boza_kg 4887 Napisano Novembar 11 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovogodišnjem EICMA sajmu, prikazan je i novi Cruisym 400 model. Estetska revolucija kažu A mož da se kaže samo - rugav https://scooternet-gr.translate.goog/news/νεα-μοντελα/sym-cruisym-400-2025/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=sr&_x_tr_hl=sr-Latn&_x_tr_pto=sc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2241 Napisano Novembar 11 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Što se nas tiče uživo jako lepo izgleda.Videćemo koja će cena konačna biti.Negde u drugoj polovini 2025 bi trebalo da bude dostupan, mada ja verujem da će se to prebaciti za 2026 početak, ali ajde da vidimo, da ne brzam, sačekaćemo malo. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Novembar 11 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da uživo izgleda moćno i kvalitetno,prvi utisak mi je bio kao Božin ali nakon gledanja YT 4k snimaka utisak mi se promenio za 180°.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Novembar 11 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije fotogeničan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Novembar 11 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgleda loše uopšte. Jel motor isti kao i u ovom ADV? Sent from my SM-F936B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Novembar 11 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa piše u članku gore, agregat je iz Maxsyma 400 (meni mnogo lepšeg), kao i kod ADX, ali je prenos klasični CVT i kaiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...