TA96 300 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan VAuuuuu Odlican je. Maska fura na Boano, ali nije? Ovakve retrovizore trazim odavno. Da se mogu sklopiti kad skrenes sa ceste. Za takvu upotrebu bi volio da su nogostupi nize. Retrovizori su italijanskog proizvodjaca FAR i nikako da stignem da ih kontaktiram za cenu i informisem gde se mogu kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovde sem masine, ostalo od TA? Vidim da je i zadnja vesanje (viljuska i amortizer) od Afrike. I ram mi je sumnjiv, kao i nosaci fuzastera, boja masine... Da nije ovo ipak malo preradjen AT RD03? Jeste Africa... Transalp 600 ima vise rebara na cilindrima, tek 650 ima ta mala rebra koja Africa ima od kad je nastala. Milose ima i za tebe jedan TA 650 Boano alla Edi Orioli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jera 0 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd neka mi neko pomogne malo, pokusavam da shvatim koliko modela TA ima od pocetka proizvodnje do 2000godine, posto znam da se ovaj noviji model sa povecanom kilometrazom proizvodi od te godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 13, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan 5 modela - XL 600V Transalp 1987-90 1991-93 1994-96 1997-99 2000 a XL 650V Transalp krece od 2001-02 bar tako pise na: http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Honda%204.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 5 modela - XL 600V Transalp 1987-90 1991-93 1994-96 1997-99 2000 a XL 650V Transalp krece od 2001-02 bar tako pise na: http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Honda%204.htm Mala ispravaka modeli proizvedeni 1994-95 su isti a 1996 je drugaciji! Na oko se to moze primetiti jer su mu tockovi bele boje a ne zute kao sto su imali svi modeli pre 1996. Pored toga ima razlika u napajanju, nema vise 2 CDI vec jedno tranzistorsko paljenje itd itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 13, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala... zato sam i naveo izvor, da ne ispadne da ja pametujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jera 0 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan e sad mi treba info o tome kakva je razlika izmedju modela 1991-1993, 1994-1996 u fizickom smislu, tj prednji kraj tacnije posto znam da imaju isti agregat ali me interesuje koliko im se plastike, km tabla, prednja maska razlikuju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jera 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan od kog i da li je ovo uopste tabla od TA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Za starije modele `87-89, mozda i `90. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je samo za model PD06 H i PD06 J,odnosno 87 i 88 god.PD06 K vec nema takav. A ovo je delo google translate-a pa probaj da se snadjes: PD06 H veljače-87 Honda Transalp Prvi model, predstavljen na ranije listopada 1986 Salon de Paris International Motorcycle Show. Dostupan na međunarodnom tržištu od veljače 1987 (bike težina: 175 Kgr). PD06 J OCT-87/88 Novi sidestand, još jedna boja dostupna (nancy bež metalik), isti grafički dekoracija PD06 K 1989 Blago modificiranje grafičkih ukrasa (riječima: HONDA, 600V, Transalp i Rally Touring, promjena veličine i mjesta), nova boja, nova instrument ploča, novi far reflektor, novi viši vjetrobran, novi stražnji šok i PROLINK poluge, nova prednji ovjes cijevi i opruge, novi ispušni, dodatni stalak strana-ploča svjetla i prekidač, novi cilindri, novi motor baza zglobova, novi ispušni ventili, nove opruge ventila, nove vodilice ventila, nova glava motora zglobovima, nova overhead cam, nove glave cilindara , nova ručica, novi motor-ulje kupe, nova bregasta pomoć zagrada, novi distribucijski lanci, cijeli novi sustav spojke (odjeljka, poluga, disk, ploča, itd.), nova uljna pumpa, nova uljna pumpa angažman zupčanici i sprockets, nova pumpa vode , novi sustav paljenja (svici za paljenje, impuls zavojnice, CDI jedinica), novi starter zubac (38/12 zubi), novi starter, novi alternator, novi zupčasti reduktor izlaz glavu i pokrova, nova orma cams, igle, harmonizovati sprockets za 2., 3. i 4. oprema, nova orma odabir pločica i vodiči, novi stražnji bubanj pauze, novi harmonizovati carburators bregasta, nove paljenjem break-sklop (Run / Isključeno), nove i stražnjeg dijela motocikla i skliznuti ploča montiranje bodova (to je razlog zašto crashbars za post-89 modeli neće stati na pre-89 i one, i obrnuto PD06 L 1990 Jednako boja kao i '89, novi dizajniran glavu korake za grafoskop-cam ispust ulja, nove glave cilindara, novi cilindri, novi cilindar glava zglobove, novi motor zglobove, novi ulazni ventili, novi distribucijski lanac-vodiči, instalacijski od buke-prigušni mehanizam iza zatezači distribucije, novo kvačilo navlaka, novo kvačilo diskovi, novi starter, novi motor-ulje kupe, novi centralni reduktor pin, novi harmonizovati carburators bregasta, nove reflektor far, novi ispušni PD06 M 1991 Novi grafički ukras, nove boje, novi stražnji kočioni sustav (disk brake sistem umjesto bubnja kočnica), novi stražnji ovjes amortizere jedinice, novi grafoskop-cam pomoć zagrada, novi kuplung i zajednički kupe, novi kuplung ploča i disk, novi poklopac alternatora, nova pumpa vode, novi motor-ulje kupe, novi harmonizovati sprockets za 5. brzina, novi far reflektor, novi poboljšani sustav sprijeda pauze, novi gornji T-ploča za prednja vilica, novi stražnji kotač, novi ispušni, nova klima filtar, novi bicikl težine (183 Kgr). PD06 N 1992 Nove boje PD06 P 1993 Nove boje PD06 R 1994 Novi eksterijera ispred (estetske) izgled, nove boje, nove prednje izglađivanje (cowling), novi far reflektor, novi sustav paljenja, novi starter krug, nove prednje break-disk kliještima (nov izbiti jastučići), novi instrument ploču i poklopac , nove zauzvrat Indikator-relej (tranzistorsko), novi stražnji nosač prtljage, novi stražnji ovjes amortizere jedinica, nova uljna pumpa, nova carburator postavke. PD06 S 1995 Nema promjene PD06 T 1996 Changes in motor tuning su uglavnom diktirana od strane nove emisije i buke standardima, novim bojama, novim prijenosnih omjera, cijeli novi elektronski (TCI) sustav paljenja (nov paljenje jedinice, novi impuls za paljenje zavojnice, novim paljenjem unaprijed, itd.) , dodatni senzor položaja gasa, novi prednji ovjes sustav, novi carburators (VDFLA), nova air-usisni sustav s novim filterom i 2 dodatna mala air-filter, novi stražnji kotač guma (120/90-17), novi elektronski brzinomjer, novi bike težina (191 Kgr) PD10 V 1997 Dupli rotor ispred kočnice, nosač prtljage promjene, zadnje sjedište ruke hvataljke dodan. Od sada TA je proizveden u Italiji. PD10 W 1998 broj modifikacije PD10 X 1999 Nove boje (fe 50. obljetnicu posebno izdanje u pravi '87 boja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 20, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ta-deti.de/ta/mods.html http://www.ta-deti.de/ta/frame.html http://www.f-ms.de/ta/faq/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan http://www.transalp.de/technik/modellgeschichte/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jera 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno na odgovorima, malo ste mi olaksali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno,na motoru nemam vise ni jednu sijalicu sa uzarenim vlaknom. TA je W-free Evo i nekih slika kako to izgleda,mada ovo uslikati a da izgleda kao kada se gleda golim okom,je nemoguce.Aparat ne moze da vrati taj osecaj. Upaljena pozicija,migavci svetle kao gabaritna svetla.U glavnom faru je bela led, mada na slici vise lici na plavu,ali je bela. Razlika u intenzitetu kada radi pokazivac pravca,u ovom slucaju levi. instrument tabla stampana plocica migavca(ista je dimenzija i napred i nazad) Spajanje sam izveo tako,da se u svakom momentu moze vratiti i obicna sijalica. Razbio sam balon jedne neispravne sijalice,i na izvode gde se kaci wolfram vlakno zalemio zice za napajanje ledova.Em jednostavno,a i prakticno je Na isti nacin sam resio i stop svetlo. U migavcima je po 13 zutih ledova fi 5mm,u stop svelu 26komada fi 10mm crvenih, i dve bele fi 5mm za osveljavanje tablice. Stop svetlo Stop svetlo,-upaljena pozicija + migavci kao gabaritna svetla. Pozicija + ukljucen levi migavac Nije bilo nikoga u blizini da stisne stop,pa razliku intenziteta izmedju stopa i pozicije ne mogu pokazati,ali znacajna je. i na kraju shema: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad bi razumeo semu i sam napravio ovo. Kad god citam ovako neki post rastuzim se sto ja nemam malo vise znanja i poverenja u sebe da se igram na ovaj nacin. Jbg mi mladja generacija znamo mnogo toga oko kompjutera, telefona, interneta a ove realne i opipljive stvari slabo znamo. E sad da li je to normalno, ondosno ona stara "svako vreme nosi svoje breme" ili ima tu necega jos? Izvinjavam se za mali off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 23, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan kako si rešio da ti žmigavci rade kada radi pozicija, na šemi za žmigavac nije baš tako, jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan kako si rešio da ti žmigavci rade kada radi pozicija, na šemi za žmigavac nije baš tako, jel? Na slici je samo sema "sijalice". Stavi prst na celo, i razmisljaj : "Kako bih ja resio da sam ja Joska?" -Pa mikrokontrolerom, kako drugacije? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Novembar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi Scuba i Kum Rale opravili kreš batove, stvarno izgledaju svetski ujedno smo skinuli auspuh, očistili od rđe i prljavštine i ofarbali onim sprejem što (valjda) neće da izgori na 600 stepeni. Ofarbali i plastične branike ručica...ma Transalp k'o puckica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to onaj sprej za cunkove ;D ;D ;D opstaje sigurno, provereno! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi Scuba i Kum Rale opravili kreš batove, stvarno izgledaju svetski ujedno smo skinuli auspuh, očistili od rđe i prljavštine i ofarbali onim sprejem što (valjda) neće da izgori na 600 stepeni. Ofarbali i plastične branike ručica...ma Transalp k'o puckica mogao bi na stapove da stavis neku zastitu, bio bi jos lepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis, Motorin ti sjajno izgleda. Sad si tek najebo, neces moci da se otarasis riba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Novembar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uvek zaboravim kada nešto naručujem iz Luisa da naručim i te proklete harmonike za prednje štapove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uvek zaboravim kada nešto naručujem iz Luisa da naručim i te proklete harmonike za prednje štapove http://www.3t-racing.com/ariete.php?kat=Mandzetne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Te harmonike mi se uopce ne svidjaju, ali su korisne. Puno lijepse rijesenje su mi one neopranske navlake. Gdje to ima kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek zaboravim kada nešto naručujem iz Luisa da naručim i te proklete harmonike za prednje štapove http://www.3t-racing.com/ariete.php?kat=Mandzetne On je video kako izgledaju te mazetne "bas za TA" iz 3t-racinga, pa zato i pominje Louis. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...