Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha XJR 1300

Recommended Posts

Prodajem svoj motocikl. Prvi vlasnik od uvoza. Redovno servisiran (mali i veliki servisi), odrzavan, vozen i cuvan. Motor je 2003. godiste. Mnogi sa ovog foruma koji su vozili samnom znaju o kakvom motoru se radi. A prosli smo zajedno hiljade km, kako motor i ja zajedno, tako i sa kolegama. Ukratko, ljubitelji ovog modela ce se sami javiti, motor iskreno puno volim i nije za pocetnika i za nekog ko ne zna sta hoce i sta da ocekuje od ovakvog tipa motora.  Jer ti koji gledaju ovaj model znaju sta hoce i sta traze. Pa uzivo mozemo o detaljima. Pocetna cena je 3850e. Registrovan do marta 2023. godine. 

Jedna slika, za sve ostalo kontakt ili najbolje uzivo: 0652378629

IMG_20220725_135017.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1550 postova
  • Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita
33 minutes ago, shlem said:

Otkud to sad? Koliko voliš ovaj motor mislio sam da ga nikad nećeš prodati.

Pa zavrnuli rusi gas i gorivo :D

1 hour ago, shlem said:

Otkud to sad? Koliko voliš ovaj motor mislio sam da ga nikad nećeš prodati.

Finansije jbg. Moracu par godina da odmorim od motora. Trenutno u ovoj drzavi ne mozes da zaradis nista, motori su ipak luksuz. Tako da se povlacim iz sveta motociklizma na par godina, a mozda i dozivotno. 

Ovi sto mogu to sebi da priuste nek preuzmu pricu, mi smo proslost, sta da ti kazem, gledacemo ih kako se voze iz gradskog prevoza ;) Al nek se vozi bilo ko, bitno je da bajkerski duh postoji, a sa ovim motorom i motorima kakve sam ja vozio i ganjao, motoraski duh nece se nikad ugasiti. 

Sto bi rekli matori, od ljubavi se ne zivi :jee:

• Zainteresovan, 488 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer 600

@Pingvin37kolega zao mi je sto si odlucio da prodas motor i sto razmisljas da prestanes da vozis,ali te razumem u potpunosti i slazem se sa napisanim....

Ko odluci da kupi ovaj motor nece pogresiti ......motor je za svaku preporuku.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 7388 postova
  • Motocikl: TDM 900

Nećeš više naći takav kad god budeš hteo a uvatiće te žal za dve sezone.

Ja sam poslednjih nekoliko godina baš slabo vozio. Hteo sam sve da rasprodam i kupim A6 3.0 TDI karavan. Čak sam neko vreme i zaboravio da imam motor.

Putujemo tako kolima i kad sretnem motor ja da crknem. Da ga nemam kući pa obesio bih se. Evo ga stoji, provozam ga samo kad idem nameski da se vozim dalje. Nema veze, jednom godišnje da napravim veliku turu, ja sam srećan i neka ga. 

Nisu to neke pare, potrošiće se a posle je teško odvojiti ih opet za motor a tek dovesti u stanje kakvo želiš. Ja sam u moj TDM uložio još jedan TDM i kad i gde to posle ponovo da nađem i radim.

Zato, digni to na klocne i neka čeka. Ne prodaj.

• Sviđa mi se 10
  • Podržavam 2

16 minutes ago, Bole37 said:

Nas 380 ti da po 10 evra i ne moras da ga prodas. :takoje:

Haha, kao sto sam rekao, motor je luksuz. Bolje da nas 380 damo za decu iz Sremcice po 10e nego sto cemo konju sa 2 ruke i 2 noge (za sada:lol3:)  sposobnom da dajemo bilo sta. 

Dodje tako vreme kad se mora nesto otudjiti. Ko zna, tocak srece se okrece. Nikad ne reci nikad, mozda je ovo privremeno. Bitno da je glava na ramenima :)

Cena od 3850 je pocetna, naravno spreman sam da je spustim. 

Ja te razumem. Ja sam motor batalio zbog rizika koji nosi. Ali znam da je luksuz.

Probaj da preusmeris vreme i novac na drugi hobi, koji te radi, da ne odlepis skroz.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2777 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000
pre 26 minuta, Markone88 je napisao:

Ja te razumem. Ja sam motor batalio zbog rizika koji nosi.

U kom smislu batalio? Ja imam svoj motor, registrovao prosle sezone a 0 km presao, kupujem ih svako malo, kao kreten. 2 komada pazario za 2 sezone!?

A ne vozim ni ovaj ispravan i čestit.

Batalio sam voznju donekle, malo po stazi amaterski i to je to. Ali i dalje ne prodajem motore, a nisam u dobroj fonansijskoj poziciji. (Ok, da nemam za egzistenciju, pitanje sta bi bilo, ali uredno se zagovnavam svako malo sto se novca tice)

Osecaj da nemam motor kontam da bi mi bio problem. 

Ovako ga imam, ako hocu, imam sta da provozam. Posao mi je takav da vozam svaki dan nesto, ali i to je minimum. 

Ne znam, imam motor od kad sam polozio PSP i ne mogu da zamislim zivot da ga nemam, makar ne vozio uopste. :neznam:

A i kontam da bi me zena sutnula jer bih bio nervozan kao ker...

• Sviđa mi se 6

• Drug član, 694 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Odlucio si nesto tesko, sigurno dobro sabrao i to treba tako uraditi. Kada prodje neko vreme bices u situaciji i da das bolji sud.

Kada sam imao udes u kom sam korektno olupao motor, trebalo je skoro 3 meseca, da zavrsim osiguranje, nadjem delove, spakujem sve sa drugarom...Ziv bio nisam i to je bila vecnost. Taj osecaj kada sam ga ponovo upalio i isterao, ne mogu da opisem. Opet i pored toga stava sam da nema svrhe imati motor, ako se nema para ili vremena za voznju. 

Emocije je tesko ugasiti. Mogu samo da se potisnu, a nazalost cesto nam to zivot odredjuje. A kada se opet oslobode i neke stvari dodju na svoje mesto mi te, kao bivseg clana, cekamo u GSXF sekti;).

Zelim ti brzu prodaju i jos brzi povratak!

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 821 postova
  • Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon.
Pre 6 sati, Markone88 je napisao:

Ja te razumem. Ja sam motor batalio zbog rizika koji nosi. Ali znam da je luksuz.

Probaj da preusmeris vreme i novac na drugi hobi, koji te radi, da ne odlepis skroz.

Brate ti si sve pare spucavao na sredstva za ciscenje...:P

• Sviđa mi se 3
  • Haha 4

• Drug član, 2324 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X

Retko dobar i očuvan motor...bukvalno ulazi u savršenom stanju za oldtimer sekciju.

@Pingvin37 vratićeš se ti ne brinem se za tebe, nego mi je frka kad uzmeš sledeće da ne promašiš ceo grad umesto restorana sledeći put

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

• Haha 1

• Drug član, 1402 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...

Штета брате, баш штета.
Ја се слажем са @Bole37 дамо ми сви по 10е и нека буде наш, а ти га чувај.:jee:
Дођемо повремено на по једно и да проверимо да л' ти то чуваш како треба.:takoje:
Мотори у оваквом стању су реткост.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Zainteresovan, 340 postova
  • Motocikl: TDM 900
Pre 10 sati, Pingvin37 je napisao:

Haha, kao sto sam rekao, motor je luksuz. Bolje da nas 380 damo za decu iz Sremcice po 10e nego sto cemo konju sa 2 ruke i 2 noge (za sada:lol3:)  sposobnom da dajemo bilo sta. 

Dodje tako vreme kad se mora nesto otudjiti. Ko zna, tocak srece se okrece. Nikad ne reci nikad, mozda je ovo privremeno. Bitno da je glava na ramenima :)

Cena od 3850 je pocetna, naravno spreman sam da je spustim. 

Bio sam u slicnoj situaciji, nisam stizao ni 500km da provozam po sezoni a i to je bilo na silu,podjem do grada pa malo izadjem da se razradi, za to vreme registracija, servisi sve uredno a to kosta pogotovo ako ga ne vozis, sad su se stekli kakvi takvi uslovi, uzeo motor, sa vremenom jos kuburim, al lakse mi je bilo i da radim i da stedim jer sam imao cilj da kupim motor opet. Srecna prodaja, sredi sta imas pa u stednju za drugi polako.

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600.

Koliko lepotan ima predjenih km?

• Integrisan, 5015 postova
13 hours ago, Pingvin37 said:

Finansije jbg. Moracu par godina da odmorim od motora. Trenutno u ovoj drzavi ne mozes da zaradis nista, motori su ipak luksuz. Tako da se povlacim iz sveta motociklizma na par godina, a mozda i dozivotno. 

Ovi sto mogu to sebi da priuste nek preuzmu pricu, mi smo proslost, sta da ti kazem, gledacemo ih kako se voze iz gradskog prevoza ;) Al nek se vozi bilo ko, bitno je da bajkerski duh postoji, a sa ovim motorom i motorima kakve sam ja vozio i ganjao, motoraski duh nece se nikad ugasiti. 

Sto bi rekli matori, od ljubavi se ne zivi :jee:

Isto kao i ja. 

Srecna prodaja kolega, prelep motocikl.

Inace kao da sam izgubio interesovanje preko noci. Eno ga stoji garaziran kod mojih pod ceradom, svakih 15 dana ga upalim, proverim gume i opet 15 dana ni ne pogledam. Ko bi rekao...

Promenio član Motorcyclist

• Drug član, 1353 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Prelep motor.
U jednom momentu svoje ludosti, pre par godina poželeo sam da kupim gsx 1400 ili xjr1300 ali noviju injection verziju.
Nemadoh para u trenutku, taman se skrpih i pobeže mi jedan gsx1400 iz Novog sada, mislim da ga je Bokilić sa foruma kupio, poludeo sam kad sam video da je nestao sa oglasa.
Nešto mi se sad opet vraća da bi vozio neku gvozdenu motorčinu...
Baš sam hteo ovakav crni naked!

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600.

Daj još neku sliku detalji detalji :):moto2:

13 hours ago, abarth_maniac said:

U kom smislu batalio? Ja imam svoj motor, registrovao prosle sezone a 0 km presao, kupujem ih svako malo, kao kreten. 2 komada pazario za 2 sezone!?

Ranjivi smo dosta na 2 točka ovde u BG, nema kulture, puna je crna hronika, nagledao se svega i svačega...

Dobio dete plus selidba u veći stan, i rekao sam sebi: "vreme je za pauzu, mnogo toga u mom životu zavisi od mene"

Biće opet kod mene motora, onda kada osetim da treba da kupim i da se vozim, dosta sam ih samo prao :D

Promenio član Markone88
  • Sviđa mi se 7
  • Haha 1

Dok su ljudi slali poruke, zvali raspitivali se, ja vec ,,resio finansijske probleme'' . A bio sam spreman da ga dam za 3700e. 

Sad mi pare vise ne trebaju, pa mi ni ne treba prodaja istog. Neka stoji.

Motocikl se do daljneg povlaci iz prodaje. 

Hvala svima. 

:takoje:

Gost

Ponovo aktuelno. 

Registracija istice za manje od mesec dana. Potrebno uraditi servis pred sezonu. Cena shodna tome, po starim realnim cenama. 

Ukoliko se u dogledno vreme ne proda a krene lepo vreme, verovatno radim servis, registrujem, kupujem dodatnu opremu za put i ostaje kod mene na duzi vremenski period. 

Razlog prodaje je jer mi treba nesto putno ili adventure sa oklopima i boljom zastitom od vetra. 

Link sa PA:

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Yamaha XJR 1300, 2003. godište, Naked, vozilo prešlo 60000 km, Beograd. Cena 3.450 € - Motori - Polovni Automobili

Sve informacije na tel: 0652378629

Promenio član Pingvin37

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja