Gile 1737 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 892 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 1. 2025. at 9:34, Surovi Amater je napisao: Drugari, koliko danas može da vredi xl750 2023. sa 14500km bez dodatne opreme? Naravno mažena, pažena, održavana U Hondi sam jesenas imao ponudu za nov, ostao im komad iz 2023., za 10 soma. Znaci da taj ne bi trebalo da platis preko 9 ni u ludilu. Ako si prodavac onda smisli neku pricu da izvuces sto vise. Ja na kraju uzeh Stroma kod Atile, ne prave ga vise, pa reko da mi ne bude zao. Transalp ce jos dugo da silazi sa proizvodnih traka. Promenio pre 11 sati član Gile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 15 Napisano pre 11 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: EN500A, XL750 Transalp Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Gile je napisao: U Hondi sam jesenas imao ponudu za nov, ostao im komad iz 2023., za 10 soma. Znaci da taj ne bi trebalo da platis preko 9 ni u ludilu. Ako si prodavac onda smisli neku pricu da izvuces sto vise. Hvala na informaciji. Ne bih izvlačio što više 9k mi je ok. Ima 60l kofer, tamni veći vizir, maglenke i još sitne opreme. Registrovan do decembra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 265 Napisano pre 52 minuta U prolazu, 58 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen pocetkom meseca "veci" servis koji ide na 24k km, Izasao je 22.700rsd sa 20% popusta koji delta daje do 28 feb. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...