Jump to content

Moto Zajednica

Sibanje kod Vuka...

Recommended Posts

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2409 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow
Pre 2 sati, Vuleta je napisao:

@BokyBoyko sme sad šta da kaže kad si tukao trojicu:)

Dvojicu brate, prvi je bio odmah nokautiran :D

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Malinar u pokusaju, 1714 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050
2 hours ago, Bojan82 said:

Ima naoružanih ljudi dobrih. 

Eto, mene je jedan ubo leptirom s ledja, al je dobar čovek pa nije hteo u ledja,pleća ili vrat, zabo mi nož u desnu butinu. Hvala mu što me nije ubo u dupe, jer sramota bi me bilo da pričam posle kako me uboli nožem u dupe. Ovako u nogu, sasvim ok:)

Korektno skroz!

Fizički sukob izbegavam maksimalno, a kad se već izbeći ne može, gledam da udarim prvi i ne promašim.

Za saobraćaj zaista pokušavam da ne reagujem, doduše letos zamalo da se pobijem sa jednim, ali sam se suzdržao, zbog dvoje male dece na njegovom zadnjem sedištu.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: Vatrena Ostrica
Pre 10 sati, BokyBoy je napisao:

Mnogo je psihijatrijskih slucajeva po gradu, setaju slobodno, bez pratioca naravno,

maltretiraju ljude oko sebe, na ulici, u prevozu, svi se nesto snebivaju i okrecu glavu,

u fazonu ako cutim, ostavice me na miru...

I sto je najgore, i ako povrede nekoga, vrlo verovatno da nece odgovarati jer su, sta...bolesni.

E, 'oces k...!

Batina je iz raja izasla za ovakve, ispresavijao bih ga na mrtvo ime da je mene ili nekog mog ovako napao.

Samoodbrana zar ne?:tras1:

Jbg, jesam jednom bas najebao zbog toga, ali opet bih to uradio.

Teretili su me za prekoracenje nuzne samoodbrane i nanosenje teskih telesnih povreda opasnih po zivot.

Ups, omaklo mi se jbg...ponela me pesma :neznam:

Malo falilo jos da ispadne i pokusaj ubistva, samo zato sto sam se branio od njih trojice.

Sta je trebalo, da ih pitam prvo, momci, da li se lecite od nekih teskih psihickih bolesti i

jeste li popili terapiju, ili da mirno pustim da me isutiraju ili izbodu?

Ma druze, prvo bijem pa posle kazem Izvini, takvo vreme doslo.

Svako ima pravo na svoje misljenje, Ja ovako mislim i zato ajde, udarite po pljuvacini, cekam.:stabre2:

Mozda jeste batina iz raja izasla, al kako bemu misi ja sa svojih 60kg da lemam lika od 130kg? Hladno i vatreno oruzje ne nosim jer sam nasledno kratko zivac. Jedina mi je opcija da pozovem nekog drugara, pa da bezimo zajedno.

• Haha 3

• Drug član, 841 postova
  • Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon.
Pre 8 sati, BokyBoy je napisao:

Stvarno covek onako kad te vidi na prvu loptu, podidje jeza neka... Znaaam ja sve mi Jelkica reeklaaa kaakii siii...:P

• Haha 1

• Hronični Motociklopata, 7358 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder
Pre 7 sati, Nemanja Petrovic je napisao:

Mozda jeste batina iz raja izasla, al kako bemu misi ja sa svojih 60kg da lemam lika od 130kg? Hladno i vatreno oruzje ne nosim jer sam nasledno kratko zivac. Jedina mi je opcija da pozovem nekog drugara, pa da bezimo zajedno.

Ako su jači, nisu brži, taj rad :jee:

Jedna prijateljica nosi u kolima bejzbol palicu pored sedišta, onako da se nađe za slučaj nužde :D

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre 19 sati, mick je napisao:

Kad se Laza pominje...da li ste znali da je tokom 90-ih Laza bila sjajna ustanova za izbegavanje mobilizacije? Da li znate da je samo ta ustanova izdala skoro 50.000 dijagnoza F23 i ostalih na konto skidanja vojnog roka tokom ratova? Davane su dijagnoze ljudima koji su bili zdravi...

Da li znate da sad postoji armija od 50.000 ljudi koji sa tim dijagnozama mogu na sred ulice da ubiju bilo koga i da za to neodgovaraju pred sudom?

Sto znaci da su "psihijatrijski sistem" urusili lekari :stabre: i danas imamo na ulici xxx ljudi sa dijagnozom pravom ili laznom,pa ako nesto uradi moz' da bude da je bolestan a moze i da se vadi na dijagnozu

• Drug član, 2331 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
Sto znaci da su "psihijatrijski sistem" urusili lekari default_0stabre.gif i danas imamo na ulici xxx ljudi sa dijagnozom pravom ili laznom,pa ako nesto uradi moz' da bude da je bolestan a moze i da se vadi na dijagnozu

Uništili su oni koji su vodili zemlju tad a i ovi koji je vode sad jer sad nema više starih stručnih ljudi koji su znali šta treba uraditi pa i da se krene u nešto batrga se u mestu. Struka se nije slušala, sistemski se uništavala. Samo su pare u igri...kao što je sad slučaj sa direktorom Laze.
Na žalost politika je ušla u sve pore našeg društva.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 2

Pre sat vremena, Bole37 je napisao:

Stvarno covek onako kad te vidi na prvu loptu, podidje jeza neka... Znaaam ja sve mi Jelkica reeklaaa kaakii siii...:P

A ja u stvari dusa od coveka :ljubav:

• Haha 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1182 postova
  • Motocikl: Uly
On 1.10.2022. at 11:35, mick je napisao:

...

Cela ova priča i na žalost njen epilog je u stvari pitanje kakvi smo kao pojedinci i u kakvom sistemu živimo...kako radimo, koliko smo profesionalni u svojim poslovima i koliko znanja imamo. Posebno je pitanje zašto je ceo sistem urušen i kako da ga povratimo na neki iole efektivniji nivo gde će se društvo brinuti o svojim ugroženim kategorijama i gde će pojedinac dovoljno poznavati neke stvari i znati kako da reaguje u određenoj situaciji. 

Nikako. To, na žalost, više nije imperativ na globalnom nivou već decenijama unazad... Pogotovo ne kod nas na Balkanu gde su do izražaja došli i gde 'vladaju' jako loši ljudi (u svim sferama)m, i gde se nameću bolesne svetske i evropske vrednosti... To je svet danas, i Srbija danas. 

btw, iako te sve ostalo razumem i većinski se slažem, našao si prilično pogrešan slučaj da braniš psihijatrijske bolesnike pošto je dotični  (dva dana nakon što je ubio svoju majku) lako mogao da napadne koleginicu na motoru i nekim oružijem, da je ozbiljno povredi... Ili da ga nisu zaustavili tu i tada, mogao je da nastavi svoj bezumni pohod i da sledeće bude ponovo neki kobni napad. Nznm kako treba 'knjiški' postupati sa takvima, ali mislim da je dobro što su ga zaustavili i zadržali do dolaska policije...

• Podržavam 2

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
pre 12 minuta, mick je napisao:

Uništili su oni koji su vodili zemlju tad a i ovi koji je vode sad jer sad nema više starih stručnih ljudi koji su znali šta treba uraditi pa i da se krene u nešto batrga se u mestu. Struka se nije slušala, sistemski se uništavala. Samo su pare u igri...kao što je sad slučaj sa direktorom Laze.
Na žalost politika je ušla u sve pore našeg društva.

Ovo je sad kao pitanje sta je starije kokoska ili jaje,istina je da su ti akademski gradjani uzeli pare da urade nesto sto nije ni eticki ni moralno ni u skladu sa zakonom.Ne sumnjam da je tezak zivot u to vreme doveo do toga da i oni posrnu i da se polakome na novac

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2331 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
Nikako. To, na žalost, više nije imperativ na globalnom nivou već decenijama unazad... Pogotovo ne kod nas na Balkanu gde su do izražaja došli i gde 'vladaju' jako loši ljudi (u svim sferama)m, i gde se nameću bolesne svetske i evropske vrednosti... To je svet danas, i Srbija danas. 

btw, iako te sve ostalo razumem i većinski se slažem, našao si prilično pogrešan slučaj da braniš psihijatrijske bolesnike pošto je dotični  (dva dana nakon što je ubio svoju majku) lako mogao da napadne koleginicu na motoru i nekim oružijem, da je ozbiljno povredi... Ili da ga nisu zaustavili tu i tada, mogao je da nastavi svoj bezumni pohod i da sledeće bude ponovo neki kobni napad. Nznm kako treba 'knjiški' postupati sa takvima, ali mislim da je dobro što su ga zaustavili i zadržali do dolaska policije...
Naprotiv, ne branim tog čoveka već skrećem pažnju na neadekvatan odnos nas "zdravih" prema celokupnom odnosu na temu mentalnih poremećaja. Ljudi generalizuju a to ne valja i nije u redu.

Mentalni poremećaj je i depresija (depresivna osoba može biti izuzetno agresivna a duboko depresivna), manija, psihoza, afektivni poremećaj, bolesti zavisnosti, psihopatija, autizam, poremećaj ponašanja i td.

Prosto nismo svesni kolika je težina u komentarima kad se kaže "batina je iz raja izašla" i odnosi se na one koji imaju mentalne poteškoće.

To znači da bi istom silinom(ne bi trebalo uopšte da dolazi do toga) neko tukao autističnog čoveka/mladića koji je usled svog poremećaja agresivan i nije svestan svojih postupaka kao i onog mamlaza koji se napije i nadrogira pa krene da divlja.

Ja se sa tim ne slažem...nije vređanje bilo koga u pitanju već skrećem pažnju na grešku koju većina pravi udled neznanja.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1393 postova
  • Motocikl: SMC 300
12 hours ago, Bojan82 said:

Ima naoružanih ljudi dobrih. 

Eto, mene je jedan ubo leptirom s ledja, al je dobar čovek pa nije hteo u ledja,pleća ili vrat, zabo mi nož u desnu butinu. Hvala mu što me nije ubo u dupe, jer sramota bi me bilo da pričam posle kako me uboli nožem u dupe. Ovako u nogu, sasvim ok:)

O nezeljenom mestu uboda se ne kaze dupe, nego ledja, donja.

Povreda butine moze da bude opasnija od povrede trupa. Arterija i cao.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser
On 10/1/2022 at 7:08 PM, ske said:

Jbt, kako dodje do toga da se dva lika koji se ne poznaju (a vrv su obojica ok likovi) medjusobno vredjaju posle odgledanog video klipa??? 

Sve poludelo....

Tako sto je covek, pausalno, doneo dijagnozu (kao i mediji) da su momak i devojka sa klipa lecili frustracije na bolesnoj osobi.   

• 4_tocka_i_karoserija, 1939 postova
  • Motocikl: -
Pre 12 sati, BokyBoy je napisao:

Čitao si Jack Reacher serijal knjiga? :)

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s
Pre 2 sati, mick je napisao:

Naprotiv, ne branim tog čoveka već skrećem pažnju na neadekvatan odnos nas "zdravih" prema celokupnom odnosu na temu mentalnih poremećaja. Ljudi generalizuju a to ne valja i nije u redu.

Mentalni poremećaj je i depresija (depresivna osoba može biti izuzetno agresivna a duboko depresivna), manija, psihoza, afektivni poremećaj, bolesti zavisnosti, psihopatija, autizam, poremećaj ponašanja i td.

Prosto nismo svesni kolika je težina u komentarima kad se kaže "batina je iz raja izašla" i odnosi se na one koji imaju mentalne poteškoće.

To znači da bi istom silinom(ne bi trebalo uopšte da dolazi do toga) neko tukao autističnog čoveka/mladića koji je usled svog poremećaja agresivan i nije svestan svojih postupaka kao i onog mamlaza koji se napije i nadrogira pa krene da divlja.

Ja se sa tim ne slažem...nije vređanje bilo koga u pitanju već skrećem pažnju na grešku koju većina pravi udled neznanja.

Kapiram sta zelis da kazes, ali sve ovo nema nikakve veze sa desavanjem kod Vuka ili bilo gde. Ako me neko napadne iz cista mira, sigurno necu da sednem sa njim i da utvrdjujem dijagnozu. Takodje ne tvrdim da je nasilje jedino resenje, ali isto tako me zajebi price ko tebe kamenom ti njega hlebom. Ko mene kamenom ja njega kamencinom i a u pm.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1296 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
Pre 4 sati, Disko Nindža je napisao:

Pa za to ima menjač i ručnu, bejzbolka je mobilna :lol:

Sta ce jadna sa ovim novim kolima-automatski menjacic od 5cm i rucna koja je dugme.Ipak je palica old school:lol3:.

• Haha 2

pre 52 minuta, Bole37 je napisao:

Ko mene kamenom ja njega Bokijem...:Hitman:

Najebah ja u ovoj temi,

ni kriv ni duzan... :lol:

• Haha 1

• Drug član, 841 postova
  • Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon.
pre 27 minuta, BokyBoy je napisao:

Najebah ja u ovoj temi,

ni kriv ni duzan... :lol:

Bol je prolazan odustajanje je vecno...KIiiiiidaa...

• Haha 2

• Drug član, 479 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 7 sati, mick je napisao:

Naprotiv, ne branim tog čoveka već

Ajde odluci se sta u stvari hoces:neznam:.

Ja ne sumnjam da bi tvoje uceno i istrenirano oko prepoznalo znake mentalnog oboljenja kod doticnog i u skladu sa time reagovalo, dok mi ostali "primitivci" bi reagovali sa preteranom silom. Pljujes po drzavi, pa nije im ona dala uverenja.

Promenio član vex

• moto merkat °°, 4932 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD
Pre 8 sati, mick je napisao:

Ako isti ima potvrdjenu dijagnozu F10-F11 onda nije mamlaz nego bolesnik. 

Vidis da nije lako razlikovati mamlaza i bolesnika. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja