Oops 0 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam 25 godina, 185 cm sam visok i 87kg tetak. Poceo sam se zanimati za off road voznje, nemam neko predhodno znanje o motorima osim voznje nekoliko skutera. Htjeo bi kupiti neki kroser za off road, na zalost budzet mi je ograničen pa me zanima moze li se naci nešto do 1500km (750 eura) da posluzi svrsi. Ako postoji nesto u tom cijenovnom rangu sta bi mi preporucili da uzmem. Hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 3, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Oops, kako si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8019 Napisano Septembar 3, 2022 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan lomitelj kako je vreme u Americi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 3, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan lomitelj kako je vreme u Americi.Mogu ti reći da je ovde, u Ohaju, vrlo lepo. Sunčano i oko 25 stepeni. Bude i malo toplije ali je baš fino. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 3, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Levi burbreg mi ima pesak i prosiren je za 7mm. Jednom sam imao bolove od kojih sam povracao ali srecom posle 12 sati aktivnog bola isti je prestao lekovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Septembar 4, 2022 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Oops je napisao: Pozdrav svima, imam 25 godina, 185 cm sam visok i 87kg tetak. Poceo sam se zanimati za off road voznje, nemam neko predhodno znanje o motorima osim voznje nekoliko skutera. Htjeo bi kupiti neki kroser za off road, na zalost budzet mi je ograničen pa me zanima moze li se naci nešto do 1500km (750 eura) da posluzi svrsi. Ako postoji nesto u tom cijenovnom rangu sta bi mi preporucili da uzmem. Hvala unaprijed. Imaš idealnu konstituciju za vožnju u offu. Cross motori su namenjeni za cross stazu, ne mogu se registrovati. Tebi treba dual sport motor. crf 250 L crf 250 Rally dr 350 i slično.. u off se ne ide solo. Čizme za off OBAVEZNE. Isto važi i za gume sa kramponima. Nažalost tvoj budzet je jako skroman. A motori su poskupeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oops 0 Napisano Septembar 4, 2022 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nesto tipa sprint pulser 125, mislim da se mogu naci do 1000 eura. Predpostavljam da nije namjenjen bas za nekog posebnog off roada ali moze li posluziti u tu svrhu? Ili ako ima nesto slicno tome kao bolja opcija. Hvala na odgovoru. Promenio Septembar 4, 2022 član Oops Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Septembar 4, 2022 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Oops je napisao: Gledam nesto tipa sprint pulser 125, mislim da se mogu naci do 1000 eura. Predpostavljam da nije namjenjen bas za nekog posebnog off roada ali moze li posluziti u tu svrhu? Ili ako ima nesto slicno tome kao bolja opcija. Hvala na odgovoru. @johann ti je sve lepo pojasnio. Ako gledaš baš Pulsera onda se potrudi da bude njegova Qingqi verzija od 200cc do duše to je supermoto verzija i trebalo bi da napraviš po neku modifikaciju da bi mogao da se igraš sa njim. Daavno sam imao taj model (koliko se sećam 2007 ili 2008 godina) i meni je ok legao na laganom offu prilično sam se naigrao sa njim i dan danas se koristi...da ga sad imam definitivno bi izbacio doboš kočnicu, kramponi obavezni kao ova Derbi Senda pored. Pulser ima probleme sa menjačem i nije baš najpouzdaniji što se tiče opterećenja. Lično bih išao na CRF 250 verzije, to je sjajna mašina i vredi sačekati neko vreme da se sakupi keš. Ako te baš svrbi onda pogledaj Derbi Sendu sa kitovima od 80cc ili aako nađeš 125cc bilo bi najidealnije. To je jako dobar kros motor praktično je neuništiv, jako je dobro i kvalitetno napravljen ali kod nas je u glavnom verzija sa 50cc što je malo. Srećno u potrazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oops 0 Napisano Septembar 4, 2022 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, sacekat cu jos malo dok ne naleti nesto povoljno, ili nesto u malo vecem cijenovnom rangu. Uglavnom, planiram uzeti nesto da bude spremno za slijedecu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Septembar 4, 2022 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj konkretan se popeo na sve planine Srbije, a na neke i u komšiluku. U kakvom je sad stanju ne bih znao. Qingqi 200 enduro WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Qingqi 200 enduro, 2007. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 28000 km, Novi Sad. Cena 900... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...