Gordak985 2458 Napisano Jun 10 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovde, pozdrav za vlasnika lepog žutog, pre "par" dana stajali na semaforu u Žarkovu zajedno, lepo motorče baš.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Jun 15 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/10/2024 at 2:57 PM, Gordak985 said: Promenio Jun 15 član NightWalker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Jun 15 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, da li ima neko danas za voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Jun 16 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Nemac ima zanimljiv YT kanal, svratio do Beograda i radi review Classic-a 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Jul 5 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kolege ajde da vidimo ko je zainteresovan da se sutra malo provozamo do Kosmaja ili tu negde .Posto ja sutra radim mogli bi da se nadjemo na benzinskoj pumpi ispod Avale kod 1000 ruza oko 13 casova.Malo voznja neka pauza za kafu druzenje da se upoznamo i razmenimo misljenja o motorima. Naravno svi su pozvani ne samo RE zato svi zaintersovani za laganu voznju i druzenje su dobrodosli.Mozete povesti zene devojke ,nazalost moja zena radi pa ne moze da dodje ali ce ubuduce sigurno ici sa nama na zajednicke voznje.Kad se nadjemo dogovoricemo se o svim detaljima voznje . Pa izvolite ko je zainteresovan nek se pridruzi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Jul 6 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kolege ajde da vidimo ko je zainteresovan da se sutra malo provozamo do Kosmaja ili tu negde .Posto ja sutra radim mogli bi da se nadjemo na benzinskoj pumpi ispod Avale kod 1000 ruza oko 13 casova.Malo voznja neka pauza za kafu druzenje da se upoznamo i razmenimo misljenja o motorima. Naravno svi su pozvani ne samo RE zato svi zaintersovani za laganu voznju i druzenje su dobrodosli.Mozete povesti zene devojke ,nazalost moja zena radi pa ne moze da dodje ali ce ubuduce sigurno ici sa nama na zajednicke voznje.Kad se nadjemo dogovoricemo se o svim detaljima voznje . Pa izvolite ko je zainteresovan nek se pridruzi.Bob brate, ja bi rado, ali idem danas za Rtanj Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Jul 6 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, NightWalker je napisao: Bob brate, ja bi rado, ali idem danas za Rtanj Sent from my SM-S911B using Tapatalk Nista brate drugi put tek cemo da se vozimo sad ce lepo vreme pa cemo se organizovati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Jul 6 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nista brate drugi put tek cemo da se vozimo sad ce lepo vreme pa cemo se organizovati.Cini mi se da sam te danas oko 13h video kako ides uz Bubanj Potok.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Jul 27 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, evo samo da se javim i da napisem u kratkim crtama voznju koju sam imao 25.07. i 26.07. Naravno da sledi detaljan opis voznje, kao i video snimci (u narednih par dana). 23.07. sam dosa sa odmora i zeljan motora i voznje, na brzinu 25.07. isplaniram neku rutu i oko 14h krenem na put. Kreno sam iz Beograda (Zemun), preko Panceva, Kovina, Bele Crkve. Presao granicu sa Rumunijom u Kaludjerovu i spustio se Rumunskom stranom uz Dunav do Djerdapa 1. Tu sam presao nazad u Srbiju i u Kladusnici raspakovao sator i prenocio. Sledeci dan sam nasom stranom uz Dunav uzvodno dosao do Golupca, posetio manastir Tumane, pa posle Velike Gradiske posetio manastir Nimnik i preko Pozarevca nazad za BG. Sve u svemu 590km u dva dana, na malom Meteoru. Posto imam probnu vozacku za A, na granici sam se pravio lud, niko me nista nije pitao, presao granicu i sve ok. Jedino zezanje od Rumuna sam imao i na ulazu i na izlazu, jer su mi u pasosu videli pecate Manastira Hilandar i Sv. Gore (kao sta je ovo). Napominjem da sam u Grcoj na odmoru sa probnom vozackom rentao skuter od 200 kubika. Sto se tice motora, imam primedbu na vizir, jako udara vetar u glavu i pravi vibracije. Utrnula mi je zadnjica koliko je sediste neudobno za duze putovanje. Gledao sam da na svakih sat vremena pravim pauzu. Bisage i Givi kofere sam porucio, cekam da mi stignu, pa ce i pakovanje biti lakse. A bilo sta drugo od osmeha na licu, nisam imao. Prava uzivancina. Sto se tice kampovanja i spavanja u satoru, obavezno moram da nabavim podlogu za spavanje, bez nje NE vise. BTW, sator sam kupio onaj u Maxi-u uz skupljene nalepnice, kao i vrecu za spavanje. Ali ljudi, koliko sam se lepo navozao, kako sam uzivao, koje lepote sam video... ova tura vredi kao putovanje od 2.000€. Evo nekih fotki: Promenio Jul 27 član NightWalker 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jokics 40 Napisano Jul 28 U prolazu, 81 postova Lokacija: Borča Motocikl: Royal Enfield meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jja sad upravo sa krace voznje. Svaka