acim 766 Napisano Januar 2, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=DjbMXRW2h2U Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 2, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj stvarno ima velika m..a . Svaka mu cast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 2, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nije normalan !!! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se smrz'o gledajuci ga...tip je stvarno nadahnut!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan meni se zavrte u glavu :o ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
desetar 0 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na mene je nekako veci utisak ostavilo prizemljenje... kako je odrzao kontrolu posle kontakta sa rampom... svaka cast, lud covek na slobodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu!!! Siguran sam da mogu da izvedem ovakav skok. Samo jedanput! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je uzlazna rampa laksa za izvesti ali opasnija, dok je na dole teze ostati na motoru ali manje opasno jer i ako skliznes rampa je siroka, spustio bi se do dole slicno kao na toboganu , ali slazem se treba imati hrabrosti za ovo itekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta zna dEte sta je 37 metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 3, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Isti čovek je prošle godine u Las Vegasu za novogodišnju noć oborio svetski rekord u skoku u dalj svojim skokom od 116,6 metara. Motor je bila Honda CR500. http://www.metacafe.com/watch/1012913/robbie_madison_breaks_record_motorcycle_jump_322_ft_7_inches/ Ostale tehničke podatke možete pogledati ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Profesionalno od mene tesko da mogu da komentarisem sta je teze ili lakse jer drzati kontrolu na motociklu pri tim silama meni izgleda zastrasujuce mogu da kazem samo bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Kako samo koruguje putanju u vazduhu :o, za ovoga se slobodno moze reci da je pilot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Brate na cemu si? Ovo ne moze covjek koji doruckuje boraniju! Svaka cast, ali ipak nije cist uopste!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Au svaka njemu cast,,,, znaci kad sam video onu cockpit kameru, auuu....ostao sam bez reci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 14, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj stvarno ima velika m..a . Svaka mu cast !!! Ma nema on ništa među nogama ;D da ima, poljubio bi i onu plavušicu, sve je grlio osim nje. :D Skokvi... šta reći, nestvarno, neopisivo, velemajstorski... ja sam se već naježioi kada je samo prišao ivici, zaustavio motor i pogledao dole...uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lood covek!!! :o :o Samo sam se plasio kad je stao na ivici da slucajno ne pusti kvacilo da bi mahao publici. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad je išao gore... strašno mi bilo al ajde. Ali kad sam video da luda oće da skoči i dole sa kapije...e onda mi se g.... smrzlo... Ovaj je stvarno za posmatranje. Mislim... svi smo mi ludi ali ovaj ladno može da nam bude predvodnik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Januar 15, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prvi skok sam gledao na nekoj od nasih televizija pre neki dan. Rekli su da je motorista prilikom 'silaska na zemlju' malo povredio ruku (nista ozbiljno). U svakom slucaju mu skidam kapu za sve sto je uradio. Svaka cast manijace. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Obojica nisu normalni :o :o :o. Al ipak svaka im čast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prava majstorija svaka cast . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 14, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu sine :o Sta reci sem, skidam kapu majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Maddo je ponovo izveo zastrašujući skok i ponovo oborio svetski rekord. Ovoga puta je preskočio motorom Korintski zaliv u Grčkoj, koji je širok 85m. Visina skoka je 95m. http://www.youtube.com/watch?v=9ASROLiJCwk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 18, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Preskakao je on i dalje... evo pa nek gleda koga zanima http://rapidshare.com/files/187966841/Crusty.Demons.Night.Of.World.Records.2.DVDRip.XviD-aAF.part1.rar http://rapidshare.com/files/187968356/Crusty.Demons.Night.Of.World.Records.2.DVDRip.XviD-aAF.part2.rar http://rapidshare.com/files/187968872/Crusty.Demons.Night.Of.World.Records.2.DVDRip.XviD-aAF.part3.rar http://rapidshare.com/files/187969089/Crusty.Demons.Night.Of.World.Records.2.DVDRip.XviD-aAF.part4.rar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...