Afrikausrcu 10 Napisano Septembar 8, 2022 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri! Ima li neko pumpu za hondu afriku 750cm 98godiste? Novu polovnu, ne biram. Hitno je dok ima lepog vremena da se voza. Ili ako neko ima resenje imam neku zamensku ali baca 0.3 bara a meni potrebno 0.2bara. Pa baca visak goriva na prelivnu cev. Ima li neko resenje za ovakav problem? Pomaze li neki regulator pritiska? Hvala unapred! Promenio Septembar 8, 2022 član Afrikausrcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9509 Napisano Septembar 8, 2022 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo da pročitaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikausrcu 10 Napisano Septembar 8, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma citao sam... Nista original i kvalitetno. Ja sam imao facet. Ali ode regler ode napon onda ode i aku i pumpa... Ako jos niko ne da resenje, kupicu u motobajku kineza dok ne nabavim nesto kvalitetno... Na zalost... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...