cast. Bas je dobra priroda s obe strane. I slike su odlicne. Mene taj put mami odavno,nikako da se odvazim. Nego jel treba za Rumuniju nesto “specijalno” sto se tice dokumenata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Jul 28 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Jokics said: Jja sad upravo sa krace voznje. Svaka cast. Bas je dobra priroda s obe strane. I slike su odlicne. Mene taj put mami odavno,nikako da se odvazim. Nego jel treba za Rumuniju nesto “specijalno” sto se tice dokumenata? Nista brate moj. Ja sam poneo pasos, "probnu vozacku za A", saobracajnu, polisu osiguranja i to je to. Ako budes isao istom rutom, nemoj se iznenaditi krivinama cim udjes u Rumuniju, nesto prelepo, zao mi je sto mi kamera nije bila upaljena, lisice sam sreo, a da ne spominjem kornjace i jezeve. Prelepo i neverovatno uzivanje u voznji. Jedva cekam da ponovim istu turu. Radim na klipu i kacim ga uskoro na YouTube. Promenio Jul 28 član NightWalker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za turu.Za pocetak odlicno ,sediste ako ti je tvrdo vidi sa Srdjanom iz Surcina da ti ga omeksa ja sam moje uradio i prezadovoljan sam.Eto moze se sa njim i na duze ture.Ja planiram TA i TG u avgustu ako mi se uklope kockice .Postavi snimke da uzivamo .Pozdrav za sve RE motoriste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Jul 31 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, bobbra said: Bravo za turu.Za pocetak odlicno ,sediste ako ti je tvrdo vidi sa Srdjanom iz Surcina da ti ga omeksa ja sam moje uradio i prezadovoljan sam.Eto moze se sa njim i na duze ture.Ja planiram TA i TG u avgustu ako mi se uklope kockice .Postavi snimke da uzivamo .Pozdrav za sve RE motoriste. Hvala brate Bobane. Ne bi jos uvek da ga cackam jer je jos uvek pod "garancijom". Nasao sam da kupi gelpad za sediste, pa cu da probam sa njim. Nadam se da cu snimak za vikend zavrsiti i kacim ga. Promenio Avgust 1 član NightWalker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Avgust 18 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, evo link https://youtu.be/GHLnOWx32EI?si=bH0JCSA9oQLlIEQO za video sa moje turice Djeradpom. Ovo je prvi dan, od dva ukupno. Uskoro cu skockati i drugi dan. Posto iskreno nemam nesto para za novu opremu, tipa novi GoPro, Media Mode, mikrofon itd, prastajte sto je video u glavnom bez mnogo price. Dace Bog pa cu sledece godine nabaviti potrebnu opremu, pa ce i klipovi biti sadrzajniji. Opis ture u kratkim crtama: Dan 1, posao sam iz BGa, pa preko Panceva, Kovina, Bele Crkve, preko Kaludjerova usao u Rumuniju. Po ulasku u Rumuniju uzbrdo pa nizbrdo obodom nacionalnog parka Cheile Nerei-Beușnița, nizvodno Dunavom do Drobeta-Turnu Severin. Tu sam vecerao u Srpskom restoranu Taverna Sârbului, presao preko Djerdapa 1 u Kladusnicu. Tu sam prenocio u kampu Rankine kolibe. Ukupno za prvi dan 290km, na Meteoru 350. Jos jednom prastajte sto nema puno price u klipu. Svako dobro braco. Promenio Avgust 18 član NightWalker 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Septembar 16 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, evo drugog dela ture, tj povratak kuci. Ne cu mnogo da pisem, ko ima strpljenja moze da pogleda. iskreno se nadam da ce mi se jos neko pridruziti na buducim turama. Svako dobro... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jokics 40 Napisano Septembar 17 U prolazu, 81 postova Lokacija: Borča Motocikl: Royal Enfield meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju se organizuje voznja do Kosmaja u organizaciji Royal Enfield-a. Hoce da ide ko? Vreme ce biti idealno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Septembar 17 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jokics said: U nedelju se organizuje voznja do Kosmaja u organizaciji Royal Enfield-a. Hoce da ide ko? Vreme ce biti idealno. Ja bi brate vrlo rado isao, ali moram nesto hitno za Rumuniju i vracam se bas u nedelju, ali pitanje u koliko sati stizem u BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kilbane 89 Napisano Septembar 19 U prolazu, 23 postova Lokacija: Niš Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmisljao, ali vec imam neke neodlozne obaveze, a i daleko sam, treba cak iz Nisa da dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Скелетор 25 Napisano Octobar 7 U prolazu, 6 postova Motocikl: Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Имао сам Метеор 350 једно 2 године. Мотор је врх за град и нешто мало даље ван града (ишао сам једном са њим 200 км у једном правцу). Провозао скоро целу Војводину. Прелеп мотор. Једино чудно што са провалио, барем код мене, када држиш гас на неких 80-82 на сат (небитно да ли је 4 или 5 брзина) константно 3-4 минута мотор креће да цима, као да штуца Буквално као да сам погодио неку тачку па онда смањим брзину или повећам изнад 90. То је једино било чудно код мене. Тражио сам на нету нешто више о томе и нашао на исти проблем код неког индица. Причао да им је то била нека грешка у некој серији Све у свему мотор за почетнике, за људе што се возикају по граду али да не буде скутер и да изгледају ретро. Препоручио би свима! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Octobar 7 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Скелетор said: Имао сам Метеор 350 једно 2 године. Мотор је врх за град и нешто мало даље ван града (ишао сам једном са њим 200 км у једном правцу). Провозао скоро целу Војводину. Прелеп мотор. Једино чудно што са провалио, барем код мене, када држиш гас на неких 80-82 на сат (небитно да ли је 4 или 5 брзина) константно 3-4 минута мотор креће да цима, као да штуца Буквално као да сам погодио неку тачку па онда смањим брзину или повећам изнад 90. То је једино било чудно код мене. Тражио сам на нету нешто више о томе и нашао на исти проблем код неког индица. Причао да им је то била нека грешка у некој серији Све у свему мотор за почетнике, за људе што се возикају по граду али да не буде скутер и да изгледају ретро. Препоручио би свима! Pozdrav druze, sto se tice cimanja, ako je bilo onako blago, moze da se desi da ti je lanac bio malo opusteniji i da si mu pogodio bas neki momenat i da osetis to blago cimanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Octobar 9 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege evo da osvezim temu.Presao sam 15 000 km i vreme je za servis.prethodni vlasnik je stelovao ventile na 7800 km pa sam bio u dilemi da li samo da zamenim ulje ili i da stelujem ventile.Posto je motor u garanciji nisam hteo da se zezam a i sam majstor u servisu je bio treba, netreba pa sam ipak i nastelovao ventile.Javili su mi iz servisa da su mi i prednje plocice otisle pa sam i to zamenio.Znaci servis mali zamena ulja 1,8 litara 3250 dinara ,zamena filtera za ulje 1450 din prednje plocice 4000 din,dihtung ventila 4700 din ovo su cena za materijal, sve ukupno 13 400 dinara.Cena servisa za usluge 2,5 radnih sati ukupno 10 000 din. Sve ukupno 23 400 dinara. Cisto da imate predstavu o cenama. Inace motor radi savrseno nemam nikakvih primedbi sa nekom lakom voznjom do 100 km trosi oko 3 lit. Za sada sam prezadovoljan.Narucio sam bisage doduse manje pa cemo videti kako ce izgledati sa njima. Pisite kakva su vasa iskustva sa ovim motorom , pozdrav za sve . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Octobar 9 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bob na infu. BTW i ja sam uzeo nosac bisaga i bisage tj kod mene su bocni koferi, evo ga link za video 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1400 Napisano Octobar 9 (promenjeno) Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bobbra je napisao: Postovane kolege evo da osvezim temu.Presao sam 15 000 km i vreme je za servis.prethodni vlasnik je stelovao ventile na 7800 km pa sam bio u dilemi da li samo da zamenim ulje ili i da stelujem ventile.Posto je motor u garanciji nisam hteo da se zezam a i sam majstor u servisu je bio treba, netreba pa sam ipak i nastelovao ventile.Javili su mi iz servisa da su mi i prednje plocice otisle pa sam i to zamenio.Znaci servis mali zamena ulja 1,8 litara 3250 dinara ,zamena filtera za ulje 1450 din prednje plocice 4000 din,dihtung ventila 4700 din ovo su cena za materijal, sve ukupno 13 400 dinara.Cena servisa za usluge 2,5 radnih sati ukupno 10 000 din. Sve ukupno 23 400 dinara. Cisto da imate predstavu o cenama. Inace motor radi savrseno nemam nikakvih primedbi sa nekom lakom voznjom do 100 km trosi oko 3 lit. Za sada sam prezadovoljan.Narucio sam bisage doduse manje pa cemo videti kako ce izgledati sa njima. Pisite kakva su vasa iskustva sa ovim motorom , pozdrav za sve . Šta ti je tačno naplaćeno kao "dihtung ventila"? Ako je u pitanju dihtung poklopca ventila kao što mislim, onda su te izradili isto kao i mene, jer on uopšte nije predviđen da se menja prilikom svakog štelovanja ventila. Promenio Octobar 9 član Urban Rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1400 Napisano Octobar 9 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Zog Currency Converter | Foreign Exchange Rates | OANDA WWW.OANDA.COM Use our free currency converter. Get accurate and reliable foreign exchange rates, based on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Octobar 10 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Urban Rider je napisao: @Zog Currency Converter | Foreign Exchange Rates | OANDA WWW.OANDA.COM Use our free currency converter. Get accurate and reliable foreign exchange rates, based on... Malo jace od 200 eura Pre 21 sati, Urban Rider je napisao: što mislim, onda su te izradili isto kao i mene, jer on uopšte nije predviđen da se menja prilikom svakog štelovanja ventila. U servisu tvrde da se menja na svako stelovanje ventila i jos neki majstori su to rekli jbg da je jeftiniji tipa 2-3 hiljade niko ne bi pravio pitanje ovako bas je dranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...