HornY 57 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa. Postovanje, ovde zdravstveni radnik. Igor je pao u 2 navrata sa stolice pa sada dolazi sebi Nisam stigao da iscitam temu od pocetka ali jel ovo neka zajebavancija ? 50% xxaxaxa Imam ja drugaricu koja preuvelicava stvari, i to bas zna da prija, ali ti ga pretera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa. Postovanje, ovde zdravstveni radnik. Igor je pao u 2 navrata sa stolice pa sada dolazi sebi Nisam stigao da iscitam temu od pocetka ali jel ovo neka zajebavancija ? 50% xxaxaxa Imam ja drugaricu koja preuvelicava stvari, i to bas zna da prija, ali ti ga pretera. Jel smes da priznas o cemu ste pricali pa ti je prijalo? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel smes da priznas o cemu ste pricali pa ti je prijalo? ;D ;D ;D Smem, ali na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam Leo Vinchi auspuh na TA. Dobio sam bolji zvuk, laksi motor par kila i mozda sada malo lakse dise u niskim/srednjim okretajima. Zato mu sada smeta svaki klinac. I lose gorivo, i prljav zracni filter, a jucer sam cak mijenjao i one male spuzvane filtere za membrane karburatora. Svako malo dobije knedlu i ne prima lijepo gas. S tvornickim auspuhom nije imao tih problema. Sta bi bilo da se popnem na vecu nadmorsku visinu mogu samo pretpostavljati. Dakle potrebno je prilagoditi zracni filter i karburatore novom auspuhu. Da spomenem jos da auspuh nije otvoreni, samo protocniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da vam nije lako da prihvatite da motor ide 50% bolje sa drugim auspuhom, pa se trudite da budete fini. 50% je ipak 50%. Ko razume shvatice....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 29, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako drugarica povecava 50%... Onda je to bas dobra drugarica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazzi 23 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd/Palilula Motocikl: CB1000R Prijavi odgovor kao problematičan Uff i H sto ste bre napali coveka ... lepo vam je rekao 50 % bolje ... znaci motor se ponasa 50%bolje u voznji, a nije 50% jaci. Moze da bude zbog auspuha a moze da bude i zbog manje guzve u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 29, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da se nabave harmonike za prednju viljusku? Moje su skroz popucale.Bilo bi pozeljno da su nove i original.U louisu sam pogledao,nemaju.Imaju doduse dve vrste nekih univerzalnih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da se nabave harmonike za prednju viljusku? Moje su skroz popucale.Bilo bi pozeljno da su nove i original.U louisu sam pogledao,nemaju.Imaju doduse dve vrste nekih univerzalnih.. Pogledaj na www.polo-motorrad.de oni imaju sve i svasta! Ako nadjes, mogu ti ih ja doneti krajem septembra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ima i kod nas. Pokusavam da nadjem link ali sam ga zaturio. Pominjalo se to vec negde na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan od jutros, chim sam krenuo primetio sam da mi motor radi na vecem broju obrtaja ??? primer na 60-65 kmh u 5. brzini mi je na 4000 ! a do juche je bio tu oko 3000 u toj brzini ! dal zna neko u chemu je fazon ? ! ? uopshe dok ga shaltam ide do 5000 bez problema... ponavljam do juche lagana voznja i tu je oko 3000-3500... esu mene svi iscoolirali ili niko nema pojma shta moze biti... :-[ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti proklizavaju lamele... ne znam.. ??? Pogledaj da ti nije sajla kvacila pretegnuta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 29, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da se nabave harmonike za prednju viljusku? Moje su skroz popucale.Bilo bi pozeljno da su nove i original.U louisu sam pogledao,nemaju.Imaju doduse dve vrste nekih univerzalnih.. Joška, pre neki dan sam bio u Balosavi u 3t-racingu. Imaju od harmonika samo crvene par komada. Reče mi Gagi da će da naruči posle 10.08.2010. godine. Ariete su u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 29, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti! Sacekacu