Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL600 V -Transalp

Recommended Posts

• U prolazu, 73 postova

...jebote to nisam vidio od puberteta! ::)

ala smo nacitani  ;)

znas kako je kad drzis onu kanticu od kilo otvorenu jedno sat vremena a slabije provetrena prostorija, izadjes sa kezom od uva do uva

nego sundjer je mnogo dobro ispao da se divim samom sebi a tapaciranje ce pasti cim zahladni vreme da ne moze da se vozi a rezultate cu objaviti u vidu slika

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 34 postova

Ljudi pomagajte. dosao je i meni taj dan. lepo vreme, ja spremim stvari taman za kraci put, upalim mashinui... obrtomer ne radi i jedan cilindar. znaci cuveni CDI... dajte neki savet. inace desilo se to par puta i ranije ali je posle jednog paljenja i gasenja radio normalno,ali sada to vise nije slucaj. svaki savet i inf je dobro dosao.

• Svakom po zasluzi, 12425 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Skineš sedište, skineš konektore sa oba CDI-a, naprskaš kontakt sprejom ili WD-om (lošije rešenje), vratiš konektore nazad i upališ motor. Ako sve radi bili su ti prljavi kontakti. Ako ne radi imaš hladne lemove oko konektora ili je nešto crkenzi.

• U prolazu, 34 postova

pokusacu da ih ocistim u svakom slucaju, ali ako su lemovi onda ostaje pitanje da li se to popravlja ili mora da se zameni ceo. ne znam da li je neko uspeo da ga popravi. secam se da je ranije bilo price o tome ali treba iscitati tridesetak strana. mada ne pamtim da je na kraju popravka uspela.

Ako ne uspeš sam, prošetaj se na Vidikovac kod guje011 (pošalji mu pp) koji je već rešavao takve stvari.

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

...mada ne pamtim da je na kraju popravka uspela.

Uspela,i to vise puta.

Jel poslednji pacijent bese Zeljko iz Panceva? On je do sada presao preko 2.000km posle tvoje intervencije.

• U prolazu, 34 postova

e pa to su vec utesne vesti. ako ne uspe ciscenje onda nema druge nego doktor joska :)

mislio sam da nije uspela popravka, ali u stvari je bila prica sa izmestanjem elektornike, nakon cega se javio covek kome je elektronika pravilno postavljena ali je ipak doslo do cuvenog kvara.moja greska, davno sam citao te postove.

inace skinuo sam bio na licu mesta sediste da prodrmam kontakte ne bi li proradio. tom prilikom nisam primetio neka mehanicka ostecenja niti da je sediste udaralo o elelktroniku, ali ko zna mozda se samo ne vidi.

• Drug član, 1826 postova

S obzirom da si u BG, blizi ti je guja. Moj je nakon WD-a radio neko vreme i onda je riknuo. Otvorio ga, prelemio sve kontakte i za sad radi. Ocito da nisu bili problem oksidirani konektori vec lem koji je popustio od vibracija. Nemoj mnogo da brines, CDI na nasim masinama ume da strada ali se u velikom broju slucajeva uspesno ponovo dovede u red. ;)

Na izgled je odlično, trebao bih da probam da vidim da li i meni odgovara?

• Svrati ponekad, 217 postova

Meni je izuzetno udobno a nema ni coveka koji se nije odusevio kada je seo. Ne njemu sam presao skoro 2000 km za ne punih dan i po i odusevila mi se guza. hahaha  Svidja mi se i estetski mnogo a fora je i sto nije mnogo debelo pa da podize sednu visinu motora. Ja nisam nesto visok (1.80) pa bi mi mozda bio problem da je vise sediste.

Tu smo komsije pa kad god prolazis pored Sava Centra ti se javi da probas. Pozz

Stefgi, aj` organizujes neko grupno jahanje za nas koji bi da prave sedista. Inace, izgleda odlicno i mesnato.

Ja sam i organizovao jedno masovno okupljane TAovaca na Uscu gde nas je bilo 4oro i to jedan TA jedan gs i ne znam sta bese trece. Doduse ni ja na kraju nisam dosao iz opravdanih razloga.

Mozemo da se dogovorimo. Usce sad ovih dana. Ja mogu skoro uvek u toku dana. Ako treba mogu i sediste da vam dam da napravite isto.

Super, ajde cujemo se onda ovih dana pa mozemo posle posla da se vidimo. Mozda da ponovis to organizovanje TAovaca, mozda ti podje za rukom ovaj put. Hvala za ponudu da pozajmis sediste, ali nebih imao srca da ti ga uzmem dok jos traje sezona. Mozda na zimu. Posto bi sundjer i ja oblikovao sam, verujem da je dovoljno sesti na par njih i videti sta ti ne odgovara. Seo sam na labandovo 10 sekundi i odmah sam znao sta bih uradio drugacije.

Jesi sa suvozacem vozio tih 2000 km? Ako da, kakva su iskustva?

• Zainteresovan, 774 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV

Bilo bi dobro kad bi moglo uklopiti ovakve boje, naravno ako je TA ovakve boje, ovo je moj bike, pa ako neko hoće da proba sedište , ja sam u Lazarevcu.

post-616-12879053201372_thumb.jpg

Super, ajde cujemo se onda ovih dana pa mozemo posle posla da se vidimo. Mozda da ponovis to organizovanje TAovaca, mozda ti podje za rukom ovaj put. Hvala za ponudu da pozajmis sediste, ali nebih imao srca da ti ga uzmem dok jos traje sezona. Mozda na zimu. Posto bi sundjer i ja oblikovao sam, verujem da je dovoljno sesti na par njih i videti sta ti ne odgovara. Seo sam na labandovo 10 sekundi i odmah sam znao sta bih uradio drugacije.

Jesi sa suvozacem vozio tih 2000 km? Ako da, kakva su iskustva?

Pokusacu da ponovo organizujem okup TAovaca ali mi se cini da sam ovde i najmladji sto po godinama sto po vlasnistvu motora a cini mi se i da najmanje ljudi poznajem. =)  Napravicu danas u toku dana temu za kratak okup TAovaca.

Ma nije problem za sediste,mogu ja da se strpim koji dan uostalom imam i VFR-a. Na ovo sediste ces sesti i na njemu ostati budi siguran. Ne zato sto je moje,svaki ciga hvali svoga konja, vec zato sto je stvarno dobro.

Nisam isao sa suvozacem tih 2000km ali sam isao prosli vikend turu od oko 600km sa drugarom od 85 kg koji se odusevio "foteljom". CInjenica je i da je zadnje malko udobnije jer nema rezervoara pa je zbog toga izdignuto. Uostalom videcesi sam pa me demantuj javno pred svima! pozz

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

Labandovo sjediste je moje bivse, po meni odlicno sjediste, ali za malo nize od mene.

Stefgi sjediste je ispalo fenomenalno! Tko ti je tapacirao, nisi i to sam radio?

Svaka cast!

Da ne komplikujemo evo nek dodju svi koji mogu danas oko 12 i 30 na Usce kod Radeta od miloste zvanog Guzice  ;D

Pa dobro bre ljudi, radi li neko od vas ili se samo vozate...? Neki ne mogu ni subotom u voznju a vi bi da se vidjate u podne radnim danima. Eh, kako vam zavidim.  ::)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja