Arakis 5958 Napisano April 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ma smislio sam: zavezaću šarenom žicom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao ručice, pomagali veseli drugari u natezanju ;D Popodne bio dokon, pa sišao u garažu do motorina i namontirao automatski podmazivač lanca - popularni INSIS, podesio da pušta po jednu kap na svakih 60 sekundi pa ćemo da vidimo kako se ponaša na dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 23, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cisti ti je lanac, neg Lalajkov ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano April 23, 2009 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Al si ga uvezao, nema da mrdne ;D Bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa pokazali mi majstori slikama kako se to radi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo sto kaplje, da li je samo sa jedne ili sa obe strane? Posto je elektro-ventil, ustvari koliko te izadje komplet uredjaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kaplje samo sa jedne strane i svi koji imaju ovaj uređaj već duže vreme kažu da je to sasvim dovoljno. Za cenu i ostale detalje pitaj Acu-pn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 23, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Super! Sutra pravac Kosjeric,pa da se testira valjano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 23, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Popodne bio dokon, pa sišao u garažu do motorina i namontirao automatski podmazivač lanca - popularni INSIS, podesio da pušta po jednu kap na svakih 60 sekundi pa ćemo da vidimo kako se ponaša na dalje. Jesi li interval kapljanja podesio preko Gedzeta ili odokativno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Kaplje samo sa jedne strane i svi koji imaju ovaj uređaj već duže vreme kažu da je to sasvim dovoljno. Za cenu i ostale detalje pitaj Acu-pn Ma napravicu ja sam, vidim da tu nema nista tesko. Aco, posto su samo delovi kod tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano April 23, 2009 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 40e ceo komplet sa uputstvom za ugradnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Sad moram uzeti zadnju gumu, i uraditi jos neke sitnice, pa kad budem imao love, verovatno se cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 23, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 40e ceo komplet sa uputstvom za ugradnju. Moze da menjamo za fiting ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano April 24, 2009 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Popodne bio dokon, pa sišao u garažu do motorina i namontirao automatski podmazivač lanca - popularni INSIS, podesio da pušta po jednu kap na svakih 60 sekundi pa ćemo da vidimo kako se ponaša na dalje. Jesi li interval kapljanja podesio preko Gedzeta ili odokativno? Još sam u sferi "pakovanja" kutije za Joškin Gedžet, tako da sam podešavao slavinicom i štopericom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano April 24, 2009 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Arakis, iz iskustva ti kazem da ti je to previse ulja. Podesi jednu kap u 3-4 min inicijalno, posle ces u voznji podesiti fino. Ja sam otprilike nasao idealno podesavanje na regulatoru protoka, kad idem autoputem i offroad odvrnem cetvrtinu kruga, za lokalne voznje pritvorim cetvrtinu kruga i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Do sad sam ga namestio da pušta kap na 60-70 sekundi, vidim da se i lanac i lančanik cakle od ulja, ali ne baca za sad ništa na felnu i točak? Probaću da ga još malo pridavim po tvom savetu. Nego, 'ajde stručno lice da mi objasni: Da li je pravilnije kod nameštanja tegića u ručicama zavrnuti onaj centralni šraf, nategnuti gumu na tegiću i "na silu" ugurati tegiće ili zavrtati centralni šraf kad su tegići u ručicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 27, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego, 'ajde stručno lice da mi objasni: Da li je pravilnije kod nameštanja tegića u ručicama zavrnuti onaj centralni šraf, nategnuti gumu na tegiću i "na silu" ugurati tegiće ili zavrtati centralni šraf kad su tegići u ručicama? dobri tegići varijanta dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Rodžer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 27, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan U prvoj varijanti ne bi bilo šanse da ih uguraš kad se gumice rašire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Nedostaje mi ova gumica na slici. Da li je je to nesto univerzalno ili moram da trazim bas za TA i gde? photo by Arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 27, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nedostaje mi ova gumica na slici. Da li je je to nesto univerzalno ili moram da trazim bas za TA i gde? photo by Arakis skini sa arakisovog TA prvom prilikom, vidiš da on ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde ima da se kupi, možda da improvizuješ od komada deblje gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nedostaje mi ova gumica na slici. Da li je je to nesto univerzalno ili moram da trazim bas za TA i gde? Pitaj u Centru S 011/3970-350. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...