gio 140 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne slazhu metereolozi eto i mene do 15h plafon! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ako pogode... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek bude i 6,samo nek je suvo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 4, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja neka posla u subotu u NS,i verovatno cu da svratim da vas obidjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se, so sve flashom u ruci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mesto caffe "FASHION" na bulevaru. Vreme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Mesto caffe "FASHION" na bulevaru. Vreme? Bice suncano! ;D ;D ;D Od 14h! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Večeras ostavio USB sa mojim slikama u 'crkvi' (Fashionu) hehehe, Dalmatino preuzima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Večeras ostavio USB sa mojim slikama u 'crkvi' (Fashionu) hehehe, Dalmatino preuzima... C c c c c... Duka, duka, sad neko može da zloupotrebi naše slike i iskoristi ih ... u ko zna koje svrhe... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da, hehehe, sva sreća što sam obrisao one slike 'dodatne opreme' u uskim pantalonama i suknjicama hahaha P.S. ovaj post slobodno obrišite, da se ne arhivira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas lep dan, pa se skupila bratija i pravac Mišeluk, pa malo do Venca... A evo i ponosnog vlasnika novog motora (pogađajte koji je...ima najveći kezzz) , tek izašao sa carine I naravno zalismo motor... da ne zariba, ne daj bože, pu pu pu... Za sledeću sliku nemam komentara... ;D A evo ga dok je još bio u normali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se vi navozaste danaske. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Sklanjaj te slike,prehladjen sam!Ako mi maca vidi da smo se vozali svi cemo naj...ti! ;D Jos jednom da cestitam novom endurcu!Masina je bruka! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude lepo vreme kao i danas u subotu valjalo bi da se jos malkice provozati dok je dana a posle cemo u kafanu da se krivimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam veceras malo upalio masinu nisam mogao da odolim a da je malo ne provozam i ako nije registrovana, planirao sam da registrujem u martu ali po svemu sudeci necu toliko izdrzati jer kad vidim slike pocinjem da kriziram. Svraticu i ja u subotu do fashiona sa usb-om Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 5, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu koja je danas bila u fashion-u!Mi smo bili bas u zurbi,pa nam izvin`te.Sledeci put ce biti opustenije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo što ste svratili. Svako ko dođe dobro je došao i ma koliko se zadržao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se takođe prijavljujem da nisam bio danas u Fashionu pošto sam radio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja se takođe prijavljujem da nisam bio danas u Fashionu pošto sam radio Primetili smo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se takođe prijavljujem da nisam bio danas u Fashionu pošto sam radio Ti si moj idol! ;D Hocu i ja takav posaoooooo! ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se takođe prijavljujem da nisam bio danas u Fashionu pošto sam radio Pa ti onda ne dođi i drugi put!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan eve jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe xe a ti mislio da ti se priviđaju mali ljudi!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,mis fotografoslikac! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Alaj te je isekao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...