Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 5/4/2023 at 11:03 PM, Bojan82 said: Meni je želja da kad porastem budem Gliga Prelepe slike i opis, kao i uvek. Sve je nekako čisto i divno! Nisi jedini Komšo, Aj kad budeš raspoložen jednom, odemo na venac na kahvu (gej stop). Taman da vidim tu Apriliju jednom u stacionarnom stanju, a ne samo kad se mimoilazimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 15, 2023 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Raspoložen sam uvek, samo je pitanje raspoloživog vremena. Ili ove sedmice do petka, ili tamo od sredine juna kada se vratim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2426 Napisano Maj 15, 2023 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 4.1.2023. at 16:48, severian je napisao: 14/48 sad. Bio sam na 13/46. Ovo je skoro isto, jedva primetno, sada imaš malkice duži prenos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17533 Napisano Maj 15, 2023 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe... primeti se tamo gde treba. Fina podešavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2426 Napisano Maj 15, 2023 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Najjači enduro motor na svetu, ne pita za prenos, brzinu, on guraaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Maj 16, 2023 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, srbac je napisao: on guraaaa Nije lepo da se rugaš čoveku, moglo je svakom da se desi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2426 Napisano Maj 16, 2023 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo važi za deliblatski pesak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17533 Napisano Maj 17, 2023 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interna fora, nisi razumeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1676 Napisano Jun 14, 2023 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan dobar dan za voznju danas 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Jun 14, 2023 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...zjbvm drugare koji su kupili nordene, sad obojica sva oprema H, al vidim da je to izgleda postalo "must" kao BMWjaši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1676 Napisano Jun 14, 2023 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost cepam dresove i pantalone jako puno... Tako da izmedju ostalog imam i ove H brendirane.Inace SHOT pravi ove pantalone i ovaj dres je jedan od boljih koji imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 538 Napisano Jun 15, 2023 Pažljivo prati, 619 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 6/14/2023 at 4:24 PM, rastkojokic said: dobar dan za voznju danas Kakva je situacija sa nabavkom ovog Rade tornja. Ima li toga kod nas ili poručiš. Deru i naš na carini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1676 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa nabavkom ovog Rade tornja. Ima li toga kod nas ili poručiš. Deru i naš na carini Mora da se poruci, stize jako brzo za par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1676 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Suncanje x) 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1676 Napisano Jul 12, 2023 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 538 Napisano Jul 12, 2023 Pažljivo prati, 619 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, rastkojokic said: Nemoj da mi raskantas masinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17533 Napisano Jul 14, 2023 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan @rastkojokic Da li si išao duže u teren? Kako ide sa grejanjem, ako je euro 5 model? Pali li lampicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1676 Napisano Jul 15, 2023 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan @severian Isao sam prekjuce oko 180km tokomsredine dana kroz Frusku Goru. Desna noga u cizmi mi je na momente bukvalno gorela. Uopste nije prijatno.Zahtev je teren, stojao sam vecinu vremena pa sem cizme nije mi bilo nigde drugo vruce. Motor nije palio lampicu.Doduse ovih dana je nenormalno vruce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1676 Napisano Jul 16, 2023 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Kako to obicno biva... Juce mi se upalila lampica x)Ali isao sam sa suprugom - ona je bila na kvadu pa smo isli sporo a bilo je 34 stepena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17533 Napisano Jul 21, 2023 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam ventilator sa LR modela i 95% rešio stvar. Sad se možda upali na 35C i single trail, kada idem ispod 30kmh. Ili jako dugim oštrim usponima, sa puno serpentina. Upravo završavam trek od oko 1500km, tretiram ove ocene kao potvrđene. PS. Sad kad obraćaš pažnju, videćeš da se pali tu i tamo. Doduše, ti si mnogo lakši od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17533 Napisano Jul 24, 2023 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 538 Napisano Avgust 9, 2023 (promenjeno) Pažljivo prati, 619 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas konačno stigao Sutra registracija pa da malo i probamo. Prvi utisak tu malo po kraju iznenadjenje nisam očekivao da je tako zivahan Promenio Avgust 9, 2023 član Boban EN 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Avgust 10, 2023 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neko da objasni kako se "otključava" snaga na 701, čitao sam da je fabrički mrtav u nižim obrtajima i da treba nešto da se odradi da bi pokazao pravi potencijal. Šta je to "nešto" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3227 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, aca-pn je napisao: Jel može neko da objasni kako se "otključava" snaga na 701, čitao sam da je fabrički mrtav u nižim obrtajima i da treba nešto da se odradi da bi pokazao pravi potencijal. Šta je to "nešto" ? Obično se to odradi novim mapiranjem i sređivanjem tačke hlađenja agregata ako ima vodeno hlađenje. Za nešto drugo mislim da je u pitanju mehanički tuning koji zahteva podosta novca i aftermarket delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 13, 2023 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 8. 2023. at 7:22, mick je napisao: sređivanjem tačke hlađenja agregata ako ima vodeno hlađenje. Kako se to radi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...