Vlad_79 26 Napisano Octobar 9, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: Yamaha Xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 10. 2023. at 10:55, mixoni je napisao: Pozdrav, da li si probao ovaj smart bar...da li odgovara za cruisym alpha 2023? Planiram da uzmem neki takav drzac ali isto kao i kod nekog prethodnog posta kinezi odgovaraju da ne odgovara za nov model. Doduse pise da je do 2019 god. Mozda jedina opcija da se uzme pa da se malo modifikuje. Za 2022 Cruisym odgovara u potpunosti, koristim ga za GoPro, display senzora pritiska u gumama i za telefon... Evo ti fotka pa pogledaj vetrobran, ako je ovakav a trebalo bi da jeste onda ti pasuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixoni 1 Napisano Octobar 9, 2023 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Vlad_79 said: Za 2022 Cruisym odgovara u potpunosti, koristim ga za GoPro, display senzora pritiska u gumama i za telefon... Evo ti fotka pa pogledaj vetrobran, ako je ovakav a trebalo bi da jeste onda ti pasuje. Tako isto izgleda i na Cruisym 300 2023..... e sad nadam se i da su srafovi na istim merama kao i kod tebe, no narucio sam u svakom slucaju pa ako ne odgovara duzina nabudzice se nesto Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlad_79 26 Napisano Octobar 9, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: Yamaha Xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan Malo ću sad možda da te smorim ali većinu stvari nećeš moći da zakačih direktno na taj smart bar. Previše je blizu vetrobranu. Kod mene kao što možeš videti na slici ima i ovo... https://vi.aliexpress.com/item/1005003333068940.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.684.7bef1802Fmx8y2&gatewayAdapt=glo2vnm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Juce obnovio regu, izaslo me 19900, i to bez tehnickog, posto je prva rega. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, nisu normalni. Mene 16k u Suncu u Zemunu. Mislio sam da me zajebavaju. Prošle godine me je sve izašlo 18k sa sve tablicama i saobraćajnom (čini mi se ). Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Octobar 10, 2023 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije normalno, 20.000 za 300 kubika... Katastrofa šta nam rade. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Sramota. Treba da se pobunimo kao ovi sa trotinetima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni u maju bilo za 300cc 18.700, sa tehničkim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Krusevac 7 Napisano Octobar 26, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Sym cruisym alpha 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, ja bih najpre da se predstavim sa svojim sym cruisym alpha 300 2022. Godiste . Kupljen u Eurosumaru i odradjen servis na 1000 i pre neki mesec na 5000km. Generalno pomesani su mi utisci. Cruisym sam kupio jer sam bio odusevljen kvalitetom i voznjom mog prethodnog skutera - sym gts 250 2006. godiste . Sa cruisymom sam dobio sve one nijanse koje su mi posle duzeg koriscenja falile. Jaci motor za bezbednija preticanja na magistrali, bolja zastita od vetra, neverovatno lep izgled i cikličnost. Sve ostalo je bilo kao i na starom(mala potrošnja, veliki gepek,lakoca voznje) . Ipak imam i par zamerki. Udobnost nije ni približna. Probao sam da resim popustanjem zadnjih amortizera ali sad sa saputnikom moram da milim preko lezecih. Prednje amortizere kao da nema . Konstantno se cuje neki neprijatan zvuk iz prednjih plastika. Kao da nesto nije lepo usafljeno i klapara. Na servisu su mi rekli da to ne moze da se otkloni i da svi imaju tu manu . Ponudio sam i da van garancije platim i da stave neko after market bolje i skuplje resenje , ali mi kazu da ni za to ne postoji opcija. Gledao sam cak da ga prodam i kupim maxsym tl 508 ,ali je problem sto se meni ovaj koncept bas svidja. (Veci gepek, bolja zastita od vetra i nekako mi je bas povozan po gradu i na putu). Da ne pricam da je prelep(barem meni). Sloba iz Eurosumara je vrlo korektan i ponudio mi je jos jednu probnu voznju za tl 508, ali ja bih bas voleo kada bi postojalo neko after market resenje za amortizere bez obzira na cenu. Malo sam udavio, ali eto. To je to od mene . Ako neko ima neki savet, unapred sam zahvalan . Cak sam razmisljao i o promeni tipa motora (iako sam skuterima generano zadovoljan) ,nesto kao Honda nc 750 x automatik. Pozdrav 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Octobar 27, 2023 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Te 'mane' niko nece da otkriva pri kupovini,ako su uopste mane. Sa druge strane,serviser te otkaci i kaze tako to mora. E sad tog istog servisera i prodavca kod direktora pa da vidimo zasto ovaj kaze da je sve top,a ovaj da ce da postoji taj zvuk uvek. Misljenja sam da se to moze srediti,kao i prednja amortizacija,ali cekaj istek garancije. Kao dugogodisnji vozac maxi skutera,a sad vozac NCa mogu da ti ga preporucim kao odlicna aternativa. Imas skuter u obliku motora. Napred umesto rezervoara mesto za kacigu. Poveci top case i resio si problem za dodatne stvari. Potrosnja je normalna,ako se ne vozi po autoputu non stop i brzo. (Nemacka je raj zbog toga,pa moja potrosnja nije relevantna...) Ako odlucis da zadrzis SIMU,resi te sitnice kod proverenog majstora. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Octobar 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ama to je sve napravljeno tako da te tera da vazda razmišljaš o novom, zameni i trošenju parica... Moj skuter je ekstra udoban, i vile napred, i amortizeri nazad su baš kako treba... pod sedištem stane više nego u gepek Clia, jeftin za održavanje... ali mi smeta što nije jači. Kad nabavim jači, biće opet nešto drugo da me kopka. Idealnog nema. Pa onda sledi zaključak da ti trebaju 2 motorina - 1 za grad, drugi za put. A gde su dva, onda će ubrzo da se pojavi potreba i za trećim. I tako. Teška je ovo boles Promenio Octobar 27, 2023 član boza_kg 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Krusevac 7 Napisano Octobar 28, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Sym cruisym alpha 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 10. 2023. at 9:17, DaliborBP je napisao: Te 'mane' niko nece da otkriva pri kupovini,ako su uopste mane. Sa druge strane,serviser te otkaci i kaze tako to mora. E sad tog istog servisera i prodavca kod direktora pa da vidimo zasto ovaj kaze da je sve top,a ovaj da ce da postoji taj zvuk uvek. Misljenja sam da se to moze srediti,kao i prednja amortizacija,ali cekaj istek garancije. Kao dugogodisnji vozac maxi skutera,a sad vozac NCa mogu da ti ga preporucim kao odlicna aternativa. Imas skuter u obliku motora. Napred umesto rezervoara mesto za kacigu. Poveci top case i resio si problem za dodatne stvari. Potrosnja je normalna,ako se ne vozi po autoputu non stop i brzo. (Nemacka je raj zbog toga,pa moja potrosnja nije relevantna...) Ako odlucis da zadrzis SIMU,resi te sitnice kod proverenog majstora. Hvala Dalibore, Juce sam probao NC-a i odusevljen sam kako se vozi(uz rezervu , jer sam ga probao samo na parkingu) Jedino me plasi da mi ne bude mali za duzu voznju. Visok sam 186,187cm i tezak preko 100kg. Sto se tice SYM-a, da li imas da preporucis nekog kvalitetnog majstora? Moze i u inbox ,ako krsi pravila foruma zbog reklamiranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Octobar 29, 2023 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da smo iste visine,ali je razlika u kilazi. 10kg u tvoju korist. Novi model sa slike sediste je na 800mm,a na modelu pre je 830mm. Tako da 30mm ili 3cm dosta znace. I meni novi model deluje malen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Cudan je novi model pozadi... Kad se sedne izgleda kao da je propao...kao Yugo kad mu istruli greda.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixoni 1 Napisano Octobar 30, 2023 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10/9/2023 at 10:35 PM, Vlad_79 said: Malo ću sad možda da te smorim ali većinu stvari nećeš moći da zakačih direktno na taj smart bar. Previše je blizu vetrobranu. Kod mene kao što možeš videti na slici ima i ovo... https://vi.aliexpress.com/item/1005003333068940.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.684.7bef1802Fmx8y2&gatewayAdapt=glo2vnm eee OK. Dobro si mi to napomenuo, vrvtno bih se iznenadio prilikom montiranja. Videcu i ja da porucim ovaj nastavak. Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixoni 1 Napisano Octobar 30, 2023 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li moze neki savet kako pripremiti Sym-u za zimu. Sta raditi, da li vaditi akumulator, da li ga natankovati do kraja (onda ce gorivo da lapi), da li ga paliti s vremena na vreme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Octobar 30, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj super 100 i dodaj stabilizator goriva. Jednom mesečno ga upali i provozaj 10km, bar tako kod mene piše za Sym symphony 200i, parkiran je u podzemnoj garaži tako da nikad nije na hladnom pa akumulator nisam vadio zimus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nikad ne vadim aku, niti ga kačim na smart punjače, ni na jednom skuteru koji sam imao. Ne vidim potrebu. Klima se promenila, bude u januaru i februaru lepo vreme, nikad i ne stoji nevožen predugo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11129 Napisano Octobar 30, 2023 Ne silazi, 2229 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas metalni rezervoar,trebalo bi da gorivo bude do cepa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nema to na plastikaner skuteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 1, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno tehnicko pitanje, s obzirom da su ventili za gume malo nepristupacni, hteo bih da nabavim kolenasti (G) nastavak koji bi nakacio na izlaz kompresora (sto sam kupio sebi). Malo sam gledao po internetu, jedna od opcija na prvi pogled je Beta rotirajuća spojka 360° 1917RS WWW.PRODAVNICAALATA.RS Rotirajuća spojka 360° Beta 1917RS. Rotirajuća univerzalna spojka izrađena od anodiranog aluminijuma. Standardni prihvat 1/4” muško / ženski (BSPT... ali nemam blagog pojma da li dimenzije odgovaraju, a u radnji lik nema pojma. Nadjoh jos 2 prodavnice iz Subotice i Nisa, komunikacija 0. Ima li neko neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moj skuter ima ugaoni ventil na zadnjem točku, a prav kratki na prednjem. Verujem da nije teško da se nađe takav, pa ga zameni kad budeš menjao gumu recimo. U stvari, evo na pr. jednog takvog: Ventil tubeles KYOTO 90 stepeni MOTOBIKESHOP.RS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 1, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam planirao skoro da menjam gumu, ali me ventil na zadnjem tocku dovoljno nervira da cu otici do vulkanizera samo ventil da zamenim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Taman da ti vulkanizer izgrebe novu felnu. A ne, može samo @N.F.S. to da obavi. On to radi s krpu i sas sterilne rukavice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixoni 1 Napisano Novembar 2, 2023 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10/30/2023 at 10:17 AM, Mugos said: Sipaj super 100 i dodaj stabilizator goriva. Jednom mesečno ga upali i provozaj 10km, bar tako kod mene piše za Sym symphony 200i, parkiran je u podzemnoj garaži tako da nikad nije na hladnom pa akumulator nisam vadio zimus. Super, hvala. Planiram u tom slucaju da uzmem neki ovakav stabilizator "IPONE stabilizator goriva 250ml" a videcu isto negde u garazu da ga ubacim i da ne skidam aku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...