da dobiju crne.Ne mogu da zamislim crvene harmonike na crnom motoru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti! Sacekacu da dobiju crne.Ne mogu da zamislim crvene harmonike na crnom motoru ;D Jesi gledao neoprenske zastite. Puno su ljepse. Ja bi skinio s motora orginal i stavio takve. Ako naletis na takvo sta javi, iskombinirat cemo nesto. BTW da li trebas jos one zbice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan od jutros, chim sam krenuo primetio sam da mi motor radi na vecem broju obrtaja ??? primer na 60-65 kmh u 5. brzini mi je na 4000 ! a do juche je bio tu oko 3000 u toj brzini ! dal zna neko u chemu je fazon ? ! ? uopshe dok ga shaltam ide do 5000 bez problema... ponavljam do juche lagana voznja i tu je oko 3000-3500 begin_of_the_skype_highlighting 3000-3500 end_of_the_skype_highlighting... esu mene svi iscoolirali ili niko nema pojma shta moze biti... :-[ ? jesi li siguran da ti je u petoj? Manje vina,manje vina! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan od jutros, chim sam krenuo primetio sam da mi motor radi na vecem broju obrtaja ??? primer na 60-65 kmh u 5. brzini mi je na 4000 ! a do juche je bio tu oko 3000 u toj brzini ! dal zna neko u chemu je fazon ? ! ? uopshe dok ga shaltam ide do 5000 bez problema... ponavljam do juche lagana voznja i tu je oko 3000-3500... Ili ti je umro kilometar sat,ili ti je umrela obrtaljka,ili si u cetvrtoj merio,ili ti je neko preko noci zamenio lancanike,i smanjio prenos ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan @ brki82: :-\ ma u petoj sto posto, evo josh uvek se muchim... @ Made_In_Japan: ne znam za kilometar sat al kao da se tegli a obrtaljka skache ko luda... ne gine mi majstor, ja ga po osecaju vozim i shaltam kao i pre ali to je sada problem jer mi smeta u voznji sad ovo novo stanje... popizdeh, desilo se preko noci, bukvalno... kad krenem chak i malo zustrije obrtaljka ko popizdela skochi preko 5000... u svakom sluchaju kontam da sutra zapalim kod majstora pa da vidim... sranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 30, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti proklizavaju lamele to ces utvrditi tako sto pri naglom dodavanju gasa u voznji obrtaji rastu, ali motor ne ubrzava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan paaa mozda i lichi na lamele ali i kada ga vozim konstantno na istoj brzini bez ubrzavanja obrtaji su veci nego ranije... ali recimo i da jesu lamele, kolika je to zajebancija srediti a i kolika je finansijska zajebancija ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5855 Napisano Jul 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 'ajde ti prvo proveri nekim GPS-om tačnu brzinu, ne gledaj na km-sat. Možda ti je pinjon pri crkavanju pa zato brlja? Koliko znam lamele su oko 80 evra + majstor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan uh, zakazao sam majstora za sutra ujutru pa cemo videti... javim kad/ako saznam shta mu je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Jul 31, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan bio na test stolu, crkla obrtaljka, laze za 1000 i vishe... nije strashno majstor ga je terao do crvenog na stolu... sad znam da i to moj motor moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lani 0 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: NBGD Prijavi odgovor kao problematičan .. citao sam negde na nemackim forumima o nekom liku koji isti tako nesto budzio i eksperimentisao sa lamelama, pa mu te nove nisu bile dovoljno jake i od centrifugalne sile pocele da se raspadaju, tako da su delovi lamela padale na zubcanike menjaca i da je tako za$ebao menjac. Kako isto... pa ja nista ne eksperimentisem i ne budzim!? Porucio sam nove lamele koje su ispod servis limita. Da li je neko imao takva iskustva sa bilo kojim motorom? Sta si uradio sa lamelama na kraju? Da li odgovaraju ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 31, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ nemir Sta kaze majstor, postoji li lek za obrtajku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...