pronto 6671 Napisano Octobar 7, 2022 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Elektro jeleče... Man'te se tog žicanja...pregoreće ki licna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 7, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dosta testirao te grejače. Ne na motoru ali u dovoljno ekstremnim uslovima.Bavim se ronjenjem i dosta zarona su dekompresioni zaroni koji traju duze os 2 sata. Sem komfora, zbog dugog i sto bezbednijeg izrona napravio sam grejace koji rade pod vodom.1. Prvi prototip testiran najvise na adi su ploce koje mozete videti kod Saletisa na slikama, koriste se najvise u gradjevini gde se ugrade u odecu i onda radnici bolje rade po zimoci. Tako sam i ja, napravio prsluk i napajao ih baterijom koja je bila u dzepu. Nikakve probleme nisam imao. Ja bih ovakve ploce ugradio ne direktno u sediste vec dodatni sloj koji se lako skida i namesta. 2. Postoje na aliekspresu gotovi prsluci, neki su cak i elegantni. Ne mozete namestiti da greje sedište i guzicu ali moze telo...sto je i najbitnije. Koriste usb za napajanje pa tako i najobicnija eksterna baterija radi odlican posao. Odlicno mi se pokazala na zaronima do 2h duzine.3. Ozbiljnija resenja od 1000+ e koja ne bih komentarisao ovde...eksterna baterija, ozbiljan prsluk...Sve to moze da se primeni na motociklizam. Sa baterijom u dzepu i jednim takvim prslukom mozete sebi obezbediti ugodjaj. Ako nista, ja to palim tek kad promrznem...Evo primera i cena, nekada su bili dosta skuplji a mogu da se nadju i kod nas:Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...