma na položaju će i dalje će moći da radi šta hoće 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 9 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan u Irigu su postavili nove kamere u blizini policiske stanice.Snimaju u oba pravca-svaka u svom .Bar mi se tako čini. Da li neko zna tačno da se naleti motorom odnapred i recimo se ide brže i pređe puna kod obilaženja.Pretpostavljam da kamera snimi odnapred ali nema tablice.Onda se recimo prikoči i prođe propisnom brzinom i naiđe na drugu kameru NA ISTOM STUBU koja opet pretpostavljam da snima ove koji nailaze sa druge strane. Ili loše pretpostavljam pa može da snimi i onog koji je malopre napravio prekršaj ali pred drugom kamerom na istom stubu. Opet pretpostavljam da ako i ne snimi ova druga može neko ručno da proveri tablicu odnazad. Da li to uopšte neko radi i eventualno pod kojim uslovvima. To je jako česta situacija jer ima mnogo takvih mesta ili čak većina. Da li je neko tačno upućen u takve situacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Sistem za automatsku detekciju prekoračenja brzine počinje sa radom: Evo na koje četiri lokacije će se nalaziti NOVA.RS Sistem za automatsku detekciju prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine počeće sa primenom od danas, na četiri lokacije u Beogradu, gde je dozvoljena brzina kretanja vozila... Treba videti dal kamere hvataju spreda ili otpozadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Sta je zapravo novo? Na ovim mestima vec godinama postoje kamere? Ako je i spreda, ne znaci da sa druge strane nema obicna kamera koja snima, tako da svako moze da se identifikuